London, Stonehenge, Oxford - csillagtúra Dél-Angliában II.

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 120635
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Nagy-Britannia
Város: Canterbury, London, Oxford, Stonhenge, Windsor

Szállás / program részletes leírása



ELŐFOGLALÁSI IDŐSZAK: 2017. február 13 - 2017. március 14.

A 2017. évi meghirdetett programokra előfoglalási kedvezmény adható. Előleg fizetése esetén 5%, teljes összeg - egyösszegű - befizetése esetén 6%, melyek a részvételi díjból, félpanziós felárból és az egyágyas felárból adhatóak.

A feltűntetett árak 5% kedvezményt tartalmaznak.

Program: 

1. nap:

Elutazás Székesfe­hér­várról a Piac téri parkolóból reggel 4.45-kor. Bu­da­pest­ről az autó­busz 6 órakor indul a Déli pá­lya­ud­vartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyes­halom – Linz – Nürnberg út­vo­na­lon. Szállás Németországban, a Rajna-vidéken (1 éj).
 

2. nap: Dover fehér sziklái, Canterbury

Utazás az Aachen – Brüsszel – Calais út­vo­na­lon. Komp­átkelés a La Manche csatornán Doverbe a délutáni órákban. To­vább­uta­zás Canterburybe, az anglikán egyház központjába, Anglia egyik leg­szebb kisváro­sába. Is­mer­ke­dés a várossal. Szállás Lon­don­ban vagy kör­nyé­kén (5 éj).
 

3. nap: London

5-6 órás autó­buszos és gyalogos vá­ros­né­zés Lon­don­ban (Tower-híd, a City felhő­kar­co­lói, Szent Pál-székes­egyház, Oxford street, Hyde-park, Bucking­ham-palota, Piccadilly, Trafalgar tér, Par­la­ment, West­minster-apátság stb.). A vá­ros­né­zés után marad sza­bad­idő London egyéni felfedezésére, illet­ve lehe­tő­ség fakultatív hajó­ki­rán­du­lásra a Tem­zén, ahova idegenvezetőnk is elkíséri az ér­dek­lő­dő­ket.
 

4. nap: Stonehenge, Oxford, London (by night)

Egész napos kirándulás Londontól nyugatra. Első programunk Stonehenge: a rejtélyesen egymás mellé állított és egymásra rakott kőtömböket Európa talán leghíresebb történelem előtti emlékének tartják. 
To­vább­uta­zás Oxfordba, Anglia híres egyetemi váro­sába, mely tele van műemlékekkel. Séta a városban, is­mer­ke­dés néhány fontosabb kollégiummal. 
Visszautazás a szállodába London belvárosán ke­resz­tül, esti autó­buszos vá­ros­né­zés, illetve lehe­tő­ség rövid sétára a Piccadilly kör­nyé­kén. Érkezés a szállodába késő este.

Figyelem: A fél­pan­ziós felárat befizetőknek a vacsora ezen a napon nem a szál­lo­dá­ban lesz, hanem egy oxfordi étteremben („A” és „C” jelű csoportok).

 

5. nap: Windsor, London

Délelőtt az angol királyi család nyári rezidenciájának, a hatalmas Windsori kastélynak a meg­te­kin­té­se. Délután szabad program Londonban, illetve a Fe­hér­vár Travel idegenvezetője segítségével lehe­tő­ség to­váb­bi ne­ve­zetes­sé­gek meglá­to­ga­tására (pl. British Museum, National Gallery stb.).
 

6. nap: London, Hampton Court

Szabad program Londonban vagy ide­gen­ve­ze­tőnk­kel is­mer­ke­dés London to­váb­bi érdekes látnivalóival. Az érdeklődők számára lehe­tő­ség lesz a Tower (az angol királyok ősi erődítménye) és Madame Tussaud Panoptikumának a meglá­to­ga­tására. 
Délután VIII. Henrik nagyszerű kastélyának, Hampton Courtnak a meg­te­kin­té­se következik (dísztermek, park, sövénylabirintus, királyi teniszpálya stb.)
 

7. nap: Leeds várkastély, Csalagút

Délelőtt a festői Leeds várkastélyt és elbűvölő parkját látogatjuk meg, majd a Csatorna Alagúton átkelés a kontinensre. Utazás a Calais – Bruges – Brüsszel – Aachen út­vo­na­lon a németországi tran­zit­szál­láshoz (1 éj).
 

8. nap:

Hazautazás a Frankfurt – Nürnberg – Linz – Hegyes­halom – Győr – Tatabánya út­vo­na­lon. Érkezés Buda­pest­re, majd Székesfe­hér­várra a késő esti órákban.
 

Figyelem: A programok sorrendje (3-6. napok) a mú­zeu­mok nyitva tartásának függ­vé­nyé­ben fel­cse­ré­lőd­het.

 
 


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- utazás autóbusszal,
- a 7 éjszaka szállást reggelivel,
- a kompátkelést Angliába és a vissza­u­ta­zást a Csatorna Alagúton,
- útlemondási biztosítás,
- a felsorolt programokat és az idegenvezetést.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

Helyben fizetendő:
- belépődíj

  London, Westminster-apátság - 20 GBP
                  Szt. Pál-székesegyház - 16 GBP
                  hajókirándulás a Temzén (retúr) - kb. 12,60 GBP
                  British Museum - ingyennes
                  National Gallery - ingyenes
                  Tower - 20,25 GBP
                  Madame Tussaud's - 29 GBP

  Hampton Court - 16,50 GBP
 Stonehenge - 13,95 GBP
  Windsor, kastély - 18,50 GBP
  Leeds vára - 15,25 GBP

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás