Kréta, Stalis: Katrin Suites 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 138919
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Stalis

Szállás / program részletes leírása



USP: Igényesen kialakított, kis szálloda személyre szabott szolgáltatásokkal, családias légkörrel Stalis központjának közelében - elsősorban pároknak és nászutasoknak ajánljuk.

Fekvése: A kb. 400 m-re található, homokos strandtól egy út választja el. Chersonissos számos étteremmel, bárral, szórakozási lehetőséggel és üzlettel kb. 4 km-re, Heraklion néhány látnivalóval kb. 30 km-re. A menetrend szerinti busz megállója közvetlenül a szálloda előtt. A busztranszfer Heraklion repülőteréről kb. 35-70 perc.

Felszereltsége: A szállodában összesen 32 ízlésesen berendezett szoba várja a vendégeket. Rendelkezésre áll hall recepcióval, internetsarok (térítés ellenében) és étterem. A kertben úszómedence pool-bárral valamint napozóterasz ingyenes napágyakkal és napernyőkkel.

Helyi besorolás: 4*.

Elhelyezés (F): A2A:A modern, barátságos berendezésű szobákban minibár, légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, DVD-lejátszó (külön kérésre), ingyenes WIFI, telefon, hajszárító, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz. Extra szolgáltatások:alkoholmentes italok (üdítők) a minibárból és törölközők a medencéhez érkezéskor a szobában.

A2C - Junior-suitek: Kiegészítve kávé-/teafőzővel és laptoppal vagy tablettel (külön kérésre). További extra szolgáltatások:a szauna és a pezsgőfürdő ingyenes használata (előzetes foglalással).

A2E - Premier Junior-suitek:Medencére néző balkonnal rendelkeznek, kiegészítve nappali-résszel, kávé-/teafőzővel és laptoppal vagy tablettel (külön kérésre). További extra szolgáltatások:1 üveg (0,75 l) bor és 1 gyümölcskosár érkezéskor, reggeli szobaszerviz, üdvözlőital (pezsgő), a szauna és a pezsgőfürdő ingyenes használata (előzetes foglalással).

A2D/A3D - Executive-suitek:Kiegészítve külön nappalival, kávé-/teafőzővel és laptoppal vagy tablettel (külön kérésre). További extra szolgáltatások: a szauna és a pezsgőfürdő ingyenes használata (előzetes foglalással).

Sport: Kis fitneszterem.

Wellness: Térítés ellenében: szauna, pezsgőfürdő és különböző masszázsok (külön kérésre).

Fontos foglalási információ: A szálloda 18 éven aluli vendégeket nem fogad.

All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. A főétkezések alatt helyi sör, helyi bor, üdítők és víz. Szendvicsek 11.00 és 12.30 óra között, kávé, tea és sütemény 16.00 és 17.00 óra között. Egyes helyi alkoholos és alkoholmentes italok 11.00 és 23.00 óra között. A vacsoránál megfelelő öltözet (férfiaknak hosszúnadrág) ajánlott.

Előfoglalási kedvezmény (F): 2017.04.30-ig történő foglalás esetén 10% kedvezmény a szállás díjából.

Árkedvezmény (F): 21=18/14=12/7=6 05.15.-05.22., 10.02.-10.15. közötti érkezés esetén.

A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás