Törökország, Antalya: Kervansaray Lara Hotel 5*, all inclusive, 11-12 nap, debreceni indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 66061
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Debrecen
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Antalya

Szállás / program részletes leírása



Bemutatkozás: a 2005-ben nyílt szállodakomplexum 9 km-re fekszik az antalyai repülőtértől, és 12 km-re a városközponttól. Az 110.000 nm-es területen fekvő, U alakú épület különleges stílusban épült, melyben az üveg, a víz és a fények dominálnak.

Elhelyezkedés: a 2005-ben nyílt szállodakomplexum 9 km-re fekszik az antalyai repülőtértől, és 12 km-re a városközponttól. Az 110.000 nm-es területen fekvő, U alakú épület különleges stílusban épült, melyben az üveg, a víz és a fények dominálnak. A magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó szálloda számos konferenciatermének, modernül berendezett, 1000 fős kongresszusi központjának köszönhetően üzleti utazóknak és konferenciára érkező csoportoknak is ideális választás.

Strand: közvetlenül a tengerparton található a hotel, mely saját, homokos stranddal rendelkezik. A napernyők, napozóágyak és strandtörölközők ingyenesen igénybe vehetők.

Ellátás: ultra all inclusive: reggeli, kései reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, éjféli snack, mediterrán-, távol-keleti-, és latin étterem (egyszer egy héten, előzetes foglalással), többféle snack napközben, minden helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában), vitaminbár. Térítés ellenében: néhány import ital, palackozott italok, szobaszerviz.

Szolgáltatások: 4 étterem, 8 bár, szabadtéri diszkó, night club, szórakoztató programok (naponta), alkalmanként show műsorok, 4 medence 1500 nm-en, napernyőkkel és napozóágyakkal, 4 csúszda, 1 belső medence, teniszpálya, 2 futballpálya, asztalitenisz, kosárlabda, strandröplabda, minigolf, vizibicikli, asztalifoci, törökfürdő, szauna, jacuzzi, gőzfürdő, fitnesz terem, nappali és esti animációs programok, internet-kávézó. Térítés ellenében: bowling, biliárd, teniszpálya-kivilágítás, teniszfelszerelés, motoros vízi sportok, szörf, rafting, orvos, masszázs, thai masszázs, fodrász, üzletek, spa szolgáltatások, török fürdő kezelései, széles körű konferencia-szolgáltatások.

Gyermekeknek: gyermekmedence, belső gyermekmedence, játszószoba, gyermekbüfé, miniklub.

Szobák: a szálloda 579 szobájának mindegyike modern berendezésű, a 32 m2-es standard szobák mindegyike erkéllyel, hajszárítóval, telefonnal, légkondicionálóval, műholdas tv-vel, minibárral és széffel rendelkezik.

Figyelem: 2010-es szállodaleírás, a szállodák fenntartják maguknak a jogot a fenti leírás kismértékű módosítására a 2011-es évben! Fel szeretnénk hívni kedves utasaink figyelmét, hogy a charter-légitársaság menetrendje és az utazásszervező utazási feltételei lehetővé teszik a késő éjszakai szállodai megérkezést és a kora hajnali indulást. Irodánk törekszik a legjobb menetrend biztosítására, de ezzel kapcsolatos reklamációt nem tudunk figyelembe venni.

Ez a szálloda a 8 nap / 7 éjszakás turnuson kívül foglalható még az alábbiak szerint is: 4 - 8 - 9 - 10 - 11 - 14 - 21 éjszaka (Kérje ajánlatunkat!)


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- vízumdíj,
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás