Zakintos, Laganas: Canadian Hotel 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 144027
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Laganas

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Laganas üdülőhelyen található, a városközponttól és a repülőtértől egyaránt 4 km-re. A homokos tengerparttól 400 méterre helyezkedik el.

ELHELYEZÉS

A standard szobákkal és apartmanokkal rendelkező szálloda szobáinak mindegyike légkondicionálóval (térítés ellenében), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, mini hűtővel, szatellit Tv-vel, konyhasarokkal, vízforralóval és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Széf térítés ellenében a recepciónál kérhető. Babágy, valamint mozgáskorlátozottak számára kialakított szobák rendelkezésre állnak.

ÉTEL ÉS ITAL

Önellátás, reggelis vagy félpanziós ellátás. Félpanzió: reggeli és vacsora büfé rendszerben italok nélkül. Napközben snack ételek, étterem, bár szolgálja a vendégek kényelmét térítés ellenében.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Egy külső édesvizű medence, egy édesvizű gyermek medence, játszótér. Egyes szolgáltatások csak térítés ellenében érhetőek el, úgy mint a biliárd.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Recepció, lobbi, WIFI a közös helységekben térítés ellenében használható. A napernyők és napágyak a medence mellett ingyenesen, a tengerparton térítés ellenében (kb. 8 euro/2 napágy+ 1 napernyő) állnak a vendégek rendelkezésére. A strandtörülköző térítés ellenében kérhető a medencénél és a tengerparton is.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás