Horvátország, Trogir: Villa Paula 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 199709
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Horvátország
Város: Trogir

Szállás / program részletes leírása



Leírás:

A Villa Paula Ciovo szigeten, Okrug Gornjiban található igényes családi panzió, mindössze 150 méterre a tengertől saját medencével és hangulatos étteremmel. Trogir óvárosa autóval 5 perc, gyalogosan pedig fél óra. A hajók szerelmesei a kis kikötőből közvetlen áthajózhatnak az óváros kikötőjébe. (Átlagosan 20 HRK / fő.)

Okrug GornjiTrogirtól mindössze 6 km-re található ez a nyaralók által igen kedvelt falu. Csodálatos tengerpartja és Trogirhoz való közelsége miatt ideális helyszín egy jó nyaraláshoz. Trogir hangulatos, élettel teli kisváros Splittől kb. 30 km-re északra. Az óváros, amely egyike Horvátország legjobb állapotban fennmaradt középkori városmagjainak, sikátoros utcácskáin sörözők, borozók, pizzériák, kávézók kínálnak felüdülést reggeltől késő éjszakáig. A városka főterén a különböző országokból idesereglett turisták adnak egymásnak randevút. Szól a zene, frissítően hűsít a fagylalt és az üdítőitalok, és a sportokat kedvelők is tetszés szerint válogathatnak a különféle vízisportok közül: szörf, csónakázás, búvárkodás. Letenyétől kb. 500 km. Programajánlatok: Sibenik és Split óvárosa, Knin középkori erődje, Kornati-szigetcsoport, Vransko-tó – Horvátország legnagyobb tava, Krka-vízesés, Hvar- és Vis-sziget, a Kék-barlang Bisevo-szigeten, Biokovo-hegység

Gyermek kedvezmény: 0-3 éves korig ingynes szülőkkel egy ágyban.

A megadott ár nem tartalmazzaaz idgenforgalmi adót.



Ellátás:félpanzió (reggeli: büfé, vacsora: menüválasztásos 3 menüből)

Szállás:2-3 fős és 2+2 fős családi szobákban. A szobák igényesen berendezettek, modern bútorzatúak, saját fürdőszobásak. Mindegyik szállás TV-vel, telefonnal, klímával / fűtéssel, részben balkonnal felszereltek. A családi szobák 1 hálószoba + nappali kanapéval. Konyha nincsen.

Szolgáltatások:medence, étterem, ingyenes WIFI, parkoló a ház előtt



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- reggeli.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak