Előfoglalási akció! Thaiföld ,Koh Samui:10 éj Koh Samuin Coral Cove Chalet

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 155540
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Thaiföld
Város: Koh Samui

Szállás / program részletes leírása



 Thaiföldi, Koh Samui utazás, nyaralás 10 éjszaka Koh Samuin az alábbiak szerint:

1. nap 14 óra 40 perckor indulás az Egypt Air ( Star Alliance member ) járatával Budapestről Kairó érintésével Bangkokba. Kairóban az átszállási idő 4 óra 25 perc.

2. nap 12 óra 40 perckor érkezés Bangkokba, majd tovább utazás a Bangkok Airways ( Asia"s Boutique Airline ) járatával Koh Samui szigetére. Érkezés után transzfer a szállodába.

2.-12. nap Pihenés, strandolás, napozás a homokos tengerparton. Foglaláskor kiválasztott napon kirándulás Koh Tao és Koh Nang Yuan szigetekre. További fakultatív programlehetőségek Koh Samuin.

12. nap Az esti órákban transzfer a repülőtérre, indulás Koh Samui repülőteréről Bangkokba a Bangkok Airways ( Asia's Boutique Airline ) járatával, majd Bangkokban átszállás.

13. nap 00 óra 50 perckor indulás Bangkokból az Egypt Air járatával. 05.50 perckor érkezés Kairóba. Kairóban fakultatív kirándulási lehetőség megnézni a Piramisokat és a Szfinxet. 11 óra 25 perckor indulás Kairóból Budapestre, érkezés 13 óra 55 perckor.

Coral Cove Chalet***

Koh Samui, Chaweng és Lamai között
A szálloda Chaweng Beach és Lamai Beach között, - mindegyiktõl kb. 10 percre – egy kis öbölben helyezkedik el. A szállodát egy dombra építették, ahonnan gyönyörû kilátás nyílik az öbölre, ahol a szállodakomplexum elhelyezkedik. A part homokos, a tengerben sziklák és korallok található, így a hely alkalmas snorkelezésre is.   A bungalók  légkondicionáltak, fürdõvel, minibárral, Tv-vel és hûtõvel felszereltek. Mindegyik bungalóhoz terasz tartozik. Az étteremben élvezhetjük a thai, kínai, európai és tengeri ételeket, a medence partján élvezhetjük a trópusi koktélokat.

Szolgáltatások : szobaszerviz, reptéri transzfer, autókölcsönző, transzferszolgáltatás felár ellenében, 24 órás recepció, pénzváltó, utazásszervezés, jegyiroda, poggyászmegőrzés, mosoda, tárgyalás / bankett lehetséges, fax / fénymásolás

Kültéri egységek : szabadtéri úszómedence, szabadtéri úszómedence (egész évben nyitva), kert, napozóterasz

Szabadidős lehetőségek : búvárkodás, sznorkelezés, fitneszközpont, wellnessközpont, masszázs, pezsgőfürdő, privát strandszakasz

Étkezés : étterem, bár, à la carte étterem

Internet : Ingyenes! A szállás egész területén Wi-Fi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.

 

Túra:

Koh Tao és Koh Nang Yuan

Koh Tao kicsit több mint 21 km hosszú, és 70 km-re keletre helyezkedik el Suratthani és Chumphon közötti partszakasztól, a Thaiföldi-öbölben. A Koh Tao jelentése teknõs sziget, mert a part menti víz gazdag volt teknõsökben. Manapság azonban más helyen szaporodnak. Kezdetben a szigeten alkalmi halászok, a szomszédos szigetekrõl kerestek itt menedéket vihar idején, vagy csak megpihentek itt, fárasztó utazásuk közben. 1899. Június 18-án õfelsége Chulalongkorn király [V. Rama 1868-1910] meglátogatta Koh Toat, és ennek bizonyítékául a monogramját egy nagy kõtömbben hagyta, a Jor Por Ror-öbölben, Sairee Beach mellett. Ez máig kultikus hely, és tisztelettel kell kezelni. 1933-tól politikai börtön volt a szigeten. 1947-ben Khun A-Paiwong miniszterelnök közbenjárt a királynál, és kegyelmet eszközölt ki minden itt lévõ elítéltnek. Mindenkit a Suratthani szárazföldre vittek, és „a Teknõs” újra elhagyatott lett. De nem túl hosszú idõre. Ugyanabban az évben Khun Ueam és ikertestvére ideérkeztek, egy közepesen hosszú és nehéz utazást követõen, hagyományos csónakjukkal. Annak ellenére, hogy a sziget királyi fennhatóság alatt állt, ez nem állította meg, ezeket az elsõ bevándorlókat, hogy jogot formáljanak egy jó darab földre a mai Sairee tengerpart területén. A bevándorlók áthozva a családjukat, elkezdték megmûvelni és learatni a csodás föld termését. A mai közösség elsõ generációja letelepedett! Nagyon egyszerûen éltek, és egész életükben kókuszdiót és zöldségeket termesztettek, és halásztak, melyekkel Koh Phanggal lakóival kereskedtek. A földmûvelés minden nehézsége ellenére a népesség szilárdan növekedett. A 80-as években az elsõ túristák fölfedezték a sziget paradicsomi világát, és a hátizsákos hálózat segítségével gyorsan, a világon széles körben ismert, és kedvelt hellyé vált. Mindezek miatt nagyobb, gyorsabb, és biztonságosabb hajókat használtak, hogy elérjék a Koh Taot. Az elmúlt tíz évben a Teknõssziget hírnevét a sziget természetes szépsége, különösen a tengeri élõvilág és a korallzátony alapozták meg, és ez gyorsan elterjedt világszerte. A paradicsomi állapotokat keresõk száma azóta is rohamosan növekszik. Hamar Thaiföld legnagyobb búvárközpontjává vált, kezdõk és hivatásosok számára egyaránt. A helyi üzleti vállalkozások rohamosan fejlõdtek, hogy lépést tudjanak tartani az új ügyfelek igényeivel. Bár a sziget megmaradt egy igazi paradicsomnak, ami minden igényt és árfekvést kielégít.  

Útiterv

07.30 Transzfer a hoteltől a Maenam kikötőbe
08.00 Megérkezés a Maenam kikötőbe, ahol egy kis reggeli várja a kirándulókat.
08.30 Kihajózás Koh Tao és Koh Nang Yuan felé katamaránnal. 
09:30 Megérkezés Koh Nang Yuangra ahol hajót kell váltani. Az időjárás függvényében snorkelezés az alábbi öblök egyikében: Mango bay, Tian Nok bay, Hin Wong bay, Sairee bay.
12.00 Büfé ebéd a Nangyuan étteremben, Koh Nang Yuanon.
13.00 Ebéd után szabad program a szigeten, ahol búvárkodni lehet a gyönyörű tiszta vizű korallzátonynál, etetni a halakat vagy sétálni és felmászni a kilátóba.
15.00 Elindulás Koh Nang Yuanról Koh Samuira katamaránnal.
16.30 Megérkezés Koh Samuira, és végül transzfer a szállodába.
 

A program tartalmazza:  
  • Oda-vissza transzfert a szálloda (Koh Samui) és Maenam kikötő között
  • Kávé és Croissant reggelire a Maenam kikötőben
  • Üdítőital fogyasztás a fedélzeten
  • Büfé ebéd a Koh Nang Yuan szigetén
  • Angol nyelvű túrakisérőt
  • Snorkeling felszerelést és mentőmellényt
  • Baleset biztosítást
  • Belépőjegy a Nang Yuan szigetre.

 



Tudnivalók az árról

 A részvételi díj tartalmazza:
- Budapest-Bangkok-Budapest repülőjegyet
- Bangkok-Koh Samui-Bangkok repülőjegyet
- Szállást 2 ágyas Bungalóban reggelivel, 10 éjszakára
- Transzfereket a repülőtér – szálloda – repülőtér között
- Hajókirándulást Koh Tao és Koh Nang Yuan szigetekre

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 504 utazás 330 131 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás