Ciprus, Larnaca: Best Western Flamingo Beach Hotel 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 159257
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Larnaca

Szállás / program részletes leírása





Fekvése: Larnaca Mackenzie negyedében, a repülőtér közelében található, legutóbb 2016-ban felújított, hatvannégy szobás,egyszerű középkategóriás szálloda, a homokos tengerparttal szemben épült. A szálloda viszonylag csendes elővárosi környezetben található, közelében üzletek, bárok találhatók, azonban javasolt vásárlás vagy szórakozás céljából a városi promenád felkeresése. (kb. 2 km)

Szobák: minden standard szoba praktikusan de régebbi bútorokkal berendezett, egy hálószobás (~20 m2), fürdőszobás, légkondicionálóval, hajszárítóval, tv-vel és telefonnal felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik melyek az utcára vagy oldalirányból a tengerre nézhetnek.  Szoba széf és hűtő, térítés ellenében a helyszínen bérelhető.

Szolgáltatások: recepció, lift, Tv szoba, panoráma étterem, bár, parkoló, szobaszerviz, széfbérlés, konferenciaterem, rendezvényszervezés (pl. esküvő), internetezési lehetőség (Wi-Fi a recepció környékén ingyenes).

Sport és szórakozás: tetőtéri kisméretű medence, napozóterasz, gyermekjátszótér, szauna, játékterem, szépségközpont (Flamingo Beauty Spa). A szálloda előtt (autóút választja el) széles homokos tengerpart és strand található. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonális, időjáráshoz vagy térítéshez kötött.

Étkezés: kontinentális reggeli vagy félpanzió kontinentális reggelivel és büfé vagy menüvacsorával.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint.      

Szolgáltatások: széf a recepción,rendezvényszervezés,recepció,étterem,bár,lift,szobaszerviz,konferenciatermek,parkoló,wifi,fürdőszoba,légkondicionáló,hajszárító,telefon

Sport és szórakozás: medence,játékterem,napozóterasz,nyugágyak és napernyők,zenés műsorok,szauna 

 

AKTUÁLIS BEUTAZÁSI SZABÁLYOK

Az aktuális beutazási szabályozásokról (pl. koronavírus), megrendeléskor illetve utazás előtt is tájékozódjanak a konzuli szolgálat weboldalán.
https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/ciprus

 

1. nap: Budapest - Larnaca
Indulás Ciprusra menetrend szerinti repülőgéppel. Érkezés. Transzfer a választott szállodába.

2-6./7./8. nap: Ciprus (választott úthossz szerint)
Szabadidő, lehetőség fakultatív programokra. Szállás Cipruson (vacsora, ha a program tartalmazza).

7./8./9. nap: Larnaca - Budapest (választott úthossz szerint)
Elutazás Budapestre repülőgéppel, érkezés Budapestre.

 

Általános információk:

Utazás Budapest - Larnaca és Larnaca - Budapest útvonalon közlekedő repülőjáratokon, az Irodánk által bérelt helyeken történik. A repülőút alatt fedélzeti ellátást térítés ellenében vehet igénybe.
A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre) biztosítunk az utószezoni (november és április közötti) utazások kivételével.
Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.
A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.
Transzfer minden esetben külön fizetendő, pontos árak az egyes időpontokhoz a lenti kalkulációban találhatók!

Igény szerint foglalható:

Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás különböző választható díjszabásban Budapesti repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz).Csomagszállítás

Minden utasunk (2-99 éves kor között)számára a következő poggyász szállítását biztosítjuk:

Egy darab kézipoggyász, mely nem nagyobb, mint 40x30x18cm, Egy darab feladott poggyász, melyek súlya nem lehet több, mint 20kg Olyan árucikkek, amelyeket a repülőtéri ajándékboltban a biztonsági ellenőrzést követően vásárolt.Gyermekkedvezmények: Amennyiben csecsemő (2 éves korig) is utazik, az Ő teljes részvételi díja 30.500 Ft, amely tartalmazza a részvételi díjat, a foglalási díjat, az illetéket, a transzfert, a bébiágyat lekéréssel. A csecsemő a repülőn külön ülőhely nélkül utazik. Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda kalkulációja tartalmazza.

Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch boksz-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kinttartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak.

Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.

Wizzair fix ülőhely - Kényelmi szolgáltatás (feláras)

A sorban állás, a beszállás és a helykeresés mindig is az utazás egyik legstresszesebb része volt a Wizzair repülőjáratain. Ezt számos ügyfél-elégedettségi felmérésben kiemelték a kitöltők. Hallgatunk utasainkra, és a Wizzair járatokon mostantól Mi is alkalmazzuk a garantált ülőhely választásának a lehetőségét. Válasszon ülőhelyet!

Mi történik, ha nem foglal ülőhelyet? Ülőhelye biztosítva van abban az esetben is ha ezzel a szolgáltatással nem kíván élni. Ha most nem foglal, a rendszer véletlenszerű ülőhelyet ad Önnek. A kiosztott ülőhelyről a beszállókártyán értesülhet. Ezután a hely már nem módosítható. Ha még maradtak szabad ülőhelyek, az utasfelvétel során még foglalhat, de nagy valószínűséggel ekkor jóval kevesebb hely közül választhat.

Fix ülőhely foglalást - a szabad kapacitás figyelembevételével, legkésőbb 14 nappal indulás előtt fogadunk el.

Wizz Air szolgáltatások:

Elsőbbségi beszállás (benne garantált fedélzeti poggyász és egy kisebb táska szállítása a fedélzeten) Garantált ülőhely választás lehetősége (a prémium helyek kivételével)A szolgáltatások aktuális árairól minden esetben a kalkulációból tájékozódhat.

 

 

TERVEZETT MENETRENDEK indulási napok szerint:
A légitársaságok a változás jogát fenntartják. Az időpontok helyi időben értendőek.

 Hétfő (csak Novemberben):
  BUD 16:45 - LCA 20:40
  LCA 21:25 - BUD 23:35

 Kedd:
  BUD 07:10 - LCA 11:05
  LCA 11:40 - BUD 13:50

 Szerda:
  BUD 16:15 - LCA 20:10
  LCA 20:45 - BUD 22:55

 Csütörtök:
  BUD 07:25 - LCA 11:20
  LCA 11:55 - BUD 14:05

 Vasárnap:
  BUD 06:00 - LCA 09:55
  LCA 10:30 - BUD 12:40

 

 

KÜLÖNLEGES ÉTKEZÉS, ÉTEL INTOLERANCIA:

A szállodában biztosított étkezések jellemzően büfé jellegűek. A büfé reggelinél (ebédnél) és a vacsoránál is kiemelkedően széles választék áll rendelkezésre, a vacsorák is több fogást tartalmaznak. A vacsoráknál jól elkülönülnek a párolt zöldségek a húsok és az édességek, gyümölcsök. Így a különböző étel intoleranciában szenvedő utasaink a kívánságaiknak megfelelően, ezekből tudnak választani. Amennyiben egyes ételek összetétele nem megállapítható vagy azok elkészítési módja bizonytalanságra adhat okot, akkor, kérjük a helyszínen forduljanak részletesebb tájékoztatásért az éttermi személyzethez.

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás