Török Riviérán, Side: Aperion Hotel 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 138454
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



Ez a szálloda a 8 nap / 7 éjszakás turnuson kívül foglalható még az alábbiak szerint is: 10 - 11 éjszaka (Kérje ajánlatunkat!)

Fekvése
A szálloda kb. 75 km-re található Antalya repülőterétől, Manavgat belvárosától kb. 12 km-re, Kizilot központjától kb. 1 km-re, kb. 100 m-re saját, homokos-aprókavicsos tengerpartjától.Véleményünk: A klub hotelt elsősorban fiataloknak ajánljuk, akik kisebb szállodát keresnek.Utazásszervező véleménye: 3*

Felszereltség
A 2013-ban megnyílt szállodában központi étterem, bárok (medence, tengerparti, diszkó bár) és diszkó várjak a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedence, vízi csúszda. A napernyők, nyugágyak, matracok a medencénél és a tengerparton térítésmentesen, a strandtörölközők térítés ellenében vehetőek igénybe. A szórakozásról soft animációs és sport programok gondoskodnak. Térítés ellenében fodrászat, szobaszerviz, orvosi ellátás, internet, mosoda.

Szobák
A szálloda összesen 95 szobával rendelkezik, melyek a főépületben és az egyszintes melléképületekben helyezkednek el. Standard és családi szobák foglalhatóak. A legtöbb szobához erkély tartozik. A standard szobák felszereltsége: légkondicionáló, telefon, televízió, minibár, széf (térítés ellenében). A fürdőszobában zuhanyozó/kád, WC, hajszárító található. A standard szobák alapterülete kb. 20-25 m2. A családi szobák két szobásak, a melléképületekben találhatóak, további felszereltségük megegyezik a standard szobáéval. Alapterületük kb. 32-34 m2.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely 07:00-23:00 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, késői reggeli, délutáni kávé, tea és sütemények, éjjeli büfé. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatóak. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslevek és fogyasztás a diszkó bárban térítés ellenében vehetőek igénybe.

Sport
A szálloda térítésmentes sport és animációs szolgáltatásai: aerobik, gimnasztika, darts, asztalitenisz, step aerobik, boccia, strandröplabda, soft animációs programok, gyermek animáció, esti show műsorok. Egyes szolgáltatásokhoz előzetes foglalás szükséges, illetve térítés ellenében vehetőek igénybe: vízi sportok a tengerparton, biliárd.

Wellness
Térítésmentes szolgáltatások: törökfürdő, szauna. Térítés ellenében a vendégek rendelkezésére állnak különböző wellness és szépség szolgáltatások, mint masszázs, peeling.

Gyermeknek
A kicsiket miniklub várja. Térítés ellenében gyermekfelügyelet igényelhető.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

Helyben fizetendő:
- vízumdíj.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás