Szardínia, Cannigione: Blu Morisco 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 159301
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Bécs
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Olaszország
Város: Cannigione

Szállás / program részletes leírása



Előfoglalási akciós árak a szabad helyek függvényében. (vigyázat az osztrák piacon is nagyon népszerű, ezért gyorsan fogynak a helyek!)

Szardínia – Egy falat nyugalom
Talán sokaknak csak a halkonzerv és a sziget, mint fogalom jut eszébe Szardínia hallatán, pedig az Olaszország partjaihoz közel elhelyezkedő, a Földközi-tenger második legnagyobb szigete megannyi csodával vár.  
Európa egyik legérintetlenebb területéről van szó, amit gyakran Európa Polinéz szigetének is neveznek, hihetetlen szépsége és gazdag állatvilága miatt. A szigetet járva több ezer éves kultúrájával lépten-nyomon találkozhatunk. Már pedig könnyedén bejárható. Akár autóval, lóháton, kerékpárral vagy kisvasúton is, mely utóbbi olyan helyekre is elvisz minket a függőhidakon és viaduktokon keresztül vezető vonalán, ahova út nem vezet. Ha autóval utaznánk, akkor Livornoból közel 6 óra alatt kompozhatunk át, míg Civitavecchia kikötőjéből 7 órás út vár ránk.  
Szardínia sziget közel 2000 km összhosszúságú, hófehér és rózsaszín tengerpartja, az indigókék és smaragdzöld tengere, a levegőben folyton áramló, különböző illatok rabul ejtenek. A minden részéből áradó több ezer éves történelem és a nyugalom magával ragad. A népszokásokban gazdag szárd emberek vendégszeretete pedig marasztaló. Ez Szardínia, melynek minden szeglete mást kínál, az aktív kikapcsolódásra vágyóknak.  
 
HOTEL BLU MORISCO 4*, all inclusive
FEKVÉSE
A 164 szobával rendelkező elegáns hotel Cannigione tengerpartjától 300 m-re található. Családbarát szolgáltatásokkal rendelkezik, így gyermekkel érkezők számára is ajánljuk.
 
SZOLGÁLTATÁSOK
24 órás recepció, bár, pool bár, étterem, úszómedence napernyőkkel és napágyakkal körülvéve, gyermekjátszótér, mini club (3-11 éveseknek), ingyenes WiFi, bérelhető széf, fitness terem, animációs programok, sportlehetőségek (tenisz, foci, röplabda), szervezett kirándulások, parkoló. 
 
ELHELYEZÉS
2-4 ágyas szoba: franciaágyas pótágyazható szoba fürdőszobával és erkéllyel. 
A szobák alapfelszereltsége: légkondicionáló, SAT TV, telefon, minibár, hajszárító, széf, erkély. 
Foglalható economy szoba (alacsony kategóriás), standard szoba, tengerre néző szoba.
Az árak economy szobára vonatkoznak.
 

ELLÁTÁS: all inclusive

UTAZÁS: Bécsből közvetlen charterjárattal Szardíniára, onnan szervezett transzferjárattal a szállodába. 

Az árak a telítettség függvényében emelkedhetnek, így foglaljon helyet még ma! Kérje ajánlatunkat ettől eltérő időpontokra vagy szállodákra. 


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy bécsi indulással közvetlen járattal,
- transzfer a reptér és a hotel között,
- szállás,
- all inclusive ellátás,
- német nyelvű asszisztencia

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás