Tunézia, Hammamet: Laico Hammamet 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 124404
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Hammamet

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A szálloda kb. 7 km-re található Hammamet központjától, kb. 120 km-re Monastir repülőterétől és kb. 80 km-re Enfidha repülőterétől. A hotel Yasmine Hammamet sétányán található, kilátással a kikötőre és a tengerre. A szálloda kb. 150 m-re található saját homokos tengerpartjától. A szálloda közelében két golfpálya is található.Vélemény: A jó minőségű szállodát elsősorban pároknak, nászutasoknak, a pihenésre vágyó utasainknak ajánljuk. Utazásszervező véleménye: 5*

Felszereltség
A szállodában központi étterem, a`la carte étterem (mediterrán - térítés ellenében, előfoglalás szükséges), központi bár, latino bár, tengerparti snack bár várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medence. A napágyak, napernyők a medencénél és a strandon térítésmentesen, a matracok térítés ellenében állnak rendelkezésre. Strandtörölközőt letét ellenében biztosít a szálloda. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: üzletek, pénzváltó, fodrászat, orvosi ügyelet, konferenciaterem.

Szobák
A szálloda 300 szobával és 12 lakosztállyal rendelkezik. A legtöbb szobához balkon tartozik. A standard szobák felszereltsége: egyénileg szabályozható légkondicionáló, televízió, telefon, minibár, széf (térítés ellenében), internetezési lehetőség. A fürdőszobában zuhanyzó, hajszárító, WC található.

Ellátás
All Inclusive ellátás, mely 06:30-24:00 óra között vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, késői reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délutáni snack, éjjeli snack. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Az import italok, a frissen facsart gyümölcslevek, valamint az a`la carte éttermek szolgáltatásai térítés ellenében vehetők igénybe.

Sport
Térítésmentes szolgáltatások: animációs programok, esti show műsorok, asztalitenisz, aerobik, röplabda, strandröplabda, vízi aerobik, minifoci, asztalitenisz, darts. Egyes szolgáltatások térítés ellenében vehetők igénybe: motorizált vízi sportok a tengerparton, teniszpálya világítás.

Wellness
Térítés ellenében a vendégek rendelkezésére állnak különböző wellness és szépség szolgáltatások, mint belső medence (télen fűtött), szépségszalon, thalassoterápiás központ, maszszázs, szauna, törökfürdő, fitneszterem.

Gyermeknek
A gyermekeket gyermekpancsoló, miniklub várja. Gyermekfelügyelet térítés ellenében igényelhető.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás