Tunézia, Port El Kantaoui: El Mouradi Palace 5*, 2 hét

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 104353
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Port El Kantaoui

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

Közvetlenül a gyönyörű homokos tengerparton található, a főépület és a part között hatalmas pálmafás kert terül el. Monastirtól 20 km-re (kb. 30 perc transzferidő), míg Enfidhától 25 km-re (kb. 35 perc transzferidő) található, Port El Kantaoui jachtkikötője 3 km-re, Sousse központja kb. 7 km-re van.

ELHELYEZÉS

515 légkondicionált szobája telefonnal, szatellit Tv-vel, mini hűtővel (fogyasztás térítés ellenében), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, széffel (ingyen), szőnyeggel vagy padlólappal, erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. A hotelben 452 kétágyas- (standard és superior), 40 háromágyas-, 8 négyágyas szoba, valamint 15 lakosztály található.

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanziós ellátás (büfé jellegű reggeli és vacsora italok nélkül) vagy ultra all inclusive ellátás (büfé jellegű reggeli, ebéd, vacsora, italok és egyéb szolgáltatások). Az UAI ellátás keretén belül éttermek, bárok, kávézó, pizzéria áll rendelkezésre széles ételválasztékkal, valamint helyi- és bizonyos import alkoholos és alkoholmentes italokkal. Menta tea, vízipipa, török kávé fogyasztása, heti egy alkalommal vacsora fogyasztható az a`la carte étteremben ingyenesen az ultra all inclusive ellátást foglalt utasoknak.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Kertjében felnőtt- és gyermek medence, belső medence jakuzzival és gyermekrésszel (mely nyári szezonban zárva tart), mini klub, mini diszkó, asztalitenisz, petang, darts, strandröplabda, betonos teniszpálya (ultra all inclusive ellátás esetén a pályák használata napközben ingyenes, a teniszütőket a recepciónál kell kérni, letétet nem kell adni érte. Este a pálya világítása: 10 TND/óra összegbe kerül), animációs programok, diszkó, wellness centrum: szauna, masszázs, török fürdő, thalassoterápiás kezelések, fitneszterem. A tengerparton számos vízi sportolási lehetőség adódik.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

4 lift, recepció, étterem, bárok, mór kávézó, ajándéküzlet, üzletek, fodrászat szolgálják az utasok kényelmét.A recepciónál pénzváltó és bankautomata található. Internetezési lehetőség a számítógép szobában térítés ellenében, valamint WIFI elérhetőség a recepciónál és a szobákban kóddal ingyenes (félpanziós ellátás esetén 8 TND/óra). A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők és a matracok ingyen állnak (félpanziós és ultra all inclusive) vendégeink rendelkezésére, a strandtörülközőért kb. 15 TND letét fizetendő.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 622 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás