Törökország, Side: La Grande Resort Spa 5*, ultra all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 164129
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



Az impozáns, 2015 nyarán nyíló modern szálloda kiváló szolgáltatásokkal, Kumköy üdülőhelyen várja vendégeit. Kumköy aranyhomokos strandjai és Side óvárosához való közelsége évről évre rengeteg turistát vonzanak. Ha pezsgő életre, szórakozásra vágyunk, nyaralásunk során mindenképp érdemes ellátogatni Side ókori városába, ahol számtalan étterem, bár és bazár várja vendégeit. A kultúra szerelmesei pedig megtekinthetik Side ókori, 15.000 férőhelyes színházát, tehetnek egy kellemes sétát a romok között, illetve megcsodálhatják a tengernél magasodó, a város jelképévé vált Apollón templomot.
kétlégterű családi szobái miatt, családoknak kiemelten ajánljuk!

Bevezető akciós áráak a júliusi indulási időpontokra, amíg a készlet tart! 
+ 1 tipp: kérje ajánlatunkat kiscsoportos kedvezménnyel kapcsolatban, már 8 főtől!

FEKVÉS
A 2015 júliusában nyíló vadonatúj ötcsillagos szálloda az antalyai repülőtértől 55 km-re, Side városától 5 km-re a tengerparttól 300 m-re található. 20 méteren belül találhatóak üzletek, de Side városába is könnyedén megközelíthető dolmussal.

ELHELYEZÉS
A 9 emeletes szálloda 376 szobával rendelkezik. A standard szobák 32m2-esek, a családi szobák 52m2-esek és két légterűek. A szálloda szobáinak mindegyike rendelkezik légkondicionálóval, zuhanyzó/WC-vel, hajszárítóval, ingyenes WIFI kapcsolattal, mini bárral (naponta feltöltve üdítővel, sörrel, szatellit TV-vel, telefonnal és széffel.

ÉTEL ÉS ITAL
Ultra All inclusive ellátás: reggeli, ebéd, vacsora, napközben snackek. A helyi alkoholos és alkoholmentes italok ingyenesen fogyaszthatók. 3 a`la carte étterem (hal, keleti, olasz)

SPORT ÉS SZABADIDŐ
2 külső medence csúszdákkal, finomhomokos tengerpart, gyerekklub, SPA központ, törökfürdő, fitneszterem, szauna, aerobic, darts, boccia, minifutball.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
WIFI a lobbyban, fodrászat, orvosi ellátás, mosoda, üzletek, gyermekfelügyelet. A napernyők, napágyak, strandtörülközők és a matracok ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére a medence mellett.

FIGYELEM
- mivel a szálloda 2015-ben, a nyári szezon elején nyílik, előfordulhat, hogy csúszik a nyitás, valamint egész szezon alatt számítani kell arra, hogy egyes szolgáltatások fennakadással működhetnek.
- felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a repülőjáraton semmiféle ingyenes fedélzeti ellátás nincs, térítés ellenében szolgálnak fel italokat és hideg szendvicseket. Érdemes az utazásra eszerint felkészülni.

A szálloda honlapja >>



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás