Maldiv-szigetek, Malé: Chaaya Island Dhonveli Resort 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 41912
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország:
Város: Malé

Szállás / program részletes leírása



Elhelyezkedés: 7 éjszakás turnusok hosszabbítási lehetőséggel. Utazás az Emirates Airlines vagy az Swiss Air menetrendszerinti járatán BUDAPESTI VAGY BÉCSI INDULÁSSAL!(bármely más indulási időpontra is lekérhető)

Elhelyezkedés: a 4 csillagos hotel 13 km-re terül el Malé-tól. A kb. 600 x 100 m területű sziget az Észak-Male Atoll délkeleti részén fekszik. A repülőtértől gyorshajóval közelíthetjük meg a szállodát.
Stand: a szálloda közvetlenül a homokos strandon helyezkedik el. Napernyők, napágyak és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesek.
Ellátás: félpanzió: reggeli és vacsora büfé-rendszerben. Felár ellenében teljes panzió vagy all inclusive ellátás igényelhető. All inclusive ellátás: helyi alkoholos és alkoholmentes italok, házi borok, éjféli snack. Térítés ellenében: pezsgő, frissen facsart gyümölcslevek, prémium italok.
Szolgáltatások: édesvizű úszómedence és külön gyermekmedence. Térítés ellenében: 3 étterem, 3 bár, ajándéküzlet, butik, fodrászat és búvárbázis. Megjegyzés: a szállodánál szörfözni nem lehetséges.
Szobák: a szálloda 148 szobával rendelkezik, ebből 22 kerti bungaló, 24 superior szoba, 4 tengerparti bungaló, 38 vízi bungaló. A szobák mindegyike erkéllyel, légkondicionálóval, hajszárítóval, telefonnal, műholdas tv-vel, mini-bárral, tea/kávéfőzővel és széffel rendelkezik.
Extra: Nászutasoknak egy üveg bort és egy gyümölcskosarat ajándékoz a hotel. Ezt foglaláskor kell jelezni, és a megfelelő dokumentumokkal alátámasztani.

Az árak tartalmazzák:
- repülőjegyet oda-vissza Budapestről vagy Bécsből az Emirates Airlines vagy a Swiss Air menetrendszerinti járatán, turistaosztályon
- 7 éjszaka szállást a megadott ellátással
- transzfereket a repülőtér ...“ szálloda ...“ repülőtér között (a leírásokban megadott módon)

Külön fizetendő:
- repülőtéri illetékek: Emirates Airlines kb. 80.000 Ft/fő, Swissair kb. 70.000 Ft/fő
- sztornó biztosítás: 1,2%-a a részvételi díjnak
 
Fontos információk

A megrendelések irodánk visszaigazolásával válnak véglegessé. Esetleges túltöltöttség esetén irodánk egy azonos kategóriájú szállást ajánl fel.
A repülőjegyek árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat. A kerozin árának változása befolyásolhatja a transzferárakat, repülőjegy árakat, illetékeket.
Ha a jelzett légitársaság járatain nem találunk helyeket, más légitársaságok járatain foglalunk helyette.
A szállodáknál a kedvezőbb szobatípus árait adtuk meg, ezeken kívül lehetőség van lakosztályok, villák, nászutas lakosztályok, stb lekérésére is. Egyedi ajánlatokért (más indulási időpont, más szobatípus, más szálloda) kérjük, keresse munkatársainkat.
Ajánlatainkra az Általános Utazási Feltételeink érvényesek, mely katalógusunkban és weboldalunkon is megtalálható.

Áraink 1EUR = 300HUF, 1USD = 220HUF Volksbank deviza eladási árfolyamig garantáltak.

Várható menetrendek

1445 1625  Budapest ...“ Zürich 
1740 0935+1 Zürich ...“ Malé     
0920 1540  Malé ...“ Zürich
1720 1855 Zürich - Budapest

1435 2255 Bécs ...“ Dubai      
0325 0830 Dubai ...“ Malé
0235 0540 Malé ...“ Dubai
0945 1250 Dubai - Bécs



Tudnivalók az árról

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás