Thaiföld, Koh Samui: Imperial Boat House 4*, reggelivel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 170803
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Thaiföld
Város: Choeng Mon, Koh Samui

Szállás / program részletes leírása



ELŐFOGLALÁSI AKCIÓS ÁRAK, A KÉSZLET EREJÉIG!

A sziget köszönhetően a szállodák korlátozott számú befogadóképességének megtartotta érintetlen tropikus természetét dél-kelet Ázsiában. A felszínt sziklás erdők borítják, a partvidéket egyedülálló part szegélyezi gyönyörű tropikus természettel és pálmafák sokaságával. A sziget fő látványosságai közé tartoznak a majom berkek, Hin Lad vízesés, édesvizű tó, és a tengeri nemzeti park a Angthong, amelyet 40 szigetnyelv alkot romantikus esőerdőkkel. A legközkedveltebb hely a szigeten a Chaweng Beach, amely ideális a fürdőzésre és a szórakozásra. Kristálytiszta víz, hosszú part finom homokkal, kerti éttermek és bárok, mind felejthetetlen élményt szerezhetnek az idelátogatónak. Ko Samui szigetén a nyaralás annak ajánlott, aki szereti a csendes pihenést zavartalan tropikus környezetben, a kókuszpálmák alatt. 

IMPERIAL BOAT HOUSE 4*

Fekvése: A szálloda Koh Samui északi részén Choeng Mon Beach-en található. A repülőtértől kb. 5 km távolságra fekszik.

Szobák: A szálloda valamennyi szobája légkondicionált, Tv-vel, telefonnal, széffel, minibárral, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások a közös terekben

Szolgáltatások: Éttermek, bárok, medence, SPA és wellness központ (tradicionális thai masszázskezelések, jakuzzi, gőzfürdő), fitneszterem, internet, konferenciaterem, snooker, asztalitenisz, Gyermekeknek: gyermekklub, medence és gyermekfelügyelet. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.  

Ellátás: reggeli

Utazás menetrendszerinti járattal történik Budapestről, 2x-i átszállással.

A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes mielőbb helyet foglalnia! 

Egy hét kevés? Kérje ajánlatunkat, tetszőleges hosszabbítással kapcsolatban!  

Előfordulhat, hogy a szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek.

Vízum: 2011. augusztus 11-től a 30 napot nem meghaladó turista célú beutazások esetében a magyar állampolgárok mentesülnek a vízumkötelezettség alól. Amennyiben az utazó nem légi határátkelőhelyen lép be Thaiföldre, csak 15 napot tartózkodhat vízummentesen az országban. A vízummentes tartózkodás megfelelő indoklással egy alkalommal maximum 7 nappal meghosszabbítható a thaiföldi Bevándorlási Hivatal bangkoki központjában. Thaiföldre történő belépéskor mindenki győződjön meg arról, hogy az útlevélkezelő elhelyezte-e a beléptető pecsétet az útlevelében, ezt ugyanis az országból való távozáskor az illetékes hatóság ellenőrzi, és beléptető pecsét hiányában az utast - annak ellenére, hogy a mulasztást a thai hatóságok követték el - idegenrendészeti őrizetbe vehetik, és bírósági eljárást követően kitoloncolhatják az országból.



Tudnivalók az árról

 Az ár tartalmazza:
- repülőjegy Budapestről 2 átszállással
- szállás,
- reggelis ellátás
- transzfer
- magyar nyelvű asszisztencia

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

 

Előfordulhat, hogy a szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek.

 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás