Horvátország

Itthonról fél nap utazással egy más világba csöppenünk: más mentalitás, más éghajlat, más ennivalók, rengeteg sziget, tenger és nap. Ez Horvátország.


Horvátország

Horvátország úti célok:Horvátország

Tengerpart és sok minden más
Számtalan híres mûemlék, hangulatos, mediterrán városka, 1185 sziget és az érintetlen természet hazája...

Az ország rendkívül gazdag történelmi emlékekben, elég csak a világörökség részét képezõ dubrovniki Óvárosra vagy Rovinj épületeire gondolnunk. Európa legszebb ókori maradványai közül is sok Horvátország büszkesége, ki ne ismerné vagy ne akarná megismerni a spliti Diokletiánusz palotát vagy a pulai Amfiteátrumot. Szabadságát ennél ideálisabb helyen aligha tölthetné!

Gyermekkedvezmények
 A legtöbb helyen a gyermekkedvezmény csk akkor érvényes, a a gyermek 2 teljes árat fizetõ felnõttel egy szobában, pótágyon alszik. A kedvezmény kiszámítására a gyermek életkora (utazás megkezdésének napján) döntõ hatással van, errõl bõvebb tájékoztatást irodánkban kap. 2 év alatti gyermek után rendszerint nem kell részvételi díjat fizatni, felmerülõ plusz költség csak a rácsos ágy lehet. Apartmanos elhelyezés esetében nem tudunk gyermekkedvezményt biztosítani, tehát abban az esetben ha 2 felnõtt 2 gyermekkel és egy csecsemõvel utazik, alapszabályként 5 fõs apartman tudunk csak ajánlani. (Kivételek felõl érdeklõdjön irodánkban)

További információk:http://www.startutazas.hu/fx_site/start/fx_action/statikus/fx_oldal/horvat/index.phpForrás: Horvátország ismertető - Start Utazás
Keresés
8 803 utazás 276 580 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System
© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás