Szilveszter Törökországban, előfoglalás! Side: Von Golden Coast Winter 5*, félpanzió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 155010
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A szálloda kb. 55 km-re található Antalya repülőterétől, Side belvárosától kb. 9 km-re, közvetlenül a tengerparton.Véleményünk: Hangulatos szálloda, melyet elsősorban családoknak ajánlunk.Utazásszervező véleménye: 4*+ Szilveszteri felár: 12.990 Ft/fő

Felszereltség
A szállodában központi étterem, a`la carte étterem (távol-keleti- előfoglalás szükséges), bárok (lobby bár, éjszakai bár, kávézó) várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedence, vízi csúszdák. A napernyők, nyugágyak, matracok a medencénél és a tengerparton ingyenesen, a strandtörölközők térítés ellenében állnak rendelkezésre. Wireless internetezési lehetőség a lobbyban térítésmentesen. Térítés ellenében konferencia terem, üzletek.

Szobák
A szálloda 404 szobával rendelkezik. Standard szobák foglalhatók. A legtöbb szobához erkély vagy terasz tartozik. A standard szobák felszereltsége: légkondicionáló, telefon, televízió, széf (letét ellenében), wireless internetezési lehetőség (térítés ellenében). A fürdőszobában zuhanyozó/kád, WC, hajszárító található. A standard szobák alapterülete kb. 24 m2.

Ellátás
Félpanzió: a szálloda félpanziós ellátása magában foglalja a reggelit és a vacsorát. Az italok térítés ellenében fogyaszthatóak. All Inclusive ellátás, mely 07:00-24:00 óra között vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, , délutáni tea, kávé, sütemény. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók. Tartózkodás alatt egy alkalommal térítésmentesen lehet étkezni az a`la carte étteremben, azonban előfoglalás szükséges. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, prémium italok, fagylalt, a frissen facsart gyümölcslevek, fogyasztás bizonyos bárokban (pl. éjszakai bár) térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Sport
Térítésmentes szolgáltatások: fitneszterem, asztalitenisz, strandröplabda. Egyes szolgáltatásokhoz előzetes foglalás szükséges, illetve térítés ellenében vehetőek igénybe: játékterem, billiárd, bowling.

Wellness
Térítésmentes szolgáltatások: belső medence, szauna, törökfürdő. Térítés ellenében a vendégek rendelkezésére állnak különböző wellness és szépség szolgáltatások, mint masszázs, peeling.

Gyermeknek
A kicsiket gyermekmedence várja.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- Félpanzió,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

Helyben fizetendő:
- vízumdíj.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 547 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás