Szilveszter Körutazás Portugáliában és Madeira szigetén

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 11684
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Portugália
Város: Batalha, Fátima, Funchal, Lisszabon, Machico, Madeira, Óbidos, Porto

Szállás / program részletes leírása



Portugália Európa egyik legkedvesebb országa. Bármerre indulunk a barátságos országban, mediterrán hangulatra, kellemes atmoszférára, modern civilizációra, a mór és keresztény kultúra hatásának keveredésére lelünk, amely egyedi, sokszínű élményt nyújt. Madeira, az Atlanti-óceánban fekvő, vulkanikus eredetű, elbűvölő zöld sziget klímája egész évben kellemes. A látványos természeti képződmények mellett a sűrű, zöld erdők, a felhőkbe burkolódzó hegycsúcsok, a színpompás virágok, az egzotikus gyümölcsfák, a meredek sziklafalak, a kicsiny halászfalvak és a mindezt körülölelő kristálytiszta, kék óceán bűvöli el az utazót.

Időtartam: 8 nap / 7 éjszaka (2 éj Lisszabon, 1 éj Fatima, 1 éj Portó, 3 éj Funchal)

Utazás: menetrend szerinti járatokkal Budapest-Lisszabon és Porto-Funchal-Budapest útvonalon, visszaútban lisszaboni átszállással, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal.    

Program:   1. nap Elutazás repülővel Lisszabonba. Szállás Lisszabonban. 
2. nap Városnézés Lisszabonban: Szent György vár (kívülről), a régi Alfama negyed, a Belém Torony (kívülről), a Felfedezők Emlékműve, és a Jeronimos Kolostor megtekintése (a belépő a kerengőbe a helyszínen fizetendő). Továbbutazás Sintrába, ahol látogatás a 15. századi Királyi Palotában, majd a Cabo da Rocához, amely kontinensünk legnyugatibb pontja. Szállás Lisszabonban. 
3. nap Utazás Óbidosba, a fehér házairól és meggylikőrjéről nevezetes, dombtetőre épült kis faluba, majd Nazaré, a bájos halászfalu megtekintése. A következő állomás Batalha, a Világörökség részét képező kolostor megtekintésével, majd továbbutazás Fatimába, Európa egyik legjelentősebb zarándokhelyére, ahol a búcsújáróhely megtekintése. Szállás Fatimában.
4. nap Elutazás Portóba, a hidak városába, amely az Unesco Világörökségét gazdagító óvárosával kihagyhatatlan látnivaló. Városnézés, majd látogatás egy borospincébe, ahol az igazi portói kóstolására nyílik lehetőség. Szállás Portóban
5. nap Elutazás repülővel Madeira szigetére. Transzfer a szállodába. Délután félnapos városnézés Funchalban, a fővárosban, látogatás a színes virág- és  zöldségpiacra és egy kézimunka üzembe, séta a belvárosban, majd a XV. századi  katedrális megtekintése. A kirándulást egy borospince meglátogatása zárja. Szállás Funchalban.
6. nap Szabadidő Funchalban vagy egész napos fakultatív program ebéddel  Pico do Arieiro - Santana: 19 000 Ft. Kirándulás Pico do Aireróhoz, a sziget legmagasabb pontjához. Először látogatás a Ribeiro Frio Nemzeti Parkban, majd Santanában, amelyet jellegzetes, zsúpfedeles házai tettek híressé. Szabadidő ebédre, majd visszautazás Funchalba Porto da Cruz, Portela és Machico érintésével. Szilveszteri vacsora  és szállás Funchalban. 
7. nap Szabad vagy egész napos fakultatív program ebéddel Camara de Lobos - Porto Moniz: 21 000 Ft. Utazás a festői Camara de Lobos halászfalu érintésével Cabo Girao hegyfokához, majd a gyönyörű Serra D’Água völgy után ebéd Sao Vicentében.  Ebéd után a kirándulás folytatódik a sziget legnyugatibb csücskébe, Porto Monizba, majd Paul da Serrára, az 1 400 méteres magasságban elterülő fennsíkra. Az utolsó állomás Encumeada, ahonnan a sziget déli és északi partja egyszerre látható, majd visszautazás Funchalba. Szállás Funchalban. 8. nap Kora hajnalban transzfer a repülőtérre, elutazás menetrend szerinti járattal, lisszaboni átszállással Budapestre.  


A fakultatív kirándulások minimum 15 fő esetén indulnak és tartalmazzák az autóbuszos közlekedést, a szükséges belépőket és a magyar nyelvű idegenvezetést.


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- körutazás autóbusszal,
- szállás,
-reggeli
- magyar idegenvezetés,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj.
-belépőjegyek
-szilveszteri gálavacsora
-ajánlott borravaló 3 Euro/fő/nap
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 519 utazás 332 002 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás