Nyaralás Thaiföldön! Montien Bangkok 4* (2 éj), Deevana Phuket 4* (8 éj)

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 58977
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés és üdülés

Ország: Thaiföld
Város: Phuket

Szállás / program részletes leírása



Bemutatkozás: Kombinált ajánlat 10 éjszakára: 2 éjszaka Bangkokban és 8 éjszaka Phuketen az alábbiak szerint

Deevana Patong Resort & Spa ****
Phuket, Patong Beach
www.deevanapatong.com

Elhelyezkedés: a 12 hektáros trópusi parkkal körülvett, 4 csillagos szálloda Phuket sziget nyugati részén fekvő Patong Beachen található. 232 modern szoba várja a látogatókat békés, csendes környezetben, ahonnan a városi élet izgalmas kínálata mégis könnyedén elérhető. A repülőtérről 45 km-re fekszik a szálloda.

Strand: homokos tengerpart 10 perc sétára található, de a szállodai busz is rendelkezésre áll, mely bizonyos időpontokban indul. A parton a napernyőkért és napozóágyakért külön kell fizetni.

Ellátás: amerikai reggeli. Térítés ellenében: egyéb étkezések, italfogyasztás. Fontos: karácsonykor és szilveszterkor a gálavacsora kötelező költség.

Szolgáltatások: 3 medence bárral, napernyőkkel és napozóágyakkal, Térítés ellenében: 2 étterem, 2 bár, szobaszerviz, fitneszterem, spa-központ, jacuzzi, masszázs, testkezelések, internet sarok.

Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, gyermekfelügyelet. 12 év alatti gyermekeket a szülők között helyezik el, amennyiben külön ágyat igényelnek, nincs a szállodában gyermekkedvezmény.

Szobák: a kerti szárnyban található standard szobák 27 nm-esek, kertre néző erkéllyel rendelkeznek. A Spa szárnyban lévő deluxe szobák medencére néző erkéllyel és privát jacuzzival rendelkeznek és 36 nm-esek.. Minden szoba légkondicionálóval, minibárral, hűtőszekrénnyel, műholdas tv-vel, telefonnal, széffel, tea- és kávéfőzővel, hajszárítóval felszerelt. A szobákból Wi-Fi internet elérhető térítés ellenében.

Montien Bangkok Hotel ****
Bangkok, Silom
www.montien.com/bangkok

Elhelyezkedés: a Bangkok központjában található 4 csillagos, 475 szobás szálloda ideális hely, akár vásárolgatni szeretnénk, akár szórakozni, de üzleti utazóknak is tökéletes. A közeli metróval vagy vonattal a város bármelyik pontja könnyen elérhető. A szálloda egyszerre büszkélkedhet a mai igényeknek megfelelő modern berendezéssel és a hagyományos thai vendégszeretettel. A repülőtértől a hotel 22,7 km-re fekszik.

Ellátás: amerikai reggeli. Térítés ellenében: egyéb étkezések, italfogyasztás.

Szolgáltatások: medence napozóágyakkal, fitneszterem, szauna. Térítés ellenében: 6 étterem (thai, kínai és európai konyha specialitásaival), kávézó, bár, latin diszkó, business központ, Executive emelet, masszázs, fodrász, üzletek.

Gyermekeknek: 12 év alatti gyermekeket a szülők között helyezik el, amennyiben külön ágyat igényelnek, nincs a szállodában gyermekkedvezmény.

Szobák: minden superior szoba rendelkezik internetkapcsolattal (térítés ellenében), széffel, hajszárítóval. A superior szobák a 13. szintig, a corporate superior szobák a 14-17- szint között helyezkednek el. A deluxe családi szoba 56 nm-es és két helyiségből áll.

A részvételi díjak tartalmazzák:
- repülőjegyet BUD-IST-BKK-IST- BUD között a Turkish Airlines járatával, isztambuli átszállással
- belső repülőjegyet az Air Asia vagy a Bangkok Airways járatán Phuket és Koh Samui esetében, oda-vissza
- szállást a megadott ellátással a megjelölt szobatípusban a címben szereplő éjszakákra
- transzferek a repülőtér - szálloda - repülőtér között
- magyar nyelvű telepített idegenvezetőt Bangkokban, Pattayán és Phuketen. Koh Samuin angol nyelvű asszisztencia és programok állnak rendelkezésükre.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték: 90.000 Ft/fő
- útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,2%-a)

Fontos:
- Alul a rendszer mindig egy éjszakával többet mutat, mivel beleszámolja az első, repülőn töltött éjszakát is. A címben szereplő éjszakák száma a valósan szállodában töltött idő.
- A megrendelés minden esetben csak irodánk visszaigazolásával válik véglegessé
- A hoteleknél általában a gyermekek nem kapnak külön ágyat, csak ha teljes árat fizetnek, ezt pontosan jelöljük a Gyermekeknek résznél.
- 15 napnál kevesebb tartózkodás esetén a vízum beszerezhető érkezéskor a repülőtéren, egy vízumigénylő lap kitöltésével
- Ha nem talál kedvére való kombinációt weboldalunkon, kérjen egyéni ajánlatot irodáinktól, partnerirodáinktól

- Részvételi díjaink a belső repülőjegyek árának változása miatt kis mértékben emelkedhetnek.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás