Párizs, Versailles, Loire-völgye I.

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 78181
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Franciaország
Város: Amboise, Chambord, Chenonceaux, Versailles, Reims, Versailles

Szállás / program részletes leírása



ELŐFOGLALÁSI AKCIÓS ÁRAK 2014.MÁRCIUS 17-IG, A SZABAD HELYEK FÜGGVÉNYÉBEN!
A kedvezmény mértéke, előlegfizetés esetén: 5%, teljes összeggel történő megrendelés esetén: 7% (lásd: fenti árak eszerint)


1. nap:
Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból reggel 4.45-kor. Budapestről az autóbusz 6 órakor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya - Győr - Hegyeshalom - Linz - Nürnberg útvonalon. Szállás Németországban, a Rajna-vidéken (1 éj).
2. nap: Reims, Párizs
Utazás a Saarbrücken - Metz - Reims útvonalon a francia fővárosba. Útközben a francia gótika legérettebb alkotásának tartott Reimsi Székesegyház megtekintése. Itt koronázták évszázadokon keresztül a francia királyokat.
Érkezés Párizsba a délutáni órákban. Rövid autóbuszos városnézés (Diáknegyed, Luxembourg-kert, Luxembourg-palota, Sorbonne egyetem, Pantheon, Szt. Mihály útja, Invalidusok temploma stb.) után látogatás a Notre-Dame-ban, majd a gótika csodájaként emlegetett Sainte-Chapelle-t (Szent Kápolnát) nézzük meg.
Szállás Párizs elővárosában (3 éj).
3. nap: Párizs, Versailles
Kora délelőtt az autóbuszos városnézés folytatása Párizsban (Diadalív, Champs Elysées, Concorde tér, Tuileriák kertje stb.). Ezután a világ talán leggazdagabb múzeumába, a Louvre-ba látogatunk. A múzeum sok ezer műkincse közül a leghíresebbek a Milói Vénusz (az ókori eszményi szépség megtestesítője) és Leonardo da Vinci Mona Lisája.
Délután XIV. Lajos (a Napkirály) fényűző palotájának, a Versailles-i kastélynak a megtekintése következik. Pompás belső termei ma is bizonyítják a francia királyok egykori mérhetetlen gazdagságát. Lehetőség sétára a gyönyörű parkban is.
Fakultatív program: Az éjszakai Párizs
Késő esti autóbuszos kirándulás Párizs sugárútjain keresztül a város egyik leghíresebb negyedébe, a Montmartre-ra. Séta a Festők terén és a Sacré Coeur bazilikához.
A fakultatív program ára: 3.300 Ft (garantált indulás).
4. nap: Chambord, Chenonceaux, Amboise
Egész napos kirándulás a Loire-völgybe. Először látogatás a hatalmas Chambord-i kastélyban, majd a sokak által legszebbnek tartott kastélyt, a Chenonceau-i vízikastélyt és parkját nézzük meg. Amboise, egy bájos kisváros a következő állomás, ahol Leonardo da Vinci életének utolsó éveit töltötte.
5. nap: Párizs
Délelőtt ismerkedés a várossal az Eiffel-toronyból. Ezt követően szabad program, vagy lehetőség hajókirándulásra a Szajnán.
Kora délután indulás hazafelé, utazás a Reims - Metz - Saarbrücken útvonalon. Szállás Németországban, a Rajna-vidéken (1 éj).
6. nap:
Hazautazás a Nürnberg - Linz - Hegyeshalom - Győr - Tatabánya útvonalon. Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra az esti órákban.

Figyelem: Párizsban és környékén a fontosabb nevezetességeket / múzeumokat csoportok részére előre be kell foglalni, ami egyes esetekben csak 1-2 hónappal a látogatás előtt lehetséges. Ezért a programok sorrendje ezek visszaigazolásának függvényében felcserélődhet.





Tudnivalók az árról

A részvételi díj tartalmazza:
- az autóbuszos utazást;
- az 5 éjszakai szállást reggelivel,
- az útlemondási biztosítást,
- a felsorolt programokat és az idegenvezetést.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- fakultatív program,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

Helyben fizetendő:
- belépődíjak.

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás