Dél-Karib hajóút a Carnival Valor fedélzetén, teljes ellátással (Puerto Rico, St. Thomas, Barbados..)

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 122642
Lejárt ajánlat
Ellátás: teljes ellátás
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:hajóút

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Barbados, Brit Virgin-szigetek, Puerto Rico, St. Lucia
Város: San Juan

Szállás / program részletes leírása



SZENZÁCIÓS ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ: akár 100.000,- Ft / fő kedvezménnyel foglalható, a szabad helyek függvényében, teljes ár fizetése mellett!
Kérje személyreszabott ajánlatunkat vagy csatlakozzon naponta többször frissülő egzotikus nyaralásokról szóló Facebook oldalunkhoz itt >>

Carnival Cruises az egyik legnagyobb amerikai hajótársaság. Egyediségét a fiatalos hangulat és az állandó vidámság jelenti. A hajókon minden megtalálható, ami a kikapcsolódást biztosítja és mosolyt csal a vendégek arcára. Színvonalas kabinok és szolgáltatások mellett a legkülönfélébb sportolási lehetőségek, játékok és mulatságok várják az utasokat! Magas színvonalú szórakoztatás és kedvező ár páratlan kombinációját nyújtják a pihenni, kikapcsolódni vágyódnak a Carnival hajóútjai, nem hiába érdemelte ki a „ The Most Popular Cruise Line in the World!" azaz, a világ legkedveltebb hajótársasága nevet! Jöjjön és próbálja ki Ön is, legyen egy felejthetetlen élmény részese a Karib-tengeren, most előfoglalási akciós áron, akár részletfizetéssel is! Nászutasoknak is kiemelten ajánlható (írja fel a nászajándék listára, hogy Start Utazási utalványt kér, bármilyen címletben)

A Carnival Valor hajón nem kell keresni a vidámságot, megtalál az minket. Annyi szórakoztatóprogram és szolgáltatás vár Önre, hogy szinte le se akar majd szállni a fedélzetről. 3 medence, 9-lyukú minigolfpálya, hatalmas kivetítő, színházterem és számtalan bár és étterem biztosítja a szórakozást és kikapcsolódást.

Videó a hajóról: Kattintson ide >>

A hajó kiemelt szolgáltatásai:

 kivetítő a sportesemények, koncertek és a hajó programjainak a követéséhez
 átrium: a baráti társaságok és kisebb összejövetelek színtere
 csúszdapark
 színházterem kosztümös, zenés és táncos előadásokkal
 klubok a gyerekeknek korcsoportonként
 a lazától a legelegánsabb étteremig több vendéglátóegység
 kávézó
 sportbár
 diszkó
 kaszinó
 spa
 fotógaléria
 üzletek
... és még számos egyéb kikapcsolódási lehetőség várja Önt a hajó fedélzetén (a szolgáltatások egy része külön térítés ellenében vehető igénybe)!

Program & a hajó útvonala:
- 1. nap: elutazás Budapestről (két átszállással) San Juan-ba (a repülő menetrendje és a biztos hajóra szállás érdekében szükséges 2 éjszaka tranzitszállás a hajóút előtt)
- 2. nap: pihenés San Juanban
- 3. nap.: San Juan, Puerto Rico                                22:00 - kihajózás
- 4. nap.: St. Thomas, Virgin-szigetek                       07:00 - 17:00
- 5. nap.: tengeren
- 6. nap.:  Barbados                                                     08:00 - 17:00
- 7. nap.: St. Lucia                                                        08:00 - 17:00
- 8. nap.: St. Kitts                                                          08:00 - 18:00
- 9. nap.: St. Maarten                                                   07:00 - 17:00
- 10. nap.: San Juan, Puerto Rico                               07:00-kor kiköt a hajó, kijelentkezés, indulás a reptérre vagy hosszabbítás, nyaralás Puerto Ricoban vagy más egzotikus helyszínen. A hosszabbítási lehetőségekkel kapcsolatban kérje ajánlatunkat!

 

Látnivalók:

Puerto Rico:  A Nagy-Antillák szigetvilágának legkeletebbre fekvő tagja. A tengerjárók csupán pár lépésre kötnek ki San Juan történelmi belvárosától, így egy rövid perces séta után érezhetjük a latin életérzés legjavát. A művészet és a zene kedvelőinek egyaránt tartogat meglepetéseket San Juan.
Látnivalók San Juanban: Fuerte San Felipe del Morro, Szent Kristóf erőd, Palacio de Santa Catalina (La Fortaleza), Plaza de Armas in San Juan, a Capitol, Művészeti múzeum, Szent János székesegyház
Legnépszerűbb nyaralóhelyei: 
- Isla Verde 1 km hosszú strandja, San Juan központjától 15 percnyire 
- Coco Beach (30 percnyire San Juan óvárosától, és kb 45 percnyire a reptértől)
- Guánica, San Juantól kb 2,5 órányi utazásra, 1 km hosszú homokos tengerparttal

- Barbados: A Karib-tenger egyik apró szigetét, a csupán 430 km2 nagyságú földdarabot, minden oldalról körülveszi az Atlanti óceán. A szélcsendes nyugati odalon nagyszerű fürdőhelyek, pazar luxusszállodák várják a vendégeket, a keleti oldalon a vadregényes sziklás part, félszigetekkel határolt mesebeli szépségű öblökből indulhatnak el a szörfösök, vitorlázók, hogy megküzdjenek a hullámokkal, a széllel. S míg a tengerparti részeken virágzik a turizmus, a sziget belsejében csendes vidék, apró falvak bűvölik el a látogatókat. Barbados 250.000 főnyi lakosságának csaknem fele a nyüzsgő, gyarmati időket idéző fővárosban, Bridgetownban él. A központtól 1,6 kilométerre fekvő Garrison Savannah terén egykor a brit hadsereg tartotta díszszemléit, késôbb ezt a területet lóversenypályává alakították, zöld gyepét közel kétszáz esztendős épületek, s két régi erőd romjai veszik körül. A Barbados Múzeumban pedig a sziget történelmébe nyernek bepillantást az érdeklődők. A régmúltat idézi a Morgan Lewis cukormalom, egykoron ilyen szélmalmokban őrölték a cukrot, vagy a 17. században épült St. Nicholas Abbey, a sziget legrégebbi, történelmi hangulatú családi kúriája. Berendezési tárgyai a régi ültetvényesek életéről mesélnek. Ám a szigetet elsősorban trópusi éghajlata, természeti szépségei miatt keresik fel a turisták. Az Androméda Gardens a karibi térség egyik leggazdagabb őshonos és egzotikus trópusi fa és növénygyűjteménye található. A vízesések, patakok mentén orchideakertek, hibiszkuszok pompáznak. Az Animal Flower Cave föld alatti medencéiben színes tengeri rózsák hajlonganak, a Harrison’s Cave mészkőbarlangjaiban a vízesés partján bizarr sziklaképződmények magasodnak. Népszerű turista célpont, a Karib-szigetvilág legkeletibb tagja és a leginkább angol kulturális befolyás alatt álló. Ez tükröződik a szigetlakók krikett iránti szeretetében, a tiszta anglikán templomokon, a tiszta kerteken és a szombati lóversenyeken is. De az őslakos bajanok kultúrája sem tűnt el, a rum és a nyugat-indiai konyha keveredik itt az angol infrastruktúrával, egy egyedülálló exotikus keveréket hozva létre. A főváros Bridgetown a sziget egyetlen természetes kikötőjében, a Carlisle-öbölben található. A nyüzsgő városban békésen megférnek egymás mellett a kereskedelmi célokat szolgáló épületek és a gyarmatosítás korabeli műemlékek, valamint a tipikus helyi lakónegyedek is. A hely ideális, ha csak lődörögni szeretnénk, de nincs túl sok látnivaló és a szálláslehetőségek is korlátozottak. Homokos strandok, olcsóbb szállások és az igazi hangulat a déli parton, Hastings és Maxwell városkákban érhető utol. A két hely között Worthing-ben vannak a sziget legszebb strandjai, és a naplemente után sem kell innét messzire menni, mert öt percre van a sziget szórakoztató központja St. Lawrence. A luxushotelek a sziget nyugati oldalán Paynes Bay, Sandy Lane Bay és Holetown nevű helyeken találhatók.

- St. Lucia: könnycsepp alakú sziget - a karib térség egyik leglátogatottabb úticélja, melynek hegyekkel és mély völgyekkel tagolt felszínét esőerdők, vízesések, liánok, hibiszkuszok és orchideák borítják. A Piton hegy ikercsúcsai a világörökség részeként pedig méltán váltak a sziget jelképévé. Az angol, francia, afrikai és karib kulturális hatásoknak köszönhetően egy egészen egyedi légkör fogadja a turistákat a szigeten, Castries a sziget fővárosa és egyben kereskedelmi központja pedig történelmi látványosságokkal és barátságos piacokkal várja az idelátogatókat. St. Lucia mindenkit rabul ejt, legyen szó napozni vágyókról, kirándulókról, búvárokról vagy akár szerelmes párokról...

- St. Kitts és Nevis a Karibi szigetvilág egyik is szigetországa. Az ország javarészt a turizmusból él, mivel a sziget klímája ideális az idelátogató emberek számára. Az itt élő különféle etnikumnak köszönhetően a szigetek kulturálisan igen sokszínűek. A Kis-Antillákhoz tartozik, Szélcsendes-szigeteken (Leeward Islands) található St. Kitts (St. Christopher) és Nevis két vulkanikus eredetű, vízben gazdag, hegyes sziget, egymástól 3 km távolságra. Hivatalos nyelve az angol. Kulturális világörökség része a Brimstone Hill Fortress Nemzeti Park, mely az egyik legjobb állapotban megmaradt erőd Amerika gyarmatosításának idejéből. Brit hadmérnökök vezetésével rabszolgák építették.

- St Thomas, Virgin-szigetek: Az Amerikai Virgin-szigetek egyik legnagyobb szigete. Itt keveredik leginkább a világvárosi életstílus és a karibi világ. Charlotte Amelie a Virgin-szigetek fővárosa nem csupán a világ egyik legszebb kikötővárosa, de egyben a térség legforgalmasabb kikötője is. Nyüzsgő éjszakai élet, rengeteg bár, étterem, vámmentes vásárlási lehetőség - igazi nagyvárossá teszik. A sziget dombjairól csodálatos kilátás nyílik a tengerre és a környező szigetekre.

- St Maarten: St Marteen a Holland Antillák gyöngyszeme és egyben a legkeresettebb álomszigetek egyike. Az ott élők kedvessége, vendégvárása és a sziget iránt érzett szeretet teszi szigetet emlékezetessé. Nem is gondolnánk, hogy mennyi miden várja az ide látogatókat: romantikus smaragdzöld öblök, fehér homokkal borított tengerparti sétányok, vidámság, szórakozás, vízi sportok tömkelege, búvárközpontok és egyéb szórakozási lehetőségek várnak minket ebben a trópusi paradicsomban.

 

A fenti ár tájékoztató jellegű, és függ a hajó illetve a repülőgép telítettségétől. Kérdezze kollégánkat a szabad helyekről és aktuális árakról, és foglaljon már ma helyet magának és családjának! A repülő menetrendje és a biztonságos hajóraszállás érdekében szükséges a 2 éjszaka szállás.

A foglalást min. 40% előleg befizetésével illetve a repülőjegy teljes összegű kifizetésével tudjuk véglegesíteni.
 

Beutazási engedély / vízum: 2008. november 17-től a magyar állampolgárok a Vízum­men­tes­ségi Program keretében üzleti vagy ma­gán­cél­ból 90 napnál nem hosszabb időtartamra vízum nélkül utazhatnak az Egyesült Államokba. A vízummentesség egyik előfeltétele az elek­tro­ni­kus chipet tartalmazó, érvényes, bordó színű magyar útlevél, valamint egy "elektronikus uta­zá­si engedély" (ESTA) benyújtása. Az utazási en­ge­délyt az interneten keresztül lehet igé­nyel­ni, melynek díja 14 USD az Amerikai Nagy­kö­vet­ségnek fizetendő, a fizetés bankkártyával az interneten keresztül történik. Az ESTA engedély többszöri beutazásra jogosít.

A régi, nem elektronikus, kék színű útlevél továbbra is vízumköteles, de a vízum újonnan történő igénylését nem ajánljuk, mivel annak ügyintézése jóval körülményesebb és költségesebb a fent említett utazási en­ge­délynél. (Vízumköltség: kb. 140 USD. A budapesti nagykövetség vízumigénylésre használt emelt díjas telefonszáma: 06-90-603-703. Az amerikai követség csak az interneten kitöltött és elküldött vízumkérő űrlapokat fogadja el.)

A már meglévő, érvényes amerikai vízummal rendelkező utasaink számára nem szükséges az ESTA engedély megléte, továbbá a vízumnál nem előfeltétel az új típusú, bordó színű útlevél sem. Az érvényes vízumot a régebbi nem elektronikus, kék borítójú, út­le­vél­ben is elfogadják. Az amerikai vízum a le­jára­tának napjáig jogosít a beutazásra, ezért az érvényes vízumot a lejárt út­le­vél­ben is el­fo­gadják, ez esetben persze szükség van egy új, érvényes útlevélre is. 

A beutazási engedély (vagy a vízum) egyénileg intézendő, de természetesen irodánk szükség esetén segítséget nyújt.



Tudnivalók az árról

Az alapár tartalmazza:

- elhelyezést a legkedvezőbb árú (általában belső) kabinkategóriában,
- teljes ellátást és korlátozott italfogyasztást ,
- a hajón található szórakoztató- és sportlétesítmények használatát,
- repülőjegy Budapest-San Juan-Budapest útvonalon átszállással,
- 2 éj tranzitszállás San Juanban,
 

Külön fizetendő: 
- foglalási díj
- kikötői illetéket
- reptéri illeték
- ESTA engedély az USA-ba történő beutazáshoz (egyénileg is intézhető, irodánkban 6.000 Ft/fő)

 

Extrák
- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás,
- fakultatív útlemondási biztosítás 5%
- fakultatív kombinált biztosítás, 21.060 Ft / 16 nap / 500.000 Ft/fő részvételi díjig (megkötését ajánljuk).
- külső ablakos vagy balkonos kabin felára
- igény esetén hosszabbítás.

 

Helyszínen fizetendő:
- a repülőtér és a kikötő közötti közlekedés (transzfer foglalható, kérje ajánlatunkat!)
- a parti kirándulások a hajóút során
- kötelező borravaló a hajón, kb. 10 USD/fő/nap

 

 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás