Zakintos, Laganas: Village Inn Hotel & Apartments, 2 fős stúdió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 143999
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Laganas

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A komplexum csupán pár percnyi sétára található Laganas központjától, ahol nyüzsgő éjszakai élettel találkozhatunk. A repülőtér 4 km-re, a homokos tengerpart 1800 méterre fekszik. A nyári szezon alatt helyi busz járattal vagy taxival közelíthető meg a tengerpart.

ELHELYEZÉS

Az apartmanok és stúdiók mindegyike szatellit Tv-vel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, bérelhető széffel (10 euro/hét), hűtővel, légkondicionálóval (5 euro/nap) és terasszal vagy erkéllyel felszerelt. Babaágy ingyenesen kérhető.A `maisonette` szoba kétszintes, alul két különálló ággyal és egy pótággyal, az emeleten egy franciaággyal. A szoba felszerelt konyhával és nagy méretű hűtőszekrénnyel is rendelkezik.

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanzió reggelivel és vacsorával italok nélkül. All inclusive ellátás, reggeli (08:00-10:30), ebéd(12:30-14:30), vacsora (18:30-20:30) helyi alkoholos és alkoholmentes italokkal. Napközben snack ételek, jégkrém. Lobbi és medence melletti bár szolgálja a vendégek kényelmét.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Külső medence, játékszoba.

Egyéb információ

Orvosi ügyelet, mosoda, igény esetén fodrász- és masszázsszolgáltatások. Vezeték nélküli internet elérhetőség a közösségi helységekben 12 euro/hét áron. A napernyők és napágyak a medence mellett ingyenesen, a tengerparton térítés ellenében (kb. 8 euro/2 napágy + 1 napernyő) állnak a vendégek rendelkezésére.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás