Baltikumi felfedezések III. - a Costa Pacifica fedélzetén

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 150403
Lejárt ajánlat
Ellátás: teljes ellátás
Szálláshely:hajó
Indulás:
Utazás:egyénileg
Típus:hajóút

Ország: Dánia, Észtország, Finnország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Németország, Oroszország, Svédország
Város: Gdynia, Helsinki, Kiel, Klaipeda, Riga, Ronne, Stockholm, Szentpétervár, Tallin

Szállás / program részletes leírása



2009 júniusától várja Önt a Costa lenyűgöző, harmonikus stílusú új zászlóshajója. A zene ihlette színes fedélzetbelsőket hangjegyek díszítik, melyek meghatározzák a fedélzeten uralkodó hangulatot. A hajó szépségének titka a különböző stílusok megjelenítésében rejlik. 

Belső kialakítása ötvözi mindazokat az elemeket, amelyek négy korábbi hajónkon – a Costa Serenán, Costa Concordián, Costa Magicán és Costa Fortunán – a legjobbnak bizonyultak. Az eredmény az építészeti stílusok olyan elegye, amely egyedülállóan látványos és egyben kellemes hangulatot is teremt. A Costa Pacifica fedélzetén számos kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget talál. A végeláthatatlan izgalmakról Forma-1 szimulátor, látványos, üvegtetős külső fedélzet, éjszakai mozi és egyedülálló, kivételes hangminőségre képes technológiával büszkélkedő színház gondoskodik. A varázslatos hangulatú Samsara Spa a Costa Pacifica fedélzetén is a teljes kikapcsolódás élményével és különleges keleti rituálékkal várja vendégeit.

 

A hajó tervezett menetrendje:

Nap                Helyszín                                  Érkezés           Indulás
1. nap:           Kiel (Németország)                     -                  17:00 
2. nap:           Ronne, Bornholm (Dánia)   12:00               18:00 
3. nap:           Gdynia (Lengyelország)        08:00              18:00 
4. nap:           Klaipeda (Litvánia)                 08:00               17:00 
5. nap:           Riga (Lettország)                    09:00               17:00 
6. nap:           Tallinn (Észtország)               12:00               18:00 
7. nap:           Szentpétervár (Oroszország) 08:00              18:00 
8. nap:           Helsinki (Finnország)             08:00               13:00 
9. nap:           Stockholm (Svédország)        08:00               17:00 
10. nap:         tengeren                                        -                        - 
11. nap:         Kiel (Németország)                09:00                    - 
 

 


A kikötőbe jutás egyénileg történik. Igény szerint repjegy foglalható Hamburgba. A részletekről kérem, érdeklődjön irodáinkban.

 

Hajó adatok:

 

Vízrebocsátás éve: 2009
Súlya: 114.147 tonna
Hosszúsága: 290 m
Fedélzetek száma: 17, 14 az utasok számára
Kabinok száma: 1.504
Teljes utaskapacitás: 3.780 fő
Személyzet: 1.110 fő

A zene ihlette színes fedélzetbelsőket hangjegyek díszítik, melyek meghatározzák a fedélzeten uralkodó hangulatot. A hajó szépségének titka a különböző stílusok megjelenítésében rejlik. Belső kialakítása ötvözi mindazokat az elemeket, amelyek a társaság négy korábbi hajóján – a Costa Serenán, Costa Concordián, Costa Magicán és Costa Fortunán – a legjobbnak bizonyultak. Az eredmény az építészeti stílusok olyan elegye, amely egyedülállóan látványos és egyben kellemes hangulatot is teremt. A Costa Pacifica fedélzetén számos kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget található. A végeláthatatlan izgalmakról Forma-1 szimulátor, látványos, üvegtetős külső fedélzet, éjszakai mozi és egyedülálló, kivételes hangminőségre képes technológiával büszkélkedő színház gondoskodik. A varázslatos hangulatú Samsara Spa a Costa Pacifica fedélzetén is a teljes kikapcsolódás élményével és különleges keleti rituálékkal várja vendégeit.

A hajó szolgáltatásai:

Sport & szépségápolás: 4 úszómedence - kettő elhúzható egy pedig vízicsúszdával, 5 jacuzzi, Többfunkciós sportpálya, Szabadtéri kocogósáv 6.000 nm-es wellness-centrum két szinten tornateremmel, tengervizes medencével, kezelőszobákkal, szaunával, gőzkamrával, UVA tartományban sugárzó szoláriummal, kabinokkal és lakosztályokkal.

Éttermek & Bárok: 5 étterem, köztük a Club Blue Moon és a Samsara étterem, melyek külön díj ellenében, kizárólag előzetes asztalfoglalást követően vehetők igénybe* 13 bár, köztük egy konyak- és szivarbár, valamint egy kávé- és csokoládébár

Szórakozási lehetőségek: Háromszintes színház, Kaszinó és diszkó, Internetpont és könyvtár, Üzletek, Játékterem számítógépes- és videojátékokkal, Squok Club, gyermekjátszó, gyermekpancsoló medence, Forma-1 szimulátor, Óriáskivetítő az úszómedencés fedélzeten

További szolgáltatások: foto-bolt, gyorstisztító, telefon-, fax-, e-mailkommunikáció, orvosi szoba, pénzváltó, recepció & kirándulások irodája, kápolna

 

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- elhelyezést belső kabinban,
- a hajón teljes ellátást és korlátozott italfogyasztást (reggelihez fogyasztható italok: gyümölcslevek, kávé, tea, tej, víz; napközben kávé, tea, víz a hajó büfééttermeinek nyitva tartási idején belül)
- a hajón található szórakoztató- és sportlétesítmények használatát.

 

Külön fizetendő:
- kikötői illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- kötelező borravaló: kb 7 EUR/fő/nap

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás