Törökország, Alanya: Best Beach 3*, félpanzió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 140928
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

Az ötemeletes szállodát az antalyai repülőtértől 130 km-re Alanya központjában találjuk. Kedvező fekvése miatt kellemes, 15 perces sétával elérhető a kikötő, a bazár vagy éppen a diszkók és bárok forgataga. A hotelt csupán 30 méter választja el a Keykubat strandtól, ahová egy felüljárón keresztül juthatunk el. A szállást azoknak javasoljuk, akik a városközpontú, kedvezőbb árkategóriájú szállodákat kedvelik.

ELHELYEZÉS

A két épületből álló szálloda 43 szobája közül 33 standard kétágyas, 10 háromágyas és mindegyikük rendelkezik központi légkondicionálóval (térítés ellenében), bérelhető széffel és mini bárral (díj ellenében), Tv-vel helyi és nemzetközi csatornákkal, telefonnal, fürdőszoba / WC-vel, hajszárítóval, erkéllyel vagy terasszal, kerámia lappal burkolt. Babaágy előzetes foglalással igényelhető.

ÉTEL ÉS ITAL

Reggelis vagy félpanziós ellátás foglalható. Félpanziós ellátás (10:00 - 23:00) keretén belül büfé jellegű reggeli és vacsora italok nélkül. Térítés ellenében import italok, frissen facsart gyümölcslevek, török kávé, a`la carte étterem, fogyasztás a parton, szobaszerviz, snack- és tengerparti bár. Heti egy alkalommal török est szórakoztatja az idelátogatókat. A főétterem a tengerparton helyi és nemzetközi ételekkel várja a szálloda vendégeit.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Asztalitenisz, játszótér, térítés ellenében vízi sportok, szauna, török fürdő szolgáltatásai, masszázs, szépségszalon, Tv szoba. A közös helységekben vezeték nélküli internet hozzáférés biztosított.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Orvosi ügyelet és mosoda térítés ellenében, 24 órás szobaszerviz, ingyenes parkolás, bevásárlási lehetőség, kerékpár és autóbérlés, üzletek, telefon, fax, fodrászat, pénzváltási lehetőség, VISA és Mastercard elfogadóhely. A napernyőket, napágyakat és matracokat térítés ellenében lehet igénybe venni, strandtörülköző nem áll rendelkezésre.




Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a repülőjáraton semmiféle ingyenes fedélzeti ellátás nincs, térítés ellenében szolgálnak fel italokat és hideg szendvicseket. Érdemes az utazásra eszerint felkészülni.


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás