Egyiptom, Hurghada: Harmony Makadi 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 158328
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A szálloda a Hurghada repülőtértől 35 km-re, a városközponttól pedig 40 km távolságra fekszik, közvetlenül a korallos tengerparton, Makadi Bay csendes részén. A korallzátony kb. 300 méteres, ezen keresztül lehet besétálni az úszásra alkalmas mélyvízhez. A korallos partszakasz miatt strandcipő használata javasolt. A szállodából a városközpontba rendszeres buszjárat szállítja az utasokat térítés ellenében, 8 USD/fő. A szálloda közvetlen közelében számos bevásárlási lehetőség található. A parton a napágyak és napernyők térítésmentesen vehetők igénybe.A szálloda értékelésünk szerint 4*-os szállodának felel meg.

Felszereltség
A szállodakomplexum kétemeletes villákból áll. A szállodában recepció, főétterem, tematikus étterem, bárok, snack bár, kávézó diszkó, ajándékbolt üzletek, fodrászat találhatóak. Az épületben konferenciaterem, továbbá internet lehetőség áll a vendégek rendelkezésére, térítés ellenében. A szálloda kertjében 3 medence, gyermek medence helyezkedik el, a napágyak és napernyők térítésmentesen vehetőek igénybe a medencék partján. A strandon tengerparti bár várja a vendégeket.

Szobák
A kétágyas szobákban légkondicionáló, telefon, műholdas Tv, mini hűtőszekrény, Wi-Fi Internet lehetőség illetékért, saját fürdőszoba (kád vagy zuhanyfülke, hajszárító, WC) széf a szobában, erkély vagy terasz szolgálják vendégeink kényelmét. Tengerre néző szoba felár ellenében foglalható. A minibárba érkezéskor ásványvizet készítenek be, amelyet naponta pótolnak, az egyéb üdítők térítés ellenében vannak.

Ellátás
A szállodában igénybe vehető All inclusive ellátás az alábbiakat tartalmazza: reggeli, ebéd és vacsora, helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása 10:00 - 24:00 óráig, valamint napközben a vendégek számára a medencénél és a bárokban kávét, teát, snackeket szolgálnak fel. Bella Vista tengerparti étterem: 12:00-18:00-ig tart nyitva. Térítés ellenében hetente kétszer tenger gyümölcseiből vacsorázhatnak itt. Snackek: 13:00-15:00 óráig. Medence bár: 10:00-00:00 tart nyitva. Snackek 10:30-től 12:30-ig, light snack 15:00-17:00-ig. Lobby bár: 24 órán keresztül nyitva tart, helyi alkoholos és alkoholmentes italok, helyi whisky, gin, vodka, rum. Bort csak az étkezésekhez szolgálnak fel. Diszkó: 23:30-02:30-ig, az italok térítés ellenében állnak rendelkezésre. Layalina Cafe: 18:00-00:00-ig, a vízipipa, kávé térítés ellenében van, a fekete tea térítésmentes. A szállodában a frissen facsart narancslé, cappuccino, espresso, török kávé, import italok, fagylalt térítés ellenében vannak.

Sport
A szállodában számos sportolási és szórakozási lehetőség várja a vendégeket. Animációs programok, röplabda, fitnesz lehetősége térítésmentesen állnak a vendégek rendelkezésére, az asztali foci, asztali tenisz, biliárd, búvárkodási lehetőség, vízi sportok pedig térítés ellenében vehető igénybe.

Wellness
A kikapcsolódni vágyó vendégeket a szállodában kényeztető szolgáltatásokkal és lehetőségekkel várja. A szálloda területén masszázs és szauna szolgálja a pihenésre vágyó utasok kényelmét.

Gyermeknek
A legkisebbek szórakozásáról gyermekmedence, mini club és játszótér gondoskodik.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás