Hosszú hétvégék Madridban! Töltsön el Ön is pár napot a spanyol fővárosban!

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 150596
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés

Ország: Spanyolország
Város: Madrid

Szállás / program részletes leírása



Spanyolország fővárosa,a több mint három és fél millió lakosú Madrid,az ország vasúti és közúti csomópontja is. Tengertől való távolsága és magassága (660 m) miatt a tél hideg, a nyár pedig forró.Madridban három világhírű képtár, egy Királyi Palota, fenséges terek, és Spanyolország történelmének kincseit őrző múzeumok várják az érkezőket. A várost körülvevő kis tartomány,a Comunidad de Madrid nevezetességei közül a Sierra de Guadarrama és az El Escorial a legnevesebbek.
A spanyol városok közül főleg Madrid emelkedett Európa egyik művészeti fővárosának rangjára. A spanyol festészet mindig is világhírű volt: Goya,Greco,Velázquez és Zurbaran a világ legnagyobb festői közé tartoznak. Századunkban olyan nevekkel bővült ez a névsor, mint Picasso, Dali és Miró, de mellettük még számtalan, kevésbé ismert,de jelentős festő, szobrász és építész van. Az európaiak most kezdik igazán felfedezni a spanyol kultúrát. Lám-lám, Don Quijote de la Mancha lovag országa mennyi szellemi meglepetést tartogat számunkra.


BEST WESTERN Hotel Mayorazgo 4*

Elhelyezkedése: Madrid szívében épült ez a közkedvelt szálloda, a Plaza de Espana, a Királyi Palota közelében. A város összes látnivalója könnyen megközelíthető!
Szolgáltatások: étterem, bár, szobaszervíz, ingyenes WIFI, mosoda, autóbérlés, pénzváltás.
Szobák: 200 szobával várja vendégeit, melynek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, minibárral, széffel felszerelt.
Ellátás: svédasztalos reggeli. Ezen kívül számos étterem rövid sétával elérhető.
Transzfer: a taxi a reptérről 30 EUR/egy irány. Irodánkban van lehetőség transzfer rendelésére is, ezzel kapcsolatosan érdeklődjön ügyintézőnknél.

A FENTI ÁRAK A SZABAD HELYEK FÜGGVÉNYÉBEN VÁLTOZHATNAK!

Madrid Kártya - ÉRDEMES MEGVENNI!
Érvényes múzeumokban, látnivalóknál - különböző kedvezményeket nyújt...
A Madrid kártya érvényes múzeumokban, látnivalóknál - különböző kedvezményeket nyújt éttermekben, városnézéseken, üzletekben, stb. (részletes leírást kérjen a kollégáinktól!)
Madrid kártya 48 órás: 19 400 Ft/db
Madrid kártya 72 órás: 22 930 Ft/db

Amennyiben Ön focirajongó, vegye meg előre a Santiago Bernabeu Stadionba a belépőjét, 7 900 Ft/fő áron. Ezzel végigmehet a stadionban, benézhet az öltözőbe, a VIP szektorba, leülhet a kispadra, ahol a kedvencei szoktak ülni! Páratlan élmény, ne hagyja ki!

A fenti ajánlat idegenvezetést és transzfert nem tartalmaz, nem csomagolt út. Repülőjegy és szállás foglalást jelent, a szabad helyek függvényében, AZ ÁR EMELKEDHET, így kérje ajánlatunkat még ma!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy egy db kis méretű kézipoggyásszal (42*32*25 cm),
- szállás kétágyas szobában,
- reggeli.

(Taxiköltség a reptérről 30 EUR/egy irány)

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- feladható bőrönd 21 000 Ft/bőrönd, 1 db, maximum 32 kg,
- foglalási díj,
- fakultatív baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- fakultatív útlemondási biztosítás.

Hosszabb-rövidebb turnusok, más időpontok, más szállodák foglalhatók, kérje ajánlatunkat!

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 499 utazás 332 706 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás