Kréta, Hersonissos: Hersonissos Blue Hotel 2*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 158899
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:2*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Hersonissos

Szállás / program részletes leírása



1. nap: Budapest-Kréta
Elutazás Krétára charterjárattal (tavaszi utak esetén menetrendszerinti járattal athéni átszállással). Érkezés után transzfer a szállodába. Szabadprogram. Vacsora (ha a részvételi díj tartalmazza) és szállás Krétán.


2-7. nap: Kréta
Reggeli (ha a részvételi díj tartalmazza) után szabadprogram. Szabadidő, fakultatív programlehetőségek. Vacsora (ha a részvételi díj tartalmazza) és szállás Krétán.


8. nap: Kréta-Budapest
Reggeli (ha a részvételi díj tartalmazza), transzfer a repülőtérre, hazautazás.


Általános információk: utazás Budapest–Heraklion és Heraklion -Budapest útvonalon közlekedő charter repülőjáratokon, az Irodánk által bérelt helyeken. A részvételi díj az oda-vissza repülőjegyet, a szállásköltséget és a megjelölt ellátást már tartalmazza. A repülőút alatt fedélzeti ellátás van. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre).


A részvételi díjon felül fizetendő: repülőtéri illeték 27 000 Ft/fő, üzemanyag pótdíj 7 000 Ft/fő, transzfer 6 000 Ft/fő, sztornóbiztosítás 1% és a foglalási díj 500 Ft/fő. A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó. A repülőtéri illeték összege és az üzemanyag pótdíj mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.


Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 000 Ft/nap.


Csomagszállítás: a részvételi díj a Travel Service charter járatain fejenként 1 db maximum 15 kg-os térítésmentes csomagfeladást tartalmaz, továbbá utasonként 1 db kézipoggyász (5kg, mérete: 56x45x25cm) vihető a fedélzetre. Extra csomag (túlméretezett csomag vagy csomag túlsúly) csak külön térítés ellenében szállítható. A csomagfeladási súlykeret utastársak közötti megosztása vagy elosztása megengedett. Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.


Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch box-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kinttartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak. Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.

Csak repülőjegy foglalása esetén nincs lehetőség fakultatív programokra, illetve sem programot, sem szállást nem tartalmaz az ár!



Fekvése:

Fekvése: Hersonissos Kréta egyik legkedveltebb és legnagyobb üdülővárosa, a fővárostól 25 km-re, keletre található. Éjjel-nappal nyüzsgő mozgalmas város, hosszú bevásárló utcával és tengerparti sétánnyal, rengeteg szórakozóhellyel, étteremmel és tavernával. A város tengerpartja változatos, sziklás partszakaszok között kisebb-nagyobb homokos strandok is találhatók. A hatvankét szobás, családi vezetésű, kedvező árfekvésű (elsősorban fiatalabb utasok számára ideális) szálloda Hersonissos központjában, a tengerparti sétánytól és a homokos-aprókavicsos strandtól kb. 60 méterre, igazi nyüzsgő mediterrán városi környezetben fekszik. A szállodától sétatávolságnyira több kisebb sziklás öböl és strand is elérhető.

Szobák: minden szoba kisméretű (2-3 ágyas), egyszerűen berendezett, fürdőszobás zuhanyzóval, Tv-vel és telefonnal felszerelt. A szobákhoz (emeleti és földszinti) erkély vagy balkon tartozik medencére vagy utcára néző kilátással. Térítés ellenében széfbérlés és légkondicionálás a helyszínen igényelhető.

Szolgáltatások: recepció, lift, bár, medencebár, étterem, internetezési lehetőség (WiFi a recepció környékén ingyenes), Tv szoba, autó- és kerékpárbérlési lehetőség.

Sport és szórakozás: belső udvaron, kisméretű medence, napozóterasz, nyugágyak és napernyők, melyek a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe. Térítés ellenében: biliárd. A közeli strandon vízisport-lehetőségek, Hersonissos központjában étkezési, vásárlási és szórakozási lehetőségek sokasága található.

Étkezés: Félpanzió, büfé jellegű bővített kontinentális reggelivel (sajt, tojás, felvágott, péksütemény, vaj, lekvár, reggeli italok) és büfé jellegű vacsorával. Felár ellenében all inclusive ellátás foglalható, benne: reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben, 11-22 óra között korlátlan italfogyasztás (pohárban felszolgálva: üdítő italok, ásványvíz, ouzó, sör, bor, kávé, tea).

Tripadvisor értékelés: 2,5



Szobák:

Szolgáltatások: étterem,autóbérlés,wifi,biciklikölcsönzés,medencebár,recepció,bár,lift,internetezési lehetőség

Sport és szórakozás: napozóterasz,nyugágyak és napernyők,medence,biliárd

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás