Ciprus, Ayia Napa: Nissiana Hotel 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 117971
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Ayia Napa

Szállás / program részletes leírása



1. nap: Budapest - Larnaca
Indulás Ciprusra menetrend szerinti repülőgéppel. Érkezés. Transzfer a választott szállodába.

2-10. nap: Ciprus (választott úthossz szerint)
Szabadidő, lehetőség fakultatív programokra. Szállás Cipruson (vacsora, ha a program tartalmazza).

7./11. nap: Larnaca - Budapest (választott úthossz szerint)
Elutazás Budapestre repülőgéppel, érkezés Budapestre.

Általános információk:

Utazás Budapest - Larnaca és Larnaca - Budapest útvonalon közlekedő repülőjáratokon, az Irodánk által bérelt helyeken történik. A repülőút alatt fedélzeti ellátást térítés ellenében vehet igénybe.
A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre) biztosítunk az utószezoni (november és április közötti) utazások kivételével.
Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.
A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.
Transzfer minden esetben külön fizetendő, pontos árak az egyes időpontokhoz a lenti kalkulációban találhatók!

Igény szerint foglalható:
Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás különböző választható díjszabásban
Budapesti repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz).

Csomagszállítás

Minden utasunk (2-99 éves kor között)számára a következő poggyász szállítását biztosítjuk:

  • Egy darab kézipoggyász, mely nem nagyobb, mint 40x30x18cm,
  • Egy darab feladott poggyász, melyek súlya nem lehet több, mint 20kg
  • Olyan árucikkek, amelyeket a repülőtéri ajándékboltban a biztonsági ellenőrzést követően vásárolt.

FONTOS! 3 éjszakás turnusok esetén az ár feladott poggyászt nem tartalmazza. Ebben az esetben egy darab kézipoggyász vihető fejenként, mely nem nagyobb, mint 55x40x23 cm vagy feladott poggyászt külön díj ellenében tudunk biztosítani.

Gyermekkedvezmények:
0-2 éves korig a gyermek részvételi díja mindösszesen 20 000 Ft/fő (repülőn külön ülőhely nélkül, illeték, transzfer díjmentesen, bébiágy lekéréssel).
Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda kalkulációja tartalmazza.

Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch boksz-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kinttartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak.

Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.

Wizzair fix ülőhely - Kényelmi szolgáltatás (feláras)

A sorban állás, a beszállás és a helykeresés mindig is az utazás egyik legstresszesebb része volt a Wizzair repülőjáratain. Ezt számos ügyfél-elégedettségi felmérésben kiemelték a kitöltők. Hallgatunk utasainkra, és a Wizzair járatokon mostantól Mi is alkalmazzuk a garantált ülőhely választásának a lehetőségét. Válasszon ülőhelyet!

Mi történik, ha nem foglal ülőhelyet? Ülőhelye biztosítva van abban az esetben is ha ezzel a szolgáltatással nem kíván élni. Ha most nem foglal, a rendszer véletlenszerű ülőhelyet ad Önnek. A kiosztott ülőhelyről a beszállókártyán értesülhet. Ezután a hely már nem módosítható. Ha még maradtak szabad ülőhelyek, az utasfelvétel során még foglalhat, de nagy valószínűséggel ekkor jóval kevesebb hely közül választhat.

Fix ülőhely foglalást - a szabad kapacitás figyelembevételével, legkésőbb 14 nappal indulás előtt fogadunk el.

Wizz Air szolgáltatások:

  • Elsőbbségi beszállás (benne garantált fedélzeti poggyász és egy kisebb táska szállítása a fedélzeten)
  • Garantált ülőhely választás lehetősége (a prémium helyek kivételével)
  • Kombinált WizzGo ajánlattal (elsőbbségi beszállás+ garantált fedélzeti poggyász és egy kisebb táska a fedélzeten+ ülőhelyfoglalás bárhova a prémium helyek kivételével)

A szolgáltatások aktuális árairól minden esetben a kalkulációból tájékozódhat.

Az időpontok helyi időkben értendők!

A légitársaság a menetrend változás jogát fenntartja!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: Ayia Napa városközpontjától kb.2 km-re, az üdülőhely leghíresebb részén, a fehér homokos és pálmafás Nissi Beachtől mindössze kétszáz méterre épült, főépületből és több kis villaszerű bungalóból (a főépülettől út választja el) álló igen kedvelt 169 szobás szálloda. A szálloda környékén éttermek, bárok, üzletek és szórakozási lehetőségek sokasága található. Taxival vagy a szálloda közelében található buszmegállóból könnyedén bejuthatunk a központba vagy akár a közeli Water World csúszdaparkba is. 

Szobák: minden szoba praktikusan berendezett, egy hálószobás (~18 m2), fürdőszobás, légkondicionálóval, hajszárítóval, Led tv-vel, széffel és telefonnal felszerelt. Térítés ellenében hűtő és vízforraló bérelhető. A szuperior szoba felszereltsége megegyezik a standard szobával, azonban modernebb kialakítású és bútorzatú. A szobákhoz erkély tartozik, szárazföldi vagy tengerre néző (korlátozott) kilátással. A családi szoba hasonló felszereltségű, nagyobb alapterületű (~22 m2), két ággyal és szófával (ággyá vagy ülőbútorrá alakítható) felszerelt.

Szolgáltatások: recepció, lift, étterem, bár, medencebár, tv-szoba, konferenciatermek, internetezési lehetőség (ingyenes WiFi a recepció környékén), parkoló, kerékpár és autókölcsönzés, rendezvényszervezés.

Sport és szórakozás: a szépen gondozott kertben, pálmafákkal körülvéve található nagyméretű, lagúna formájú medence, gyermekmedence, napozóterasz napernyőkkel és nyugágyakkal, fedett medence, gyermekjátszótér, szauna, fitneszterem, pezsgőfürdő, masszázs, teniszpálya, asztalitenisz, biliárd, játékterem. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonális, időjáráshoz vagy térítéshez kötött. A tengerparton vízi sport lehetőségek széles választéka.

Étkezés: büfé reggeli (szalonna, főtt tojás, rántotta, virsli, sajt, felvágott, péksütemények, zöldségek, tea, kávé, lekvár, müzli). Felár ellenében félpanzió büfé vacsorával vagy all inclusive ellátás foglalható, benne: reggeli, ebéd és vacsora, napközben snack ételek, jégkrémek, korlátlan italfogyasztás 10-23 óra között (kivéve nemzetközi márkájú alkoholos italok). 

Gyermekkedvezmény: egy vagy két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint. Két felnőtt és két gyermek vagy három felnőtt és egy gyermek elhelyezése csak családi szobákban lehetséges.



Szolgáltatások: rendezvényszervezés,recepció,étterem,bár,medencebár,autóbérlés,biciklikölcsönzés,lift,konferenciatermek,parkoló,wifi,internetezési lehetőség,hűtő/minihűtő,széf,erkély vagy terasz,fürdőszoba,légkondicionáló,hajszárító,műholdas tv,telefon

Sport és szórakozás: medence,gyermekmedence,fedett/belső medence,napozóterasz,nyugágyak és napernyők,gyermekjátszótér,játékterem,fitness terem,szauna,pezsgőfürdő,masszázs,gőzfürdő,teniszpálya,asztalitenisz,biliárd


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás