Tunézia, Hammamet: El Mouradi Hammamet 5*


El Mouradi Hammamet 5*

Utazás áttekintő:

Ország:   Tunézia
Város:   Hammamet

Ellátás:   félpanzió
Szálláshely:   5*
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


FEKVÉS

Az újonnan kiépített Yasmine Hammamet központjában, kellemes környezetben lévő szálloda, közvetlenül az El Mouradi El Menzah szálloda mellett fekszik, kb. 20 méterre a homokos tengerparttól, melytől csak egy út választja el. A monastiri repülőtértől 110 km-re (kb. 1 óra 20 perc transzferidő), az enfidhai repülőtértől pedig 45 km-re (kb. 30 perc transzferidő) található.

ELHELYEZÉS

A 377 légkondicionált szoba mindegyike telefonnal, mini hűtővel (feltöltés térítés ellenében), szatellit Tv-vel, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel, szőnyeggel vagy padlólappal, széffel (ingyenes), erkéllyel vagy terasszal felszerelt, többségük medencére vagy tengerre néző (utóbbi csak térítés ellenében igényelhető). A légkondicionáló csak fő szezonban működik a szobákban. Szoba típusok: standard kétágyas, háromágyas szoba, családi szoba (egy légterű 2+2; 3+1), superior szobák (felújított bútorzattal), összenyitható szobák (2 db 2 ágyas vagy 2+1 ágyas), junior lakosztály (lekérésre, felár ellenében).

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanziós ellátás: büfé jellegű reggeli és vacsora italok nélkül, vagy ultra all inclusive ellátás: büfé jellegű reggeli, korai reggeli, ebéd, vacsora, helyi alkoholos és alkoholmentes italok, térítés ellenében bizonyos import alkoholos italok.Minden italműanyagpohárban kerül felszolgálásra.Az ultra all inclusive ellátás magába foglalja az ételek és italok széles választékán túl: menta tea, vízipipa, török kávé.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Kertjében édes vizű felnőtt-, és gyermek medence, valamint tengervízzel töltött kültéri medence várja a vendégeket. Belső medencéje a nyári szezonban zárva tart. Ingyenesen: asztalitenisz, darts, petang, röplabda, kajak, vízibicikli, mini klub (5-12 éves korig), animációs programok, diszkó, esti szórakoztató műsor, nem motorizált vízi sportok. Térítés ellenében: betonos teniszpálya, biliárd, fitnesz központ (kb. 10 TND/nap), szauna, masszázs, fodrászat, török fürdő, a tengerparton jetski, banán, szörf, parasailing, vízisí. A szállodában thalasso- és balneoterápiás központ működik.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

A recepciónál pénzváltó és bankautomata található. Internetezési lehetőség a számítógép szobában térítés ellenében, valamint WIFI elérhetőség a recepciónál és a szobákban ingyenesen vehető igénybe.A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők és a matracok ingyen állnak ultra all inclusive vendégeink rendelkezésére, a strandtörülközőért letétet kell fizetni kb. 15 TND/törülköző.


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: