Karnevál Rijekában : Két fesztivál egy út során!

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 174607
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Horvátország
Város: Opatija, Rijeka

Szállás / program részletes leírása



2016. november 15-ig történő foglalás esetén az alapárból 5 % (maximum 10.000 Ft) kedvezményt biztosítunk már 40% előleg befizetése esetén!

PROGRAM:
1. NAP:
SZEGED (DEBRECEN, PÉCS) – BP. – OPATIJA (520 km)
Reggel indulás. Letenyei határátlé- pés után rövid megállókkal utazunk és a délutáni órákban egy igazi kuri- ózum részesei lehetünk Opatija környékén. Az  itteni falvakból évente egyszer összegyűlnek a helyi harangozók és egy látványos felvonulás keretében ünnepelnek. Ilyenkor szólnak a harangok és a felvonulók beöltöznek. Sokan különböző szörnyek maszkjait öltik magukra, vannak, akik söröskorsónak öltöznek a helyi hagyományok szerint. A parádénak nagyon különleges hangulata van, amelybe nekünk is lesz szerencsénk belekóstolni. A sátrakban szól a zene és finomabbnál finomabb italokat kínálnak. A kora esti órákig itt lesz a csoport, majd elfoglaljuk szállásunkat Opatijában (2 éj), ahol vacsora. Ezt követően a szálloda egy igazi karneváli hangulatú bulit tart, amelyen minden vendég díjmentesen részt vehet (italfogyasztás nincs benne az árban).
2. NAP:
RIJEKA KARNEVÁL
Reggeli után ismét karneváli hangulatba kerülünk, ugyanis ellátogatunk a Rijekai Nagy Parádéra. A látványos felvonulás mellett, mely során igazi nyüzsgés vár minket, a várost is megtekintjük. Rijekából a délutáni órákban indulunk vissza Opatijába, mely a Monarchia idején az egyik legkedveltebb üdülőhely volt Abbazia néven. Itt séta a szépen kialakított tengerparton, miközben gyönyörködhetünk a több mint 100 éves elegáns szállodákban. Este vacsora.
3. NAP:
OPATIJA – ZÁGRÁB – BUDAPEST (520 km)
Reggeli után városnézésre indulunk a jelenlegi fővárosba, Zágrábba. Gyalogos városnézést tartunk a Száva folyó partjára épült városban. Megtekintjük a Gradecet, a Kaptolt és a Donji Gradot (Alsóváros),amelyek így együtt alkotják Zágráb óvárosát. Városnézésünk után szabadprogram alatt emléktárgyak vásárlására is lesz lehetőségünk, vagy éppen beülhetünk a hangulatos kávézók egyikébe. Majd hazaindulás, az esti órákban érkezünk Budapestre. Ezt követően utasainkat a felszállási helyükre szállítjuk.

 BEPILLANTÓ:  Nincs éjszakai utazás és **** a szállodánk  FényűzŐ álarcok és jelmezek forgataga  Séta a Szt. Mark téren, Sóhajok-hídja, Rialto ,két fesztivál a program során karneváli hangulat az utcákon és a szállodában is  Opatija és Zágráb városnézés Min. létszám: 35 fő

Felszállási lehetőségek:

Budaörs: AGIP-kút
Budapest: Ecseri út és Üllői út kereszteződésében OMV kút
Debrecen: Tesco parkoló
Dunaújváros: M6-os Duna-híd utáni első OMV-kút
Füzesabony: Maklári körforgalom, MOL-kút
Kecskemét: Alföld Áruház mögött volt Domus parkoló vagy Auchan parkoló
Kiskunfélegyháza: Városháza előtti buszmegálló vagy M5 melletti MOL kút
Miskolc: Búza tér McDonald’s parkoló
Nagykanizsa: Tesco hipermarket (Boszorkány u.) parkolója
Nyíregyháza: Vasútállomással szemben PROFI parkoló
Pécs: Domus parkoló
Siófok: Tesco parkoló
Szeged: Széchenyi tér - Szeged Étterem
Szekszárd: Újvárosi temető melletti Shell-kút



Tudnivalók az árról

A feltüntetett árak már az előfoglalási kedvezménnyel csökkentett árak, melyek 40% előleg befizetése esetén érvényesek október 31-ig!

Az alapár tartalmazza:
- utazás légkondicionált autóbusszal
- 2 éjszaka szállást 3*-os szállodában
- félpanziós ellátást
- sztornó biztosítást
- magyar nyelvű idegenvezetőt

Az alapár nem tartalmazza:
- betegség,- baleset,- és poggyászbiztosítást

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 547 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás