Tunézia, Hammamet: Bravo Garden 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 162826
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Hammamet

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A szálloda kb. 105 km-re fekszik Monastir repülőterétől, kb. 55 km-re Enfidha repülőterétől, kb. 10 km-re Hammamet óvárosától, kb. 250 m-re a finomhomokos tengerparttól.Véleményünk : A Yasmine-Hammamet központjához közeli szállodát elsősorban fiatal utasainknak ajánljuk.Utazásszervező véleménye: 3*

Felszereltség
A szállodában központi étterem, tengerparti gyorsétterem, bárok (lobby, medence és tengerparti bár), diszkó várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedence található. A napernyők a medencénél és a strandon ingyenesen, állnak rendelkezésre. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. Térítés ellenében mosoda, konferenciaterem, üzletek, autókölcsönzés.

Szobák
A szálloda 160 szobával rendelkezik. A legtöbb szobához balkon vagy terasz tartozik. A standard szobák felszereltsége: légkondicionáló, telefon, televízió,széf, minibár (fizetős). A fürdőszobában zuhanyozó/kád, WC található.

Ellátás
All Inclusive ellátás, mely 00:00-24:00 között vehető igénybe, és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, késői reggeli, délutáni, tea, kávé, sütemény, snackek. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók, műanyagpohárban. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, a frissen facsart gyümölcslevek.

Sport
A szálloda sportszolgáltatásai: teniszpálya, fitneszterem, íjászat, darts, aerobik, asztalitenisz, Egyes szolgáltatásokhoz előzetes foglalás szükséges, illetve térítés ellenében vehetőek igénybe.

Wellness
A vendégek rendelkezésére állnak különböző wellness és szépség szolgáltatások: belső medence, masszázs, szauna, törökfürdő. Egyes szolgáltatásokhoz előzetes foglalás szükséges, illetve térítés ellenében vehetőek igénybe.

Gyermeknek
A kicsiket gyermekmedence, miniklub, várja. Gyermekfelügyelet térítés ellenében igényelhető.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás