, Heraklion: Hotel Mythos Palace 4*+

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 171354
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Heraklion

Szállás / program részletes leírása



USP: Kényelmes szálloda közvetlen a kilométerhosszú, lassan mélyülő, homokos strandon, nyugodt környezetben. Ideális a pihenéshez és kikapcsolódáshoz.

Fekvése: Közvetlen a Kék Zászló díjjal kitüntetett, homokos strandon fekszik. Éttermek, bárok és üzletek kb. 800 m-re. Georgioupolis kb. 4 km-re. A menetrend szerinti busz megállója kb. 300 m-re. A busztranszfer Chania repülőteréről kb. 90 perc.

Felszereltsége: A szállodában összesen 206 szoba található a kétemeletes főépületben és 3 kétemeletes melléképületben. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek (a melléképületekben), SAT-TV-szoba, WIFI és internetsarok (mindkettő térítés ellenében), büféétterem terasszal, a`la carte-taverna a strandon (térítés ellenében), kafenion, lobby-bár, ékszerüzlet és kis szupermarket. A kertben édesvizű úszómedence pool-bárral. Strandbár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe. Strandpavilonok térítés ellenében. Törölközők kaució ellenében.

Helyi besorolás: A.

Elhelyezés (F): A2A/A3A:Ülősarok, légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba, WC és balkon vagy terasz a kert oldalán.

A2B/A3B: Oldalról tengerre néző szobák.

A2E/A3E: Terasszal és külön, közös medencével rendelkeznek.

A2C/A3C - Seafront Junior-suitek: A strand közelében találhatók, optikailag elválasztott nappali- és hálórész, kiegészítve fürdőköpennyel és papuccsal. Tengerre nézők.

A2F/A3F - Junior-suitek: Tengerre néző terasszal és privát medencével rendelkeznek.

A2D/A3D - Suitek:Tágasabbak, tengerre néző terasszal és privát medencével rendelkeznek.

Foglalható Joker-szoba A2S/A3S is.

Ellátás: Félpanzióés All Inclusive. Minden étkezés büférendszerben. A vacsoránál megfelelő öltözet (férfiaknak hosszúnadrág) ajánlott.

Sport: Fitneszterem, asztalitenisz, keményborítású teniszpálya, strandröplabda és strandfoci. Térítés ellenében: biliárd és a strandon vízi sportok (pl. vízisí, szörf, vitorlázás, a főszezonban, helyi szolgáltatóknál).

Gyerekek: 2 külön gyermekmedence, mini-klub (4-12 éveseknek), játszótér, játékterem elektromos játékokkal, mini-diszkó (hetente 6x)és gyermekfelügyelet (külön kérésre, térítés ellenében).

Szórakozás: Könnyed animációs programok napközben és este (hetente 6x) valamint hetente 2x élőzene vagy bűvész-show.

WELLNESS: A spa-központ szolgáltatásai: fedett medence, térítés ellenében: gőzfürdő, kozmetikai kezelések, masszázs, szauna, hamam és pezsgőfürdő.

All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. Reggeli későn kelőknek 10.00 és 11.00 óra között. Egyes helyi alkoholos és alkoholmentes italok valamint egyes koktélok 11.00 és 18.00 óra között a pool-/strandbárban, 18.00 és 24.00 óra között a lobby-bárban. Snack-ételek és szendvicsek 11.30 és 18.00 óra között, éjféli snack 23.00 és 24.00 óra között.

Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-13 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon gyerekár.

Családi akció (F): 2 gyermek 2 felnőttel egy szobában, pótágyon.

A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás