Törökország, Alanya: Royal Taj Mahal 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 162184
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



A szálloda a Stone Hotels csoport tagja, mely 2015-ben nyitotta meg kapuit kb. 40.000 m2-en. A Taj Mahal az örök szerelem emlékműveként is ismert, mely szimbólumot és annak varázsát ebben a szállodában romantikus tengerparti keretek között is felfedezheti. A különleges és egyedülálló mogul építészeti stílus már a szálloda alapköveinél is észrevehető. A szobák, belső terek és berendezések aprólékos kifinomultsága és előkelősége dominál, mely fenséges kényelmet biztosít egy pihentető nyaralás élményéhez. A szálloda palotai hangulatát, a pazar ételek ízvarázsa és bősége teszi igazán fejedelmivé.

Fekvése: A 2015 nyarán nyílt, minden igényt kielégítő luxusszálloda az indiai Taj Mahal mintájára épült, közvetlenül a homokos, lassan mélyülő tengerparton, Evrenseki üdülőtelepülésen. A hotel az antalyai nemzetközi repülőtértől kb. 48 km-re, Side városától kb. 5 km-re fekszik.

Szobák: A szálloda összesen 450 modern, tágas szobával és lakosztállyal rendelkezik, melyek mindegyike televízióval, telefonnal, minibárral, széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. Mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba igényelhető. A szobák többségéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások:Éttermek, bárok, medencék, csúszdák, spa és wellness szolgáltatások (törökfürdő, szauna, jakuzzi, masszázs, testkezelések, relaxációs szoba), szépségszalon, fitneszterem, aerobic, teniszpálya, asztalitenisz, strandröplabda, boccia, darts, bowling, biliárd, vízi sportok a tengerparton, WiFi csatlakozási lehetőség, konferenciaterem, üzletek, orvosi ügyelet, animációs és esti szórakoztató programok, gyermekmedencék, gyermekklub, játszótér, mini vidámpark. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás: Ultra all inclusive.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar nyelvű idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 455 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás