Egyiptom, Hurghada: Amc Royal Resort 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 155622
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A szálloda kb. 13 km-re található Hurghada repülőterétől, Hurghada belvárosától kb. 11 km-re, északi irányba, El Gounától kb. 15 km-re közvetlenül a homokos-korallos tengerparton. A part mentén korallfoltok előfordulhatnak, így fürdőcipő viselését javasoljuk.

Véleményünk: A szállodát elsősorban pihenni vágyó utasainknak ajánljuk, akik egy hangulatos szállodát keresnek, távol a város zajától.

Helyi besorolás szerint: 5*

Utazásszervező véleménye a hazai besorolás szerint: 4*+

A szálloda honlapja >>

Felszereltség
A három épületből álló szállodában központi étterem, tengerparti étterem, a`la carte étterem (olasz - előfoglalás szükséges) és bárok (lobby, Palm Island, medence, pub, Oriental Cafe), diszkó várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medence (téli szezonban fűthető), gyermekmedence. A medencénél és a tengerparton a napágyak, napernyők és törölközők ingyenesen vehetők igénybe. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak.
Ingyenes wireless internetezési lehetőség a lobbyban.

Térítés ellenében: üzletek, mosoda, orvosi ügyelet, pénzváltó, konferencia terem.

Szobák
- standard kétágyas, a fenti árban
- családi szoba
- suite
A szálloda összesen 395 szobával rendelkezik, ebből 336 standard típusú szoba. A szállodában még foglalható családi és suite típusú szoba. A legtöbb szobához terasz vagy erkély tartozik.
A standard szobák felszereltsége: légkondicionáló, minibár, széf (térítésmentesen), telefon, televízió, tea- és kávékészítési lehetőség. A fürdőszobában kád/zuhanyzó, WC, hajszárító található.

Ellátás
All Inclusive ellátás, mely 05:00-02:00 óra között áll rendelkezésre és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd és vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délutáni snackek, tea és kávé. Az ebéd a tengerparti étteremben is elfogyasztható. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók. Az import italok, frissen facsart gyümölcslevek, az a`la carte étterem szolgáltatásai térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Sport
A szálloda térítésmentes sport és animációs szolgáltatásai: fitneszterem, biliárd, darts, boccia, asztalitenisz, strandröplabda, animációs- és sport programok, esti show műsorok. Egyes szolgáltatásokhoz előzetes foglalás szükséges, illetve térítés ellenében vehetők igénybe: vízi sportközpont, szörf, búvárkodás.

Wellness
Térítés ellenében a vendégek rendelkezésére állnak különböző wellness és szépség szolgáltatások, mint szauna, gőzfürdő, masszázs.

Gyermeknek
A kicsiket miniklub, gyermekmedence, játszótér, gyermek animáció, az étteremben gyermek menü, etetőszék várja. A szállodában térítés ellenében rácsos kiságy és gyermekfelügyelet igényelhető.

A szállodáról készült videóklip >>



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás