Észak-Ciprus, Famagusta: Toykis Bay Mavi Hotel 2*+

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 143700
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:2*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Észak-Ciprus
Város: Famagusta

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A 2014-ben felújított szálloda az ercani repülőtértől 67 km-re, Bafra központjától 45 km-re, Kaplica faluban helyezkedik el. A homokos tengerpart 50 méterre található. A hotel a város zajától távol,csendes, nyugodt környezetben fekszik.

ELHELYEZÉS

A hotel 53 szobájából 32 standard-, 19 deluxe-, 6 pedig családi szoba. A szobák mindegyike légkondicionálóval, zuhanyzós fürdőszobával, WC-vel, hajszárítóval, telefonnal, szatellit Tv-vel, WIFI elérhetőséggel, mini bárral (térítés ellenében), bérelhető széffel felszerelt. A standard szobák kőpadlósak és 16 m2 alapterületűek. Egybenyitható és mozgáskorlátozott szoba lekérésre foglalható. Családi szobái 38 négyzetméteresek, két légterűek és medencére néző erkéllyel rendelkeznek.

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanziós ellátás reggelivel és vacsorával italok nélkül. Az all inclusive ellátás tartalmazza a reggelit, ebédet, vacsorát, valamint helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztását az étkezések alatt, illetve 10:00-24:00 óra között a medence melletti bárban. Snack bárja 12:00 és 17:00 óra között elsősorban a félpanziós vendégek rendelkezésére áll térítés ellenében. Tengerparti bárja 11:00-17:00-ig, míg tetőteraszi bárja 20:00-02:00-ig szolgálja a vendégek kényelmét térítés ellenében.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Két külső medence, gyermek medence, két csúszda, fitneszterem, gyermekjátszótér, Tv és játék szoba, illetve pool asztal járul hozzá a vendégek kikapcsolódásához. Az említett szolgáltatások közül néhány csak térítés ellenében vehető igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, WIFI elérhetőség, biciklibérlési lehetőség. A napernyők, napágyak, valamint a strandtörülközők ingyenesen használhatóak a medence mellett és a tengerparton is.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 881 utazás 351 434 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás