Hihetetlen előfoglalási akció! Karib-hajóút: 4 éjszaka luxushajón és 3 éj nyaralás Newport Beachen

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 139685
Lejárt ajánlat
Ellátás: teljes ellátás
Szálláshely:hajó
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:hajóút

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Mexikó
Város: Ensanada, Los Angeles

Szállás / program részletes leírása



KARIB HAJÓÚT SZUPER ELŐFOGLALÁSI AKCIÓS ÁRON!

FIGYELEM AZ AKCIÓS ÁRAK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN ÉRHETŐEK EL EZÉRT AJÁNLJUK A MIELŐBBI FOGLALÁST!

Carnival Cruises az egyik legnagyobb amerikai hajótársaság. Egyediségét a fiatalos hangulat és az állandó vidámság jelenti. A hajókon minden megtalálható, ami a kikapcsolódást biztosítja és mosolyt csal a vendégek arcára. Színvonalas kabinok és szolgáltatások mellett a legkülönfélébb sportolási lehetőségek, játékok és mulatságok várják az utasokat! Magas színvonalú szórakoztatás és kedvező ár páratlan kombinációját nyújtják a pihenni, kikapcsolódni vágyódnak a Carnival hajóútjai, nem hiába érdemelte ki a „ The Most Popular Cruise Line in the World!" azaz, a világ legkedveltebb hajótársasága nevet! Jöjjön és próbálja ki Ön is, legyen egy felejthetetlen élmény részese a Karib-tengeren, most előfoglalási akciós áron, akár részletfizetéssel is! Nászutasoknak is kiemelten ajánlható (írja fel a nászajándék listára, hogy Start Utazási utalványt kér, bármilyen címletben).

A Carnival Inspiration Önt is hosszú ideig inspirálni fogja! Vakáció a tengeren… Mi ihlette Önt erre a hajóútra? Talán a karibi nap melege, a kiváló étkek íze, a kristálytiszta víz moraja? Pár nap édes semmittevés és kikapcsolódás! Pihenve várni azt, hogy álmaink beteljesüljenek. Mindezeket átélheti az INSPIRATION fedélzetén és az egzotikus kikötőkben! Mindegyik célállomás új és egyedülálló kalandot ígér. Miközben kikötőről kikötőre utazik, sétáljon végig a clubokkal, társalgókkal szegélyezett fedélzeten, ahonnan lenyűgöző panoráma nyílik. Szórakoztató és izgalmas estéket nyújtanak a lélegzetelállító éttermek, night-clubok valamint a Las Vegas-i stílusú show-k. Próbálja ki szerencséjét a játékok sokaságát kínáló kaszinóban vagy csak egyszerűen mulatassa az időt a csillagos égbolt alatt sétálgatva a fedélzeten. Olyan utat válasszon, ahol legalább egy nap a tengeren van, különben sajnálni fogja, hogy a hajó szolgáltatásait nem próbálta ki!

Kabinok: belső és felár ellenében külső alakos és balkonos kabinok 24 órás szobaszervízzel, melyekben zuhanyzó és WC található.

Ellátás: a hajózás alatt teljes ellátás (napi 24 órás étkezés!!!) korlátozott italfogyasztással (egész nap ingyenesen fogyasztható italok: kávé, tea, csokoládé, limonádé, jegestea a hajó büféétterem stb.)

A Karibi térség: meleg klímája, romantikus hangulatú kikötői, a több ezer fehér homokos csodás tengerpart, a kristálytiszta tenger színes élővilága, az érintetlen korall zátonyok... mind külön-külön is erős vonzerővel rendelkeznek, de együttesen verhetetlen kombinációt alkotnak és páratlan élményt nyújtanak az idelátogatóknak.

Útvonal terv: 
0. nap: utazás min. egy átszállással Los Anglesbe, tranzitszállás
1. nap Los Angeles, California                                                17:30
2. nap Catalina Island, California                           07:30      16:30
3. nap Ensenada, Mexico                                        08:00       17:00
4. nap Tengeren
5. nap Los Angeles (Long Beach), California     08:00
5-7. nap nyaralás Newport Beachen majd hazautazás vagy hosszabbítás.

Figyelem! egyes időpontokban a hajó menetrendje a 3. és 4. napon felcserlékődhet. A hajótársaság fenntartja a jogot a módosításra!

Fakultatívan igénybe vehető egyéb szolgáltatások, felárak:
- Business repülőjegy a tengerentúli szakaszra felár: 449 900 Ft/fő-től.
- Felár ellenében ablakos (35 000 Ft/főtől) vagy erkélyes (65 000 Ft/főtől) kabin is foglalható.
- Felár ellenében a program meghosszabbítható Los Angelesben, Malibun vagy Las Vegasban és környékben így akár a grand Canyont is megnézhetik, kérje ajánlatunkat!
- A távoli indulási időpont miatt erősen ajánlott az útlemondási biztosítás megkötése, mind a repülőjegyre mind a hajóútra,
- A csomag Baleset,-Betegség,-Poggyász biztosítást nem tartalmaz, irodánkban ez többféle kategóriában megköthető.

A részvételi díj a repülőjegy árak emelkedésének függvényében változhat, így érdemes mielőbb helyet foglalnia!

Látnivalók:

- Los Angeles: LA valójában a Belváros.  Káprázatosan gazdag látnivalókban és világhírű mulatságokban. A kultúrák és a helyi közösségek keveréke. Bamboo Lane a kínaiaké, Kis-Tokióban a sushi bár és a japán kert a meghatározó, a keskeny Olvera utca pedig a latinoké. West Hollywood a meleg és leszbikus kultúra központja, Santa Monica egy flancos tengerparti üdülőhely, a Muscle Beach a testépítőké, Disneyland pedig a gyermekkori fantázia életre keltője. Ráadásként izgalmas múzeumok, megalomániás mozik, hencegő butikok, komédiás klubok, költői kávéházak várják a látogatókat. És persze Hollywood Hills: túláradó energiával, örömhajszoló légkörével, merész óriásplakátjaival, szexi és végletekig lebarnult emberekkel, élénk fényeivel és divatos autóival... Át kell élned, meg kell tapasztalnod - legalább egyszer az életben.

- Catalina Island: a világ egyik legromantikusabb szigete. Ha egyszer átjut valaki az Újvilágba, és Los Angelesbe veti a sors, ne hagyja ki Catalinát. Néhány órás utazás után mediterrán csodavilág várja a romantikára vágyókat. Csillógó víztükör, festői házak, jachtok, minden, amire csak szükség lehet. Érdemes kipróbálni az üvegfenekű jachtot, amiről megcsodálhatóak a csodás tengeri állatok.

- Ensenada / Mexikó: A mexikói Baja California állam félszigetén található ez a hangulatos városka. A Bahia De Todos Santos öbölben van a város központja ahol a kikötő is tallaható. Ensenada mexikó leghíresebb borvidéke is egyben. A városhoz közel található a világ 2. legnagyobb tengeri gejzíre. Csodás tengerpartok, kellems bárok és kedves emberek amit itt talál az utazó. Főbb Látnivalók: nemzeti park, Kaktusz kert, Kikötő és óváros, Strandok.

- Newport Beach: Los Angeles mellett lévő gyönyörű nyaralóváros, ahol a környék legszebb strandjai találhatóak kitűnő szállodákkal.

A fenti ár tájékoztató jellegű, és függ a hajó illetve a repülőgép telítettségétől. Kérdezze kollégánkat a szabad helyekről és aktuális árakról, és foglaljon már ma helyet magának és családjának! A repülő menetrendje és a biztonságos hajóraszállás érdekében szükséges az 1 éjszaka szállás.



Tudnivalók az árról

Az alapár tartalmazza:
- elhelyezést a legkedvezőbb árú (általában belső) kabinkategóriában,
- teljes ellátást (napi 24 órás minőségi étkezés)
- korlátozott italfogyasztást (egész nap ingyenesen fogyasztható italok: kávé, tea, csokoládé, limonádé, jegestea a hajó büfééttermében),
- a hajón található szórakoztató- és sportlétesítmények használatát, szórakoztató műsorokat,
- repülőjegy Budapest-Los Angeles-Budapest útvonalon átszállással,
- tranzitszállás 1 éjszakára Los angeles / reptér közeli hotelban,
- 3 éjszaka üdülést Newport Beachen.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- kikötői illeték,
- foglalási díj.

Extrák:
- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás,
- fakultatív útlemondási biztosítás 5,5%,
- fakultatív kombinált utas+útlemondási biztosítás: 21.000 Ft/fő-től
- kötelező borravaló kb. 12 USD/fő/nap a hajón vagy foglaláskor itthon fizetve 15.000 Ft / fő,
- ESTA engedély bordó útlevélhez: 5.000 Ft/fő

Helyszínen fizetendő:
- transzfer a repülőtérről a szállodába és a kikötőből a repülőtérre,
- a repülőtér és a kikötő közötti közlekedés (transzfer foglalható, kérje ajánlatunkat!)

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás