Őszi szüneti akció a mesés Balira! Aston Bali Beach Resort and Spa 4*+, all incluisve

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 143252
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város: Nusa Dua

Szállás / program részletes leírása



BALI: Több, mint 13 600 szigetből áll Indonézia mesés világa, ahol őserdők, működő vulkánok, zöldellő rizsföldek teraszai és hosszú kilométereken át csodaszép tengerparti strandok várják a látogatót. Mindezen kincsekhez gazdag kultúra és történelem párosul. A szigetcsoport talán legismertebb tagja Bali, az "Istenek szigete". Bali nem csupán a legnépszerűbb idegenforgalmi úticél Indonéziában - a búvárok paradicsoma -, de ismert magas színvonalú művészetéről is, melyeket elsősorban a szobrászat, festészet és a tánc testesít meg.

ASTON BALI RESORT & SPA 4*+
Szálloda honlapja és fényképgalériája >>

Elhelyezkedés: A hotel Tanjung Benoa falu szívében helyezkedik el, Nusa Dua csodás tengerpartján, a repülőtértől kb. 20 km-re. Ebben a gyönyörű, egzotikus szállodában a vendégeket tipikus balinéz vendégszeretet és a csodálatos Indiai-óceán várja. A luxusszálloda összesen 187 magas színvonalon kivitelezett szobával és lakosztállyal rendelkezik. 

Szobák: A szállodai szobák alapfelszereltségéhez klímaberendezés, széf, televízió, telefon, erkély, minibár és hajszárító, valamint kávé-és teafőző tartozik. Internet csatlakozási lehetőség biztosított. 

Szolgáltatások:
 több étterem és bár, hatalmas medence, különféle szórakoztató programok, fitness center, strandröplabda, röplabda, asztalitenisz. Térítés ellenében: vízi sportok, spa-szolgáltatások, búvárkodási lehetőség a közelben.

Ellátás:
 all inclusive, mely tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora büférendszerben, vagy a-la-carte étteremben, délutáni kávé, tea, sütemény és snackek, helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztását.


A részvételi díj a repülőjegy árak emelkedésének függvényében változhat, így érdemes mielőbb helyet foglalnia! 

Beutazási szabályok: 
Magyar állampolgárok – kizáró idegenrendészeti ok hiányában – érkezéskor felvehető vízumra jogosultak (visa on arrival). A 7 napos érvényességű vízum illetéke 10, a 30 napig érvényes vízumé 25 USD. Az útlevélnek a tervezett beutazás napjától még legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie.
Az ország elhagyásakor 150.000 rúpia illetéket kell fizetni a nemzetközi repülőtereken.

Az utazás más dátumra, valamint rövidebb/hosszabb turnusra is foglalható. A részletekről kérem, érdeklődjön irodáinkban.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive ellátás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- vízum (kb 25 USD/fő)
- kilépési illeték 150 000 IDR/fő (kb 15 USD)

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás