Vadonatúj! Törökország, Side: Palm World Side 5*, all inclusive, debreceni indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 156894
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Debrecen
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



Kiscsoportos kedvezményes árak, már 8 főtől! Kérje, ajánlatunkat!

Fekvése
A szálloda kb. 57 km-re található Antalya repülőterétől, Side belvárosától kb. 7 km-re, kb. 400 m-re a homokos tengerparttól.

Véleményünk: A szállodát elsősorban a kellemes kikapcsolódást kereső utasok figyelmébe ajánljuk.

Utazásszervező véleménye: 5*

Felszereltség
A 2015 májusában nyíló szállodában központi étterem, tengerparti étterem, a`la carte étterem (halas - előfoglalás szükséges), bárok (lobby, medence, tengerparti, diszkó, étterem bár) és diszkó várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, gyermekmedence, vízi csúszdák. A napágyak, napernyők, matracok és a strandtörölközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásról soft animációs és sport programok gondoskodnak. Wireless internetezési lehetőség a lobbyban térítésmentesen. Térítés ellenében mosoda, orvosi ellátás, üzletek.

Szobák
A szálloda összesen 192 szobával rendelkezik. Standard és családi szobák foglalhatók. A legtöbb szobához erkély tartozik. A standard szobák alapterülete kb. 22 m2, felszereltségük: központi légkondicionáló (meghatározott időszakokban működik), telefon, televízió, széf (térítés ellenében), minibár (víz naponta töltve térítésmentesen). A fürdőszobában zuhanyzó, WC, hajszárító található. A családi szobák két szobával rendelkeznek, ajtóval elválasztottak, felszereltségük megegyezik a standard szobákéval, alapterületük kb. 35 m2. Mozgáskorlátozottak számára speciálisan kialakított szoba igényelhető.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely 07:00-24:00 óra között vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, késői reggeli, délután snackek, tea, kávé, sütemény, éjjeli snack. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók. Tartózkodás alatt egy alkalommal térítésmentesen lehet étkezni az a`la carte étteremben, azonban előfoglalás szükséges. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, koktélok, fogyasztás a diszkó bárban, a frissen facsart gyümölcslevek és az a`la carte étterem szolgáltatásai térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Sport
A szálloda térítésmentes sport és animációs szolgáltatásai: fi tneszterem, aerobik, darts, boccia, strandröplabda, asztalitenisz, soft animációs programok, esti show műsorok. Egyes szolgáltatásokhoz előzetes foglalás szükséges, illetve térítés ellenében vehetők igénybe: videojátékok, vízi sportok a tengerparton, biliárd, asztali foci.

Wellness
Térítésmentes szolgáltatások: belső medence, szauna, törökfürdő. Térítés ellenében a vendégek rendelkezésére állnak különböző wellness és szépség szolgáltatások, mint masszázs, peeling, fodrászat.

Gyermeknek
A kicsiket miniklub, vízi csúszda és gyermekmenü várja. Az étteremben etetőszék igényelhető.

A szálloda honlapja >>

A részvételi díjak & időpontok budapesti indulással >>

+ 1 tipp: felár ellenében a debreceni repülőtéren kedvezményes parkolási lehetőséget vagy oda-vissza buszos transzfert biztosítunk, hívja a következő számot: (06 52) 503 500 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás