Egyiptom, Hurghada: Magawish 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 143653
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda a belvárosától 12 km-re, a repülőtértől 7 km-re, közvetlenül a 1,2 km hosszú homokos, lassan mélyülő tengerparton fekszik. A hotelt a gyönyörű homokos tengerpartot kedvelők, valamint a szörf szerelmeseinek figyelmébe ajánljuk. A part közelében korallfoltok előfordulhatnak, ezért fürdőcipő viselését javasoljuk.

ELHELYEZÉS

A szálloda egy főépületből és több bungalóból áll. 425 szobájából 322 a bungalókban helyezkedik el, a főépületben családi szobák, apartmanok, éttermek, bárok találhatók. Ezek mindegyike kerámiapadlóval, légkondicionálóval, telefonnal, Tv-vel, hűtővel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, terasszal vagy erkéllyel felszerelt. Térítés ellenében tengerre néző szoba foglalható. Igény esetén mozgáskorlátozottak számára speciálisan kialakított szoba, rácsos kiságy és magasított etetőszék igényelhető.

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanziós és all inclusive ellátás. Félpanzió: reggeli és vacsora italok nélkül. All inclusive: büfé jellegű reggeli (07:00-10:30), késői reggeli (10:30-12:00), ebéd (13:00-15:00), vacsora (19:00- 22:00), késői vacsora (22:30-01:00), délutáni snackek, sütemények, kávé, tea. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatóak. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, a frissen facsart gyümölcslevek, és az a`la carte étteremben történő fogyasztás térítés ellenében történik.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Két úszómedence, melyek közül az egyik fűtött, két gyermekmedence, négy teniszpálya, két squash pálya, fitneszterem, kosárlabda, kézilabda, strandröplabda, vízilabda, mini foci, mini golf, asztalitenisz, nappali és esti animációs programok, mini klub, nemzetközi búvárközpont, szörf. Bizonyos szolgáltatások csak előzetes bejelentkezéssel és térítés ellenében vehetők igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepciószolgálat, pénzváltás, bank, autókölcsönző, mosoda, orvosi ügyelet, gyógyszertár, széf a recepción térítés ellenében (1euro/nap), csomagszoba, parkoló, boltok, korszerűen felszerelt konferenciaterem, internetezési lehetőség a lobbiban térítés ellenében. A medencénél és a strandon a napernyők, a napágyak és a strandtörülközők térítésmentesen állnak a vendégek rendelkezésére.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás