Seychelle-szigetek, Mahé: Le Meridien Fisherman`s Cove 4*+ reggelivel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 156119
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Seychelle-szigetek
Város: Beau Vallon Bay

Szállás / program részletes leírása



Nyaraljon Ön is a világ egyik legszebb fehér homokos tengerpartján, a Seychelle-szigeteken!

Seychelles a világ legcsodálatosabb szigetcsoportjainak az egyike. Az emberek képzeletében egy ehhez a szigethez hasonló üdülõhely jelenik meg, ha trópusi szigetekrõl álmodozik. Annyi csak a különbség, hogy a valóság még ezeket az álmokat is felülmúlja. Az Indiai-óceánban található szigetcsoport maga a paradicsom, fehér homokos strandjai és gyönyörû tájai ámulatba ejtik a turistákat. Természetesen ennek az idilli környezetnek meg van az ára, olcsó szálláshelyet, éttermet, szórakozási lehetõséget nem nagyon találunk. Habár a szigetre inkább olyanok érkeznek, akik csak a napsütést és a semmittevést keresik, az aktívabb turisták számára is rengeteg lehetõség adódik a mozgalmasabb idõtöltéshez. 
A ciklonmentes övezetben egész évben kiegyensúlyozott időjárásra lehet számítani. A levegő hőmérséklete ritkán esik 24-25 fok alá, vagy emelkedik 32 fok fölé, az óceán hőmérséklete pedig 26 és 31 fok között mozog.

A világ legnagyobb koral atollja: Az egyetlen gránit szigetcsoport az óceán közepén, a világ legnagyobb korál atollja, melyet egy sereg látványosság tesz a világ utolsó "Édenkertjévé". A szigeteket kivételes szépsége és a gondosan megóvott növény- és állatvilága tette híressé. A Seychelles szigetek Madagaszkártól északkeletre, az Indiai Óceánban található, az Egyenlítőtől 7 fokra délre. A szigetek mindegyikének saját karaktere és varázsa van. A Seychelles szigeteknek 80.000 lakosa van, nagy részük a három legnagyobb szigeten (Mahé, Praslin és La Digue) lakik. Az itt élõ emberek rendkívül barátságosak, kedvesek, segítõkészek. 

Mahé: a legnagyobb sziget, a népesség 90%-a itt lakik. Itt található a fõváros Victoria, mely a világ legkisebb fővárosa. Mahé a legnagyobb kikötõ és a nemzetközi repülõtér is. Ezt a látványos szigetet magas hegyek, és buja növényzet uralja. Számtalan finomhomokos strandja van. Finom homok, tiszta part, éttermek, bárok, szórakozási és sportolási lehetõségek széles választéka várja az ide látogatókat.

Kedvcsináló videó >>

 

+ 1 tipp: Tudta, hogy a legtöbb egzotikus, romantikus tengerparti esküvőt a Seychelles-szigeteken tartják a párok? Komlett esküvőszervezést vállalunk, helyi, magyar partnerünkkel együttműködve, kérje minden árkategóriában testreszabott árajánlatunkat!

Le Meridien Fisherman's Cove****+

A szálloda honlapjának megtekintéséhez kattintson ide >>

Elhelyezkedés: A Le Meridien Fisherman`s Cove egy buja trópusi kert közepén, a csodálatos Beau Vallon strandon, egy privát öböl partján helyezkedik el. A szállodát 2004-ben teljesen felújították és egy nagy spa részleggel gyarapodott. A repülőtértől 30 percre és Victoria belvárosától 10 perce található. A kikapcsolódás igazi oázisa.

A szálloda: Éttermekkel, bárokkal, medencével, teniszpályával, ajándékbolttal és saját spa részleggel rendelkezik.

A szobák felszereltsége: A kényelmes szobákhoz légkondicionáló, telefon, műholdas tévé, széf tartozik. Minden szobából pazar kilátás nyílik az azúrkék óceánra. A szobák két fő számára alkalmasak. Az alacsonyabb kategóriás szobák kizárólag babaággyal pótágyazhatók, normál méretű gyermek/felnőtt pótágy

Ellátás: reggeli

A szálloda szolgáltatásai:
 

  • két étterem
  • kávézók
  • bárok
  • úszómedence
  • teniszpálya
  • 24 órás szobaszerviz
  • ajándékbolt
  • ingyenes parkolás
  • teljesen felszerelt fitnesz és spa részleg
  • internet sarok
  • konferenciaterem
  • nászutas és házassági évforduló akciók

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy Budapestről egy átszállással,
- szállás 7 éjszakára kétágyas szobában (pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő),
- reggelis ellátás (félpanzió igény szerint kérhető),
- transzfer a reptérről a hotelbe és vissza, 
- magyar asszisztencia. 
 

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- repülőtéri illeték,
- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 980 Ft/fő/nap 
- fakultatív útlemondási biztosítás 1,3-3% UTÓLAG NEM KÖTHETŐ, CSAK FOGLALÁSKOR!

 

Igény szerint hosszabb-rövidebb turnusok, más szállodák, más időpontok is foglalhatók, kérje ajánlatunkat! Az árak a telítettség függvényében emelkedhetnek. 

 

 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás