Tunézia, Port el kantaoui: El Mouradi Club Kantoui 4*, all inclusive, 11-12 nap

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 79021
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város:

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A szálloda kb. 35 km-re található Monastir repülőterétől, Port El Kantaoui központjától 2,5 km-re, Sousse központjától kb. 10 km-re, közvetlenül a finomhomokos tengerparton fekszik.Véleményünk: Minden korosztály számára ajánljuk a szállodát, amely Tunézia egyik legszebb homokos tengerpartján fekszik. Az utazásszervező véleménye: 4*

Felszereltség
Az 1997-ben épült, és 2001-ben felújított szállodában központi étterem, pizzéria, tengerparti étterem, bárok (szalon, lobby, koktél, medence és beach bár, mór kávézó), diszkó várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedence találhatóak. A szállodának van fűtött belső medencéje is, amely a téli szezonban üzemel. A napernyők, a nyugágyak, a strandtörölköző a medencénél és a parton is térítésmentesen, a matracok térítés ellenében állnak rendelkezésre. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. Térítés ellenében széf, wellness szolgáltatások, pénzváltó, üzletek, mosoda, orvosi ellátás, autóbérlés, konferenciaterem.

Szobák
A szálloda 801 szobával rendelkezik, melyek főépületben és bungalóépületekben találhatóak. A szobák a kertre, a medencére vagy a tengerre néznek, a bungalow szobák kertre néznek. A legtöbb szobához erkély vagy terasz tartozik. A szobák felszereltsége: központi légkondicionáló, telefon, televízió, mini bár (térítés ellenében). A fürdőszobában zuhanyozó/kád, WC található. A standard szobák alapterülete kb. 20 m2. A szállodában összenyitható szobák is foglalhatóak.

Ellátás
All Inclusive ellátás, mely 06:00-24:00 óra között vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben, késői reggeli, délután snackek, délutáni tea, kávé, sütemény, éjjeli snack. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, a frissen facsart térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Sport
Térítésmentes szolgáltatások: strandröplabda, teniszpálya, darts, íjászat, asztalitenisz, mini golf, animációs programok. Egyes szolgáltatásokhoz előzetes foglalás szükséges, illetve térítés ellenében vehetőek igénybe: biliárd, motorizált vízi sportok.

Wellness
Térítés ellenében a vendégek rendelkezésére állnak különböző wellness és szépség szolgáltatások, mint masszázs, szauna, fittness központ, testkezelések.

Gyermeknek
A kicsiket mini klub, mini diszkó és gyermekmedence várja. Térítés ellenében gyermekfelügyelet igényelhető.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 601 utazás 347 630 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás