TOP ár/érték arány! Törökország, Side: Narcia Resort Side 5*, all inclusive (belső medence, szauna, török fürdő)

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 151455
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Kümköy/Side központjában található, mely a leghíresebb turisztikai központ Törökországban. A szálloda 5 km-re található Side-től, 8 km-re Manavgattól, 55 km-re az antalyai repülőtértől és 350 méterre a tengerparttól, ahova ingyenes buszjárattal juthatunk el a szállodától.

ELHELYEZÉS

A szálloda egy főépületből és 2 club épületből áll. A főépület 6 emeletes és 4 lifttel rendelkezik. A két club épület 3 emeletes, lift nélkül. A főépületben 222 standard (24 m2), 6 családi (67,5 m2) és 3 mozgáskorlátozottak számára kialakított szobával rendelkezik. A club épületben 62 standard szoba (21 m2) található. A főépületi standard szobák mindegyike légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, fürdőszobával/WC-vel, hajszárítóval, telefonnal, mini hűtővel, széffel (térítés ellenében), parkettával, erkéllyel felszerelt. A családi szobák a főépületben összenyithatóak, 4 felnőtt+ 4 gyerek vagy 6 felnőtt+2gyerek kényelmesen elhelyezhető. A club házak max. 2 felnőtt+2gyerek vagy 3 felnőtt+1gyerek elhelyezésére van lehetőség.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, büfé jellegű reggeli, késői reggeli, ebéd, vacsora, helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása. Frissen facsart gyümölcslevek, csomagolt jégkrémek és import alkoholos italok térítés ellenében. A szálloda egy fő étterme és hat bárja szolgálja a vendégek kényelmét köztük a medence melletti bár, tengerparti bár, lobbi bár, snack bár, diszkó bár. Egy a`la carte éttermében előzetes foglalással vacsora igényelhető egy alkalommal a szállodában tartózkodás alatt.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Két medence, csúszda, gyermekmedence, belső medence, különböző sportolási lehetőségek a tengerparton és a szállodában, szauna, török fürdő, fitneszterem, asztalitenisz, strandröplabda, felnőtt és gyermek animáció. Mini klub 4-12 éves korig nyújt különböző szórakoztató és fejlesztő programokat a gyerekeknek. Egyes szolgáltatásokhoz előzetes bejelentkezés szükséges, illetve csak térítés ellenében vehetők igénybe!

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Orvosi ellátás, ajándéküzletek, WIFI a lobbiban ingyenes, diszkó, hitelkártya elfogadóhely (Visa, MasterCard), konferenciaterem. A napágyak, napernyők, strandtörülközők ingyenesen vehetők igénybe a tengerparton és a medence mellett.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás