Akciós Luxushotel Egyiptomban! Hurghada: Tia Heights Resort 5*, all incl. (óriási medence-komplexum)


Hurghada

Utazás áttekintő:

Ország:   Egyiptom
Város:   Hurghada

Ellátás:   all inclusive
Szálláshely:   5*
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:


Hozzászólások az Tia Heights 5* nevű szállodához
Hozzászólások
Név: WR8WG
-
Dátum: 2010.08.06 10:30
Visszatérne:

:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:





Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


Elhelyzketés
A szálloda Hurghadától 35 km-re délre a Makadi-öbölben, a repülőtértől 24 km-re, vásárlási lehetőségektől 2 km-re, közvetlenül a homokos tengerparton fekszik. A szállodából naponta háromszor térítés ellenében busz szállítja a vendégeket Hurghadába. 6.400 m2-vel a környék egyik legnagyobb medencéje ebben a szállodában található.

Felszereltség
Egy hatalmas külső medence, fűtött belső úszómedence, négy teniszpálya, egészségközpont és tornaterem, szauna, gőzfürdő, mini golfpálya, asztali tenisz, darts, billiárd, lovaglási lehetőség, a közelben golfpálya, saját kikötő, vízi sportolási lehetőségek: búvárkodás, könnyűbúvárkodás, szörf, vízisí, vitorlázás, kajak, vízi bicikli, üvegfenekű hajó.

Szobák
A hotelben különböző szobatípusok vannak: főépületi (tengerparthoz közeli), lagúna (200-400 méterre a parttól), aqua park és dűne (600 méterre a parttól). Az úgynevezett lagúna szobák egy mesterségesen kialakított lagúna körül helyezkednek el. Az aqua park szobák a főépülettől, a medencéktől és a tengerparttól távolabb helyezkednek el, aqua parkra néznek. A dűne szobák a főépülethez közel találhatók és kertre nézők. Lekérésre főépületi vagy lagúna szobák foglalhatóak, ahol egy felnőtt vagy két gyerek pótágy helyezhető el. A szobák légkondicionálóval, mini bárral, telefonnal, szatellit Tv-vel, saját fürdőszobával (kád vagy zuhanyfülke, hajszárító, WC), széffel (a szobában vagy a recepción), erkéllyel vagy terasszal felszereltek.

Szolgáltatások
24 órás szobaszerviz, mini klub, gyermekfelügyelet, üzletek, mosoda, orvosi ügyelet, konferenciaterem, fodrászat, internet lehetőség. A napágyak és napernyők ingyenesek mind a tengerparton, mind a medencénél.

Ellátás
All inclusive ellátás svédasztalos reggeli, ebéd, vacsora, valamint helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása. 14 étterme és bárja nyújt kulináris élvezeteket: `Aladdin” étterem nyitott teraszos résszel, valamint tengerparti bárral, `La Trattoria” olasz étterem, `Le Dauphin” bár, `Prince Karim” étterem, `El Sayyad” étterem, `Docker`s Pub”, `Caravan Bazaar”, `Blue Lagoon Bar”, `Safaga” étterem, `Sunset” bár, `Seagull” bár, `Boiler” diszkó. Az aqua park területén étterem is található, ahol igénybe vehetik az all inclusive ellátást.


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: