Előfoglalási akciós Nyugat-Karib hajóút a Carnival Breeze fedélzetén: Miami, Jamaica, Grand Cayman, Cozumel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 124253
Lejárt ajánlat
Ellátás: teljes ellátás
Szálláshely:hajó
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:hajóút

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Jamaika, Kajmán-szigetek, Mexikó
Város: Cozumel, Miami

Szállás / program részletes leírása



EGZOTIKUS ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ: ŐSZI-TÉLI INDULÁSI IDŐPONTOKRA!

- előfoglalási akció: november 30-ig történő megrendeléssel
- akár 100.000,- Ft/fő kedvezmény, ha most rendeli meg az utazást.
- már 6 főtől kiscsoportos kedvezmény, kérje ajánlatunkat!

Hosszabbítson a hajóút után pár éjszakát a napfényes Miami Beach-en igény szerinti időtartamra és kategóriában!
(A hosszabbítás alatt érdemes felkeresni autóbérléssel Orlando parkjait, vagy az Everglades Nemzeti Parkot, esetleg Amerika legdélebbi pontját Key Westet, vagy csak pihenni és kihasználni Miami vásárlási lehetőségeit és csodaszép tengerpartját! Kérje utazási tanácsadója segítségét, hogy együtt kidolgozhassák az Ön igényeinek legmegfelelőbb ajánlatot!)

Carnival Cruises az egyik legnagyobb amerikai hajótársaság. Egyediségét a fiatalos hangulat és az állandó vidámság jelenti. A hajókon minden megtalálható, ami a kikapcsolódást biztosítja és mosolyt csal a vendégek arcára. Színvonalas kabinok és szolgáltatások mellett a legkülönfélébb sportolási lehetőségek, játékok és mulatságok várják az utasokat!

Carnival Breeze a legújabb Carnival hajó a Dream-osztályban, és az egyik legnagyobb a Carnival hajótársaságnál. Az utasok által használt, megnagyobbított közös helyiségek, megfelelő helyet és szórakozási lehetőséget biztosítanak a közel 4000 fős utaslétszámnak. Ebbe beletartoznak az un. Cove Balcony kabinok és a WaterWorks gyerek zóna is. Utasai általában a fiatalabbak közül kerülnek ki, főleg a családosok között közkedveltek.

Kabinok: belső és felár ellenében külső standard és erkélyes kabinok 24 órás szobaszervízzel, melyekben zuhanyzó és WC található.

A hajó kiemelt szolgáltatásai:
- GYEREKES CSALÁDOKNAK NAGYON AJÁNLOTT: több csúszda és vizes játékok!
- több medence
- gyerekklub és játékok a különböző korú gyerekeknek
- könyvtár,  mozi, szórakozóhelyek
- steakhouse,  nemzetközi étterem, sushi-bár
- Kaszinó, Diszkó
- Spa és fittness számtalan szolgáltatással
- Sportpark: minigolfpálya, futópálya, kosárlabda
... és még számos egyéb kikapcsolódási lehetőség várja Önt a hajó fedélzetén (a szolgáltatások egy része külön térítés ellenében vehető igénybe)!

Videó a hajóról: Kattintson ide >>

Ellátás: a hajózás alatt teljes ellátás (napi 24 órás étkezés!!!) korlátozott italfogyasztással (egész nap ingyenesen fogyasztható italok: kávé, tea, csokoládé, limonádé, jegestea a hajó büféétterem stb.)

A Karibi térség: meleg klímája, romantikus hangulatú kikötői, a több ezer fehér homokos csodás tengerpart, az adómentes vásárlási lehetőségek, a kristálytiszta tenger színes élővilága, az érintetlen korall zátonyok... mind külön-külön is erős vonzerővel rendelkeznek, de együttesen verhetetlen kombinációt alkotnak és páratlan élményt nyújtanak az idelátogatóknak.

Útvonal terv: 
1. nap: utazás min. egy átszállással Miamiba, tranzitszállás
2. nap Miami, Florida                                                                   16:00
3. nap Tengeren  
4. nap Falmouth, Jamaica                                      08:00       17:00
5. nap Grand Cayman                                             07:00       16:00
6. nap Cozumel, Mexikó                                          10:00       18:00
7. nap tengeren                                    
8. nap Miami, Florida    08:00-kor kiköt a hajó, kijelentkezés, városnézés illetve indulás a reptérre vagy hosszabbítás, nyaralás a híres Miami Beachen. (Igény szerint repülőjegyet biztosítunk más amerikai városokba, szórakozzon Orlandó valamelyik tematikus parkjában vagy hosszabbítsa meg a nyaralás Mexikóban esetleg Dominikán. Kérje ajánlatunkat, bármely programmal kapcsolatban állunk rendelkezésére.)
 

Fakultatívan igénybe vehető egyéb szolgáltatások, felárak:
- Business repülőjegy a tengerentúli szakaszra felár: 449 900 Ft/fő-től.
- Felár ellenében ablakos vagy erkélyes kabin is foglalható.
- Felár ellenében a program meghosszabbítható Miamiban, kérje ajánlatunkat!
- A távoli indulási időpont miatt erősen ajánlott az útlemondási biztosítás megkötése, mind a repülőjegyre mind a hajóútra (5,5%)
- A csomag Baleset,-Betegség,-Poggyász biztosítást nem tartalmaz, irodánkban ez többféle kategóriában megköthető.

A részvételi díj a repülőjegy árak emelkedésének függvényében változhat, így érdemes mielőbb helyet foglalnia!

Látnivalók:

Grand Cayman: a szigetcsoport a nevét egy őshonos gyíkfajtának köszönheti, melyet kezdetben egy krokodilfajtával azonosítottak.
A szigetcsoport összesen 3 szigetből áll: Grand Cayman, Little Cayman és Cayman Brac. Grand Cayman körülbelül 300 km-re fekszik délre Kubától illetve kb. 315 km-re északnyugatra Jamaicától. A szigetek teljes alapterülete kb. 262 km², amelyből a legnagyobb részt a Nagy-Kajmán-sziget (Grand Cayman) a maga 197 km²-ével teszi ki. A brit korona alá tartozó, de számos területen önállósággal (pl. saját pénzzel, a kajmán-szigeteki dollárral) rendelkező ország kedvező fekvésének és éghajlatának köszönhetően immár évtizedek óta vonzza elsősorban a tehetősebb turistákat.

Mexikó, Cozumel: Cozumel (majául: a fecskék szigete) karib-tengeri sziget a mexikói Yucatán-félsziget keleti partján. Playa del Carmennel szemben fekszik, közel a Yucatán csatornához. Quintana Roo állam nyolc településének egyike. Cozumel népszerű turistacélpont, kivált a búvárok körében. A sziget fővárosa a nyugati parton található San Miguel de Cozumel, ahol a lakosság túlnyomó része is él. Érdemes ellátogatni a közeli Xcaretba, és a Xel-Há Víziparkba is, melyet közvetlen a Xelha régészeti romok szomszédságában találunk.

- Jamaika: Alig van sokarcúbb ország a Földön, mint Jamaica. Rastafarik bukkannak fel hosszú, befont hajjal, a levegőben ganja (marihuána) szaga terjeng. Bennünk dobog a reggae szívet-lábat megmozgató ritmusa. Vannak napfényes strandok és hűs, buja, zöld trópusi erdőkkel borított hegyek.

 

Figyelem: nem csomagtúra, idegenvezető vagy magyar nyelvű asszisztencia nem áll rendelkezésre a program során.

Az alapár belső (ablak nélküli) kabinra vonatkozik! Felár ellenében ablakos, illetve balkonos kabin is foglalható. A felárakról irodánkban kaphat tájékoztatást.

A foglalást min. 40% előleg befizetésével illetve a repülőjegy teljes összegű kifizetésével tudjuk véglegesíteni.
 

Beutazási engedély / vízum: 2008. november 17-től a magyar állampolgárok a Vízum­men­tes­ségi Program keretében üzleti vagy ma­gán­cél­ból 90 napnál nem hosszabb időtartamra vízum nélkül utazhatnak az Egyesült Államokba. A vízummentesség egyik előfeltétele az elek­tro­ni­kus chipet tartalmazó, érvényes, bordó színű magyar útlevél, valamint egy "elektronikus uta­zá­si engedély" (ESTA) benyújtása. Az utazási en­ge­délyt az interneten keresztül lehet igé­nyel­ni, melynek díja 14 USD az Amerikai Nagy­kö­vet­ségnek fizetendő, a fizetés bankkártyával az interneten keresztül történik. Az ESTA engedély többszöri beutazásra jogosít.

A régi, nem elektronikus, kék színű útlevél továbbra is vízumköteles, de a vízum újonnan történő igénylését nem ajánljuk, mivel annak ügyintézése jóval körülményesebb és költségesebb a fent említett utazási en­ge­délynél. (Vízumköltség: kb. 140 USD. A budapesti nagykövetség vízumigénylésre használt emelt díjas telefonszáma: 06-90-603-703. Az amerikai követség csak az interneten kitöltött és elküldött vízumkérő űrlapokat fogadja el.)

A már meglévő, érvényes amerikai vízummal rendelkező utasaink számára nem szükséges az ESTA engedély megléte, továbbá a vízumnál nem előfeltétel az új típusú, bordó színű útlevél sem. Az érvényes vízumot a régebbi nem elektronikus, kék borítójú, út­le­vél­ben is elfogadják. Az amerikai vízum a le­jára­tának napjáig jogosít a beutazásra, ezért az érvényes vízumot a lejárt út­le­vél­ben is el­fo­gadják, ez esetben persze szükség van egy új, érvényes útlevélre is. 

A beutazási engedély (vagy a vízum) egyénileg intézendő, de természetesen irodánk szükség esetén segítséget nyújt.

 

 

 



Tudnivalók az árról

A részvételi díj részletezése

Az alapár tartalmazza:
- elhelyezést a legkedvezőbb árú (általában belső) kabinkategóriában,
- teljes ellátást (napi 24 órás minőségi étkezés)
- korlátozott italfogyasztást (egész nap ingyenesen fogyasztható italok: kávé, tea, csokoládé, limonádé, jegestea a hajó büfééttermében),
- a hajón található szórakoztató- és sportlétesítmények használatát, szórakoztató műsorokat,
- repülőjegy Budapest-Miami-Budapest útvonalon átszállással,
- tranzitszállás 1 éjszakára Miami-ban.

Külön fizetendő: 
- repülőtéri és kikötői illeték,
- foglalási díj.

Extrák
- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás,
- fakultatív útlemondási biztosítás 5,5%,
- fakultatív kombinált utas+útlemondási biztosítás: 26.350 Ft/fő-től
- kötelező borravaló kb. 14 USD/fő/nap

Helyszínen fizetendő:
- transzferek,
- fakultatív programlehetőségek, egyéni kiadások.

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 455 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás