Korfu, Agios Joannis: Hotel Iberostar Regency Beach 4*, all inclusive, családi szoba, debreceni indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 16862
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Debrecen
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Agios Ioannis

Szállás / program részletes leírása



Agios Joannisban színvonalas szállodák és szép strand várja a turistákat. A fővárostól délre fekszik, kb. 20 km-re Messonghi/Moraitika, ahol homokos/aprókavicsos strandokat találunk, és számos vízi sportot próbálhatunk ki. A városközpontban eredeti görög tavernák, hangulatos kávézók és üzletek várják a szórakozni vágyókat.

HOTEL IBEROSTAR REGENCY BEACH 4*


A parti út fölött található, a kavicsos strandtól kb. 20 m-re. Benitzes kb. 2 km. Korfu-város kb. 16 km (menetrend szerinti buszmegálló a szállodánál).

Fekvése: a parti út fölött található, a kavicsos strandtól kb. 20 m-re (aluljárón keresztül lehet megközelíteni). Benitzes kb. 2 km. Korfu-város kb. 16 km (menetrend szerinti buszmegálló a szállodánál).

All Inklusive: teljes panzió (minden étkezés büfé-rendszerben), snack-ételek valamint a helyi alkoholos és alkoholmentes italok ingyenes fogyasztása 10.00 és 24.00 óra között, fagylalt a gyerekeknek (2-12 éveseknek) 10.00 és 21.00 óra között továbbá kávé, tea és sütemény 15.30 és 17.00 óra között. A vacsoránál megfelelő öltözék (férfiaknak hosszú nadrág) ajánlott.


Felszereltsége: a felújított, barátságos, családias szállodában, amely egy főépületből és több melléképületből áll összesen 213 szoba várja a vendégeket, továbbá hall recepcióval és ülősarkokkal, liftek, TV-szoba, légkondicionált (kb. 2008.06.01.-09.30.) étterem nemdohányzó-résszel, bárok, strand-étterem az ebédhez és kis üzlet. A szépen kialakított tetőteraszon 2 édesvizű úszómedence és 2 pool-bár. Napernyők és napágyak a medencénél és a strandon ingyenesen.

Szobák: barátságosan berendezettek, bennük telefon, fürdőszoba, WC, hajszárító, légkondicionálás, hűtőszekrény, SAT-TV, telefon, bérelhető széf. Családi szobák: tágasabbak, a gyermekek részére külön kanapékkal, egyébként a normál szobákhoz hasonló a berendezésük.

Sport: asztalitenisz, tenisz, aerobic, minigolf, íjászat, boccia, kosárlabda, strandröplabda, vízigimnasztika, vízibiciklik, kajakok és squash. Térítés ellenében: biliárd.

Szórakozás: változatos animációs programok az egész családnak.

Gyerekek: a vacsoránál gyermekmenü a főétteremben, külön gyermekmedence, gyermekjátszótér és mini-klub 4-11 éves gyerekeknek.A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive ellátás,
- magyar nyelvű idegenvezető.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás