London, Stonehenge, Oxford - csillagtúra Dél-Angliában I.

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 77423
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Nagy-Britannia
Város: Canterbury, London, Oxford, Stonhenge, Windsor

Szállás / program részletes leírása



ELŐFOGLALÁSI IDŐSZAK: 2017. február 13 - 2017. március 14.

A 2017. évi meghirdetett programokra előfoglalási kedvezmény adható. Előleg fizetése esetén 5%, teljes összeg - egyösszegű - befizetése esetén 6%, melyek a részvételi díjból, félpanziós felárból és az egyágyas felárból adhatóak.

A feltűntetett árak 5% kedvezményt tartalmaznak.

1. nap:
Elutazás Szé­kes­fe­hér­vár­ról a Piac téri parko­lóból reggel 4.45-kor. Bu­da­pest­ről az autó­busz 6 órakor indul a Déli pá­lya­ud­vartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyes­halom – Linz – Nürnberg út­vo­na­lon. Szállás Német­országban, a Rajna-vidéken (1 éj).

2. nap: Dover fehér sziklái, Canterbury
Utazás az Aachen – Brüsszel – Calais út­vo­na­lon. Kompát­kelés a La Manche csatornán Doverbe a dél­u­táni órákban. To­vább­uta­zás Canterburybe, az anglikán egyház központ­jába, Anglia egyik leg­szebb kisváro­sába. Is­mer­ke­dés a várossal. Szállás Lon­don­ban vagy kör­nyé­kén (4 éj).

3. nap: London
5-6 órás autó­buszos és gyalogos vá­ros­né­zés Lon­don­ban (Tower-híd, a City felhő­kar­co­lói, Szent Pál-szé­kes­egyház, Oxford street, Hyde park, Buck­ing­ham-palota, Piccadilly, Trafalgar tér, Par­la­ment, Westminster-apátság stb.). A vá­ros­né­zés után ma­rad sza­bad­idő London egyéni felfe­de­zésére, illet­ve lehe­tő­ség fakul­tatív hajó­ki­rán­du­lásra a Tem­zén, ahova idegen­ve­zetőnk is elkíséri az ér­dek­lő­dő­ket.

4. nap: Stonehenge, Oxford, London (by night)
Egész napos kirándulás Londontól nyugatra. Első prog­ramunk Stonehenge: a rejté­lyesen egymás mellé állított és egymásra rakott kőtöm­böket Európa talán leghí­resebb törté­nelem előtti emlé­kének tartják. 
To­vább­uta­zás Oxfordba, Anglia híres egye­temi váro­sába, mely tele van műem­lékekkel. Séta a városban, is­mer­ke­dés néhány fontosabb kollégiummal.
Visszautazás a szállodába London belvárosán keresztül, esti autó­buszos vá­ros­né­zés, illetve lehe­tő­ség rövid sétára a Piccadilly kör­nyé­kén. Érkezés a szállo­dába késő este.
Figyelem: A félpanziós felárat befi­ze­tőknek a vacsora ezen a napon nem a szál­lo­dá­ban lesz, hanem egy oxfordi étteremben. ( "A" jelű csoportok ) 

5. nap: Windsor, London
Délelőtt az angol királyi család nyári reziden­ciájának, a hatalmas Windsori kastélynak a meg­te­kin­té­se. Délután szabad program Londonban, illetve a Fehérvár Travel idegen­ve­zetője segít­sé­gével lehe­tő­ség további ne­ve­zetes­sé­gek meglá­to­ga­tására (pl. British Museum, National Gallery stb.).

6. nap: Leeds várkastély, Csalagút
Délelőtt a festői Leeds várkastélyt és elbűvölő parkját láto­gatjuk meg, majd a Csatorna Alagúton átkelés a konti­nensre. Utazás a Calais – Bruges – Brüsszel – Aachen út­vo­na­lon a német­országi tran­zit­szál­láshoz (1 éj).

7. nap:
Hazautazás a Frankfurt – Nürnberg – Linz – Hegyes­halom – Győr – Tatabánya út­vo­na­lon. Érkezés Buda­pest­re, majd Szé­kes­fe­hér­vár­ra a késő esti órákban.

Figyelem: A programok sorrendje (3-5. napok) a mú­zeu­mok nyitva­tartásának függvényében fel­cse­ré­lőd­het.

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- utazás autóbusszal,
- a 6 éjszaka szállást reggelivel,
- a kompátkelést Angliába és a vissza­u­ta­zást a Csatorna Alagúton,
- útlemondási biztosítás,
- a felsorolt programokat és az idegenvezetést indu­lás­tól érkezésig.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

Helyben fizetendő:
- belépődíj

  London, Westminster-apátság - 20 GBP
                Szt. Pál-székesegyház - 16 GBP
                hajókirándulás a Temzén (retúr) - kb. 12,60 GBP
                British Museum - ingyennes
                National Gallery - ingyenes

  Stonehenge - 13,95 GBP
  Windsor, kastély - 18,50 GBP
  Leeds vára - 15,25 GBP

( Figyelem: nyugdíjas kedvezmény 15-20% majdnem mindenhol van! ) 

 

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 499 utazás 332 610 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás