Ciprus, Ayia Napa: Louitsiana Aparthotel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 159347
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apart hotel
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Ayia Napa

Szállás / program részletes leírása



1. nap: Budapest-Larnaca
Indulás Ciprusra menetrendszerinti repülőgéppel. Érkezés. Transzfer a választott szállodába.


2-7. (vagy 2-3.) nap: Ciprus
Szabadidő, lehetőség fakultatív programokra. Szállás Cipruson (vacsora, ha a program tartalmazza).


8. (vagy 4.) nap: Larnaca-Budapest
Elutazás Budapestre repülőgéppel, érkezés Budapestre.


Akció Extra: díjmentes utasonkénti csomagfeladás a Wizzair járatokon a szeptemberi és októberi időpontokban.


Szilveszteri program (2015.12.29 - 2016.01.02)


1. nap: Budapest-Larnaca
Indulás Ciprusra menetrendszerinti repülőgéppel. Érkezés. Transzfer a választott szállodába.


2-4. nap: Ciprus
Szabadidő, lehetőség fakultatív programokra. Szállás Cipruson (vacsora, ha a program tartalmazza).


5. nap: Larnaca-Budapest
Elutazás Budapestre repülőgéppel, érkezés Budapestre.


Általános információk: utazás Budapest- Larnaca és Larnaca-Budapest útvonalon közlekedő repülőjáratokon, az Irodánk által bérelt helyeken. A repülőút alatt fedélzeti ellátás, térítés ellenében. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre).

A részvételi díjon felül fizetendő: repülőtéri illeték 39 500 Ft/fő, légiközlekedési pótdíjak 5000 Ft/fő (üzemanyag „YQ”, légszennyezési „ETS” és utasbiztonsági „ATSC”), transzfer Larnaca: 6000 Ft/fő, Ayia Napa/Protaras:10 000 Ft/fő, sztornóbiztosítás 1% és a foglalási díj 500 Ft/fő. A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó. A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.

Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 000 Ft/nap.

Csomagszállítás: a részvételi díj a Wizzair járatokon foglalásonként 1 db maximum 32 kg-os csomag, továbbá utasonként egy darab nagyméretű kézipoggyász (mérete: 55x45x25cm) térítésmentes szállítását tartalmazza. Extra csomagfeladás külön térítés ellenében (ára kb. 30 000 Ft/db). A csomagszállítási szabály egyes időszakokban és programtípusnál a leírtaktól eltérhet, az aktuális feltételekről érdeklődjön irodánknál. A kétéves kor alatti gyermekek részére a babakocsi ingyenesen szállítható.

Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja mindösszesen 20 000 Ft/fő (repülőn külön ülőhely nélkül, illeték, transzfer díjmentesen, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.


Kényelmi szolgáltatások a Wizzair járatain: elsőbbségi beszállás 2400 Ft/fő, WizzXXLong nagyobb lábtér 6200Ft/fő, gyorsított biztonsági ellenőrzés Budapesten 1250 Ft (a fenti árak tájékoztató jellegűek és kizárólag előfoglalás esetén érvényesek, a reptéren igényelt szolgáltatásokért a Wizzair magasabb díjat számít fel). Wizzair helyfoglalás kiegészítő feltételei: megrendeléskor a repülőjegyek a helyfoglalást követően a légitársaság szabályzatai szerint kiállításra kerülnek, ezt követően azok nem lemondhatók. Ezen járatokkal történő utazás esetén bármely módosítás csak a légitársaság egyedi elbírálása alapján lehetséges, melynek díja a légitársaságok által aktuálisan meghatározott összeg.


Újdonság! Fix ülőhelyfoglalás, Wizzair kényelmi szolgáltatás (feláras): a sorban állás, a beszállás és a helykeresés mindig is az utazás egyik legstresszesebb része volt a Wizzair repülőjáratain. Ezt számos ügyfél-elégedettségi felmérésben kiemelték a kitöltők. Hallgatunk utasainkra, és a Wizzair járatokon mostantól mi is bevezetjük a garantált ülőhely választásának a lehetőségét, így biztosítjuk azt, hogy mindenki a lehető legjobb ülőhelyhez jusson a repülőgépeken.

Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch box-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kinttartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak. Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.

Fekvése:

Fekvése: Ayia Napa népszerű tengerparti üdülőhelyen, üdülőövezeti részen, a városközponttól kb. 4 km-re található, tágas belső pálmafás udvarral és napozóterasszal rendelkező, 2013-ban teljesen felújított, 59 szobás, modern, igen népszerű, kimagasló minőségű apartmanhotel. Minden korosztály részére ideális szálláshely Ciprus legnépszerűbb üdülővárosában. A sziget egyik legnépszerűbb strandja, a csodálatos homokos parttal rendelkező Makronissos Bay a szálláshelytől nyolcszáz méterre fekszik. Ayia Napa városközpontja taxival vagy tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető (hétköznapokon, buszmegálló a közelben, jegyár a városközpontba kb. 1,50 eur).

Szobák: minden stúdió (2-3 fős) praktikusan és modern bútorzattal berendezett, fürdőszobás, konyhasarokkal (főzőlap, hűtő, edények és evőeszközök), Tv-vel, hajszárítóval, telefon és erkély rendelkezik. Az apartmanok (4 fős) hasonló felszereltségűek, tágasabbak hálószobával és nappalival rendelkeznek. Széf és légkondicionálás felár ellenében igényelhető.

Szolgáltatások: recepció, étterem, Tv szoba, autó-motor és kerékpárbérlés, ágynemű- és törülközőcsere (heti egy alkalommal), medence bár, internetezési lehetőség (wifi térítés ellenében), parkoló.

Sport és szórakozás: szépen gondozott kertben medence és gyermekmedence, napozóterasz napernyőkkel és nyugágyakkal, edzőszoba, térítés ellenében: szauna, teniszpálya. A szálláshely közelében üzletek, bárok, kb. 15 percnyi sétatávolságnyira szórakozóhelyek sokasága találhatók. A környező strandokon a nyugágy és napernyő, térítés ellenében bérelhető.

Étkezés: önellátás. Az üdülőhelyen több étterem, taverna található. Főzési lehetőség a konyhával felszerelt szobákban (evőeszközök, edények). Felár ellenében bővített kontinentális reggeli vagy félpanzió (reggeli és menüvacsora) foglalható.

Tripadvisor értékelés: 4,5

Travellers` Choice® 2014 győztes



Szobák:

Szolgáltatások: étterem,autóbérlés,wifi,biciklikölcsönzés,medencebár,recepció,parkoló,internetezési lehetőség

Sport és szórakozás: napozóterasz,nyugágyak és napernyők,medence,gyermekmedence,fitness terem,teniszpálya,szauna

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás