2 hetes Hawaii hajóút repülőjeggyel, a Carnival Miracle fedélzetén!

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 144350
Lejárt ajánlat
Ellátás: teljes ellátás
Szálláshely:hajó
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:hajóút

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Mexikó
Város: Ensanada, Hilo, Honolulu, Kona, Los Angeles, Maui

Szállás / program részletes leírása



AKCIÓ  a szabad helyek függvényében!

A Carnival hajótársaság a minőség, magas színvonal, szórakozás és kedvező ár páratlan kombinációját nyújtja, nem hiába érdemelte ki a „ The Most Popular Cruise Line in the World! azaz, a világ legkedveltebb hajótársasága nevet.
Attól a pillanattól kezdve, ahogy a fedélzetre szállunk páratlan fogadtatásban lesz részünk, az étkezési és szórakoztató lehetőségek végtelen sora közül alig bírunk választani, míg a barátságos és figyelmes személyzet minden percben a rendelkezésünkre áll.
A Carnival fedélzetén eltöltött nyaralás semmi mással nem hasonlítható össze, életre szóló csodás emlékeket szerezhetünk egyedül vagy barátainkkal, családunkkal vagy szerelmünkkel.

 

CARNIVAL MIRACLE

Első útja: 2004 február, Utas kapacitás: 2680 fő, Súlya: 88,500  regisztertonna Hossz: 292 m, Szélesség: 32 m, Merülése: 7.6 m Utazó sebessége: 22 csomó – 41km/h Kabinok száma: 1333 db Utasok által használt emelet: 12

Hawaiit a híres trópusi üdülőparadicsomot, talán senkinek sem kell bemutatni. Amerika és Ázsia között félúton helyezkedik el a Csendes-óceán közepén, az USA 50. tagállama, alig több mint 1 millió lakossal. A lakosság természetesen elsősorban a turizmusból él, de emellett fontos szerep jut a mezőgazdaságnak is, kitűnő ananász, kávé és cukornád ültetvények vannak szerte a szigeteken. Nyolc szigetet különböztetünk meg ezek, a Ni hau, a Kaua i, az O ahu, a Moloka i, a Lana i, a Kahoolawe, a Maui, és a Hawaii. Évente több mint 6 millió turista keresi fel a lenyűgöző szépségű Hawaii-szigeteket. A turisták zöme elsősorban repülővel érkezik, de a merészebbek, és akik több szabadidővel rendelkeznek luxushajóval is megtehetik az utat az Egyesült Államok nyugati partvidékéről rendszeresen induló járatokkal. Éghajlatára a májustól októberig tartó meleg, száraz nyár és a novembertől április végéig tartó hűvösebb, és csapadékosabb tél jellemző. Időeltolódás: -11 óra

Kattintson ide Hawaii álomszép strandjairól készült videó megtekintéséhez >>

HAWAII: kezdeti benépesülése még mindig nem teljesen tisztázott. Valószínűleg a legkorábbi telepesek polinézek voltak, akiket Menehunénak neveztek, a Marquises-szigetekről érkeztek nagy kéttörzsű kenukkal, valamint hoztak magukkal sertést, kutyát, baromfit, tarót, édesburgonyát, kókuszdiót, banánt és cukornádat a harmadik században. Őket követték a tahiti telepesek 1300-ban, akik meghódították az őslakosokat. Erről a későbbi betelepülésről a népmesékben lehet olvasni részletesen. A szigeteket (pontosabban a főszigetet) James Cook fedezte fel 1773-ban és megbízójának, Lord Sandwichnek a tiszteletére nevezte el Sandwich-szigeteknek. A bennszülöttek először Lono isten reinkarnációjaként tisztelték a felfedezőt, de később, egy lopott dereglye miatt támadt félreértést követő összetűzésben megölték és feldarabolták a brit kapitányt.
Hawaii, mintegy 3200 km-re fekszik délnyugatra Észak-Amerika partvidékétől, délkeletre Japántól, és északkeletre Ausztráliától. Az állam magában foglalja szinte az egész vulkanikus Hawaii-szigeteki hegyláncot, ami szigetek százaiból áll, 2400 km hosszan elterülve. A Hawaii-szigetek egy vulkanikus hegységrendszer láncainak a tengerből kinyúló csúcsai. A Hawaii sziget („nagy sziget”) és egyben a szigetcsoport legmagasabb pontja a Mauna Kea. A szigetek mindegyike vulkáni tevékenység során alakult ki.

Hawaii 132 szigetből álló ( 12 lakott, 120 lakatlan ) 1,1 millió lakosú  Csendes – óceáni szigetcsoport. Hawaii világszerte ismert a napsütötte, fehér homokos strandjairól, buja növényzetéről, kellemes trópusi éjszakáiról. Természeti kincseit a korszerű amerikai közlekedés, tisztaság, higiénia és közbiztonság egészíti ki. Hawaii időjárása egész évben kellemes, 28 Cº körül ingadozik. A hőmérséklet változása a „téli” időszak és nyár között csupán 5 Cº.

 

 Útvonal:

1. nap megérkezés Los Angelesbe, szállás elfoglalása
2. nap Los Angeles - szabadidő
3 nap    Los Angeles    beszállás a hajót    16:30 indulás
4. nap    tengeren
5. nap    tengeren
6 nap    tengeren
7. nap    tengeren
8 nap    Maui (Kahului), HI     11:00     23:00
9 nap    Kona, HI     9:30      19:00
10 nap    Honolulu, HI     9:00     23:00
11 nap    Kauai (Nawiliwili), HI     07:00      15:00
12 nap Hilo     08:00      16:00
13 nap     tengeren
14 nap     tengeren
15 nap  tengeren
16 nap tengeren
17 nap     Ensenada, Mexikó     15:00      18:00
18 nap     Los Angeles (Long Beach)     9:00 hajóút vége, haza utazás
19 nap érkezés a menetrend függvényében Budapestre

A honlapunkon feltüntetett árak csupán tájékoztató jellegűek, a hajótársaságok fenntartják a jogot a kedvezményes árak értesítés nélküli visszavonására. Az adott hajóútra vonatkozóan mindig a hajótársaság foglalási rendszerében közölt árak tekinthetőek érvényesnek (melyek akár naponta is változhatnak). Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően készített, konkrét hajóra, útvonalra és dátumra vonatkozó opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy a Budapest-Los Angeles-Budapest szakaszon (átszállásokkal)
- 2 éj szállás a hajóút előtt a los angelesi repültőér közelében középkategóriás hotelben
- teljes panziós ellátás a hajón
- 2 fős belső kabinos elhelyezés (felár ellenében ablakos és balkonos kabin kérhető)


Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- kikötői illeték
- vízumdíj (ESTA engedély 4900 Ft/db)
- foglalási díj,
- fakultatív kérhető baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás és útlemondási biztosítás csomagban 27.030 Ft/fő
- a hajótársaságtól transzfer kérhető kb. 15.000 Ft/főretúr a repülőtér - kikötő- repülőtér útvonalra

Helyben fizetendő:
- kötelező borravaló a hajón kb. 10 USD/fő/nap
- fakultatív programok

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 499 utazás 332 610 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás