Hozzászólások
Név: (1)
- Fiatal pár
Dátum: 2020.03.23 13:39
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Tisztelettel köszönjük az üdvözlő italt Seychelle-n!

Kedves kiszolgálás a szállásokon!

Tiszta szobák melyek jól felszereltek!

Kifogástalan félpanziós ellátás!

Tiszta medence, szeméttől mentes part.

Nem tetszik:
Tisztelettel megjegyeznénk a Dubai programokkal kapcsolatosan:

-modern Dubai programon az idegen vezetés színvonala nem az általunk elvárt volt. Az idegen vezetés inkább csak az esetleges kérdések szűkszavú megválaszolására korlátozódott. Az idegen vezető ha egyáltalán az volt a hölgy nem igazán töltötte ki a rendelkezésre álló időt. Ha egy ekkora értékű (105 USD/fő) programra befizetünk többet várunk el: tájékoztatást történelem, kultúra, földrajz, gazdasági élet, ipar tekintetében. Amit hallottunk nem sokkal több mint amit már egyébként is tudtunk.

Egyéb:
Seychelle szigetek, Praslin és La Digue szigeten tett kirándulás:

-a világörökség részét képező (Vallée de Mait) pálmaerdőben nem léptünk be, csak kívülről megnéztünk egy két pálmát, nem fizettek be az ültetvényre, nem voltunk körbe vezetve ott (kb. 45 perc). Ez a tény utólag derült ki más utasoktól, hogy ez a program részét képezte náluk, ráadásul a mi program leírásunkban is benne van. Kérdezzük miért nem fizettek be az ültetvényre és mutatták azt meg? A meghirdetett vízesés is így elmaradt. Ez egy fájó pont mivel leírhatatlan élménytől fosztott meg minket az utazás szervezője mint kiderült mások beszámolóiból.

-nem mutatták meg La Digue szigetén a kopra-üzemet,

-nem értjük miért kellett a belépőt nekünk fizetni a

természetvédelmi területre? Ha kell fizetni és mennyit kell fizetni, azt miért nem közlik előre a program leírásban????

Természetesen feltételezzük, hogy nem közvetlenül Önök tehetnek a helyiek szervezéséről. Mi sem tehetünk arról, hogy a kifizetett igen csak magas részvételi díjban (magasabb mint utastársaink által fizettet) még a kiírt programot sem tartalmazza.

-a transzfer árában 75 Eur/csoport szerepelt, mi viszont még két fővel osztozni a személygépkocsin. Így viszont a fele árat kellett volna fizetnünk vagy nem?

Továbbá jó lett volna ha felhívja a figyelmünket az idegen vezető, hogy az utcán alkohol fogyasztást büntetik!!!

Kellemetlen szembesülni ott és azóta is, mivel csak kis odafigyeléssel a helyi képviselő hölgy megoldhatná ezeket a hibákat, hiszen ő szervezi nem éppen a legjobb és olcsóbb partnerekkel ezeket az utakat. Ő nincs a helyzet magaslatán, ráadásul ha egy magas részvételi díjat kérnek tőlünk legalább visszacsatolna a hölgy, hogy minden rendben volt-e. Nem történt meg!

Lényegében a pénz kifizettük a többi már nem érdekes?

Ezek alapján kijelentjük nem volt a program elfogadható, nem kaptuk meg azt amiért fizettünk.

Nem szeretnénk számolni stb., viszont kíváncsiak vagyunk feleségemmel az Önök véleményére és hozzáállására a fent leírtakra.

Tisztelettel:

Gál Ferenc

- Időskorú pár
Dátum: 2019.11.03 21:38
Visszatérne: nem

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
A szálláshely közvetlenül a tengerparton helyezkedik el, saját stranddal, napozóágyakkal és ingyen törülközőkkel. A valóban fehér homokos fövény tiszta, és árnyékos hely is van bőven. A strand a maga 3 km hosszúságával a leghosszabb Mahejen, így nem is zsúfolt. Számos vízi szórakozási lehetőség is kínálkozik.

A szobákat minden nap takarítják és ingyen vizet készítenek be. A büfé reggeli és vacsora bőséges kínálattal fogadott, esténként pedig élőzene.

Nem tetszik:
A szállodai szobák elosztása mint egy kaszárnyában. Hosszú-hosszú, egyenes folyosó és két oldalt a szobák. Hangszigetelés nincs. A gyakori hangoskodás visszhangzik, bármelyik szobaajtó zárása robbanásként hallatszik. Az összenyitható szobák ajtaja mintha csak függöny lenne, mert minden nesz áthallatszik. Televíziós vétel a műsorszolgáltatás hiánya miatt nem működött.

Vacsorához nem adtak ingyen vizet, a félliteres palackot 55 rupiáért árúlták (1100 Ft).

Egyéb:
Sok volt a fekete afrikai vendég, kiket egyáltalán nem érdekelt, hogy a hajnali órákban mások már aludnának. Minden formában hosszasan hangoskodtak a folyosón, ami ébren tartott bennünket is. Hazájukban talán mindenki igy viszonyul másokhoz, és ez nekik természetes. De nem nekünk európaiaknak.

- Fiatal pár
Dátum: 2019.07.11 15:39
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Elképesztően gyönyörű helyen található szálloda. A Beau Vallon beach ez egyik legszebb partszakasz, amit láttam: nagyon hosszú, nagyon tűrkiz víz, nagyon fehér, nagyon puha homok. A szálloda is ember léptékű, klassz építészettel, jó szolgáltatásokkal, szép szobákkal. Nehéz rosszat mondani róla.

Nem tetszik:


Egyéb:


- Időskorú pár
Dátum: 2019.03.27 12:47
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
Esténként lehetnének programok a szállodában.





Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő





© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak