Egyéb témák


név:
Tamasi Anna  
e-mail:
canaryszigetek@gmail.com  
dátum:
2012.02.29 19:55  
válasz Éva érdésére

Ha egy Jordánia utazás a cél akkor előtte mindenképpen érdemes megtekinteni a www.jordaniautazas.com oldalat, infokat, véleményeket találhatsz és irhatsz is!


név:
balcsi  
e-mail:
ducii@citromail.hu  
dátum:
2011.09.05 18:37  
válasz érdésére

Jordániát látni kell!

Aki mindezt egy megbízható, kellemes humorú, választékos magyar nyelvtudással rendelkező taxis társaságában szeretné megvalósítani, akkor saját tapasztalat alapján bátran ajánlom ALI-t (+962-777-225-247, alialhawamlih@yahoo.com)


név:
Gabi77  
e-mail:
h_secretway@yahoo.com  
dátum:
2007.05.13 18:39  
válasz érdésére

Sziasztok Fórumozók! Van egy jó hírem, ha Jordániába akartok utazni. Egy debreceni utazási iroda Budapestről saját charter inditását tervezi 2007. június közepétől. A honlap és az ajánlatok hamarosan elérhetők lesznek. Több infót kaphattok az alábbi elérhetőségeken:

Tel:06-30-425-64-11

06-30-450-70-09

Fax:06-52-411-251

Email:royaljordan1@t-online.hu

Jordan Tours Group

Jó utazást és irány Jordánia!


név:
KovácsK.  
e-mail:
truckmix2@axelero.hu  
dátum:
2005.11.21 15:06  
válasz KovácsK. érdésére

természetesen hazaérkezésünk napján kezdtünk spórolni. Mindenkinek ajánlom, hogy menjen el, soha nem fogja elfelejteni a látottakat.

Jövőre újra megyünk, ez már biztos.

Kovácsk.




név:
KovácsK.  
e-mail:
truckmix2@axelero.hu  
dátum:
2005.11.21 15:00  
válasz érdésére

Örülök, hogy rátaláltam egy olyan utazási fórumra, ahol nem kell regisztrálni, mert ahhoz ügyetlen vagyok. Mi május végén voltunk Jordániában a párommal, bizony eltelt legalább 2 hónap, mire gondolatban is visszaszálltunk a földre. Mi ahogy tehetjük, utazunk, mindig máshova, hogy minél többet lássunk a világból. Én még a mai nap is azt mondom, hogy életem legnagyobb élménye volt Jordánia. Mi a Dweikben laktunk, Patrick volt az idegenvezetőnk. Amikor hazaérkeztünk, írtam egy E-mail-t a Jordan Tours-nak, dícsérve a fiatalembert. A 21 éve ellenére olyan ügyesen, olyan tapasztalattal tette a feladatát, hogy azt elmondani nem lehet. Ha lehet, még szebbé tette az ottlétünket. Természetesen minden fakultatív kiránduláson résztvettünk és nem bántuk meg. Érkezésünk napján elkezdtünk spórolni, hogy minél előbb visszamehessünk e csodás helyre.

KovácsK.


név:
futyurke  
e-mail:
futyurke@freemail.hu  
dátum:
2005.09.27 21:18  
válasz Éva érdésére

Örülök,hogy ez a véleményed JORDÁNIÁRÓL,és a JORDAN TOURS -ról .2oo3.óta járunk AQABÁBA nyaralni de még mindig nem tudunk betelni vele.Idegenvezetőnk ebben az évben,nekünk is ÁCS ADRIENN volt,fantasztikusan kedves, okos, és segitőkész volt mindenben.Ezt csak azért irom ,mert az előző években nem volt ennyire pozitív élményem az idegenvezetőkkel kapcsolatban .


név:
Éva  
e-mail:
perfeto@freemail.hu  
dátum:
2005.09.26 23:26  
válasz érdésére

Június végén a Jordan Tours szervezésével Aquabában nyaraltunk.Szállásunk a 4*-os Aquaba Gulf szállodában volt.A szobánk minden igényt kielégített,az ételek nagyon finomak és változatosak voltak,rengeteg gyümölccsel és süteménnyel "fűszerezve".A szálloda személyzete tüneményes volt.Petrában taxival jártunk,a látnivaló leírhatatlan, ezt meg kell élni.A nap szépségét csak az idióta rámenős taxis zavarta meg, a 40-es táblánál 120 km-rel száguldozott.A Holt tengert és a sivatagot az utazási iroda buszos túrájával néztük meg,sokkal kényelmesebb a taxinál, nem is volt drága.Ezeket a látnivalókat és élményeket nem szabad kihagyni!!!A tengerben fürödni fantasztikus élmény volt,a part tiszta és mindig találtunk napozóágyat.A bazárban naponta sétáltunk és vásároltunk, szinte már otthon éreztük magunkat.

Nyaralásunk minden pillanatát élveztük.A Jordán Tours profi módon szervezte az utat, ebben az idegenvezőknek is részük volt(Adrienn,Patrik,Naffa).Már most tudom, hogy ide vissza fogunk térni!!!!!!!






Keresés
8 484 utazás 337 329 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás