Egyiptom, Hurghada: Harmony Makadi Bay Hotel & Resorts 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 153570
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



Fekvés

Az arab stílusban épült szállodakomplexum 35 km-re fekszik Hurghada repülőterétől. Makadi Bay déli részén található, és több mint 500 méteres saját homokos parttal rendelkezik. A szállodát a pihenni vágyó utasoknak, valamint a vízi sportok szerelmeseinek ajánljuk.

Elhelyezés

A hotel 552 szobájának (52 m2) mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, mini hűtővel, szatellit Tv-vel, WIFI-vel, vasalóval, széffel, saját fürdőszobával (kád vagy zuhanyfülke, hajszárító, WC), internet csatlakozási lehetőséggel és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A szobák medencére vagy kertre néznek; tengerre néző-, és egybenyitható szoba felár ellenében, lekérésre foglalható. Szükség esetén babaágy igényelhető.

Étel és ital

All inclusive ellátás, büfé jellegű reggeli (07:00-10:00), ebéd (13:00-15:00), vacsora (18:30- 21:30), helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása 10:00-24:00 óráig. Három étteremmel és három bárral rendelkezik. A Pizza Grande étterem nemzetközi ételek széleskörű választékát nyújtja, ahol a főétkezések során gyermek menü is igényelhető. A Marco Polo a`la carte étterem ízletes olasz ételeket kínál. A késői reggeli, valamint a snackek a medence melletti bárban vehetők igénybe 10:30-12:30, illetve 15:00-17:00 óra között. Jégkrémet 12:00-14:00 óra között szolgálnak fel.

Sport és szabadidő

6500 m2-en három medence (melyből egy fűtött), gyerekmedence, szabadtéri jakuzzi található. Nappali és esti szórakoztató animációs programok, tenisz és röplabdapálya, játszótér, mini klub, fitneszterem áll a vendégek rendelkezésére. Térítés ellenében asztali foci, asztalitenisz, biliárd, aerobik, kerékpár kölcsönzési lehetőség, szauna, masszázs, gőzfürdő, diszkó, egészségklub, vízi sportok szolgálják a vendégek szórakoztatását. A búvár központban a kezdőtől a haladó szintig kínálnak tanfolyamokat a sport iránt érdeklődőknek.

Egyéb információ

A helyenként korallos tengerparton fürdőcipő viselése ajánlott. Orvosi ellátás, gyermekfelügyelet, 24 órás recepció, üzletek, fodrászat, turisztikai információs pult, pénzváltási lehetőség, konferenciaterem, mosoda bővítik a szálloda szolgáltatásait. A tengerparton és a medencénél a napágyak, a napernyők valamint a strandtörülközők ingyenesen vehetők igénybe.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás